Teraz jest 19 lis 2024, 16:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 12:02 

nie widze w takiej grze żadnych przyjemności... Swoją drogą to 90s takiego czegoś używa :twisted: :P :P :wink: :lol: :lol: :lol:
Nie no 90s zartuje sobie przecierz ;) Pozdro dla ciebie :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 12:20 

Shit, to tym bardziej sie ciesze ze radze sobie calkiem calkiem bez wspomagaczy... Warto jednak postawic pytanie, czy dobry gracz z ww. bylby at all wykrywalny - mozliwe ze nie.

Osobiscie interesuje mnie natomiast jeden numer:
latam sporo jako gunner w heli i bywaly sytuacje, ze w walce heli vs heli, po prawie rownoczesnym (ja i wrog) strzale z TV, moj przeciwnik strzelal druga zanim pasek naladowania u mnie siegal 50% tegoz TV... IMO reload time jest taki sam... To samo mialem kilka razy jezdzac czolgiem... A multijeepy nawet na servie bf2life raz widzialem...

Trudno, nikt nie mowi ze BF2 jest dopracowany, we have to live with it.
Co do PB, to oni dzialaja raczej jak "strazak" - czyli banuja cheaty ktore ktos do nich wysle, zreportuje, itp. - na private hacks to niewiele moga...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 13:24 

=pi3rog= napisał(a):
nie widze w takiej grze żadnych przyjemności... Swoją drogą to 90s takiego czegoś używa :twisted: :P :P :wink: :lol: :lol: :lol:
Nie no 90s zartuje sobie przecierz ;) Pozdro dla ciebie :D

Niestety mam starszą wersje,ale już do nich napisałem i za dwa dni dostane tego cheata. :P
Na forum założę temat i pochwale się jakie zmiany wprowadzili.

Dobrze że EA nie robi cheatów bo musieli by do nich patche wypuszczać.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 13:44 

Co za syf... odechciewa się grać.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 14:00 

90s fajnie, ze heady lecialy ze snajpy ale zobacz ile razy strzelal do 1 wroga ;D minimum 3-4. Nie jest zle...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 15:19 

ale jak jednego zabił od razu ładował jak by zabił 5 juz mie miał by czym strzelać...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 15:24 

ten filmik jest zmontowany. Nie wiadomo ile razy zginal zeby go nakrecic. A sadzac po tym, ze nawet w starciu 1v1 tracil czasem 90% HP ginal sporo...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 15:25 

Tiaa... Widziałem filmiki z WH i AB, ale to nie zmienia faktu, że to lamy są i doświadczony gracz nie powinienmieć problemu. Poza tym - Ci kolesie na filmikach zabijają wolniej z cheat'ami niż ja bez cheat'ów - a żaden mastah ze mnie nie jest... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 15:48 

to sobie wyobraź sytuację kiedy to doświadczony czracz ma do dyspozycji wallhacka i aimbota... Może to zrobić w taki sposób, że ty myślisz " jeb.. farm dostał 4 strzały zaraz by padł " kiedy on doskonale wie co robi a i ginąć musi by nie budzić podejrzeń. Równie dobrze może wyskoczyć z nożem na czołg, poto tylo by jego staty się popsuły nie budząc podejrzeń. Co jeżeli taki człowiek na shotguna z aimbotem i wallhackiem. Stanie przy ścianie ty wyjdziesz jeden strzał i respawn ( ale się ustawił ale na taką odległość na strzelbę kevlar nie pomorze ) Można dyskutować jak można robić by zwiększyć szansę na niewykrywalność ale nie o to chodzi. Co to za człowiek nazywający siebię graczem, który " dopomaga " sobie różnymi programami. Nie można sobie tłumaczyć małą znajomością gry, lub niskim skillem wywodzącym się z małej liczby rozegranych meczy / przegranych godzin. Jeżeli widzę że ktoś perfidnie cheatuje i nawet tego zbytniu nie ukrywa ( widziałem raz jak koleś z ak-101 biegnie sobie środkiem drogi i kto wychodzi ten wraca na respawn... )
wtedy wychodzę z serva i na niego staram się nie wracać. Pozdro. ( do 20 ;d )

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 16:07 

Ta gra jest troche zbyt dynamiczna by takie kombinacje robic. Do tego 64 online robi swoje. Natomiast na klanowkach byloby to zbedne(tam commander zazwyczaj i tak wiekszosc pokazuje) a dobry gracz wie co jest a co nie jest mozliwe.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 19:12 

Za to na infantry to bardzo dobrze widać.Kiedy po stronie US wchodzi się od tyłu na jedynkę i od razu leci deszcz granatów,kiedy jeszcze 10s temu wszyscy z nich byli pod spawnami to cos w tym jest.Cheaterów jest coraz więcej,szczególnie na klanówkach.Cheaty zniszczą tą grę.Sad but true :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 19:23 

hehe, a założyłem temat czy na klanówkach oszukują to nie dosyć że mnie wyśmiali, to jeszcze zaczęli obrażać , to jeszcze moderator pochwlił się swoją inteligencją i dał mi bana, ale innych nie ruszył(koledzy ??),i wychodzi że jednak miałem nosa, i jak tu grać ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 19:26 

Ale nikt nie watpil w istnienie cheatow do BFa. Jednak na klanowkach sa to praktycznie niespotykane rzeczy bo latwo wykrywalne. Zwlasczza jelsi to jakas szanuajca sie liga/turniej gdzie pilnuje sie takich spraw.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 19:28 

Tiaa :roll: ... Wszyscy, którzy na infantry potrafią używać "zauważono" to są podejrzani... To was zaskoczę działa to jak UAV na 10 sekund. Grałem sporo meczy i jakoś TYLKO raz (fakt na infantry) miałem wrażenie, że ktos tutaj oszukuje.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 19:30 

hehe,ale żeby zagrać na sznującym się turnieju, trzeba gdzieś z kimś potrenować ,ale jak tu się czegoś nauczyć i jak tu coś przetrenować hiiihiii

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2