Teraz jest 19 kwi 2025, 14:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mini Map hack?
PostNapisane: 3 wrz 2003, 00:09 

Wlasnie skonczylem grac na Wake. Mielismy tylko jedna flage i pod ciezkim ostrzalem ze statku. Niepozostalo nam nic innego tylko plywac po flagi. ja postanowilem plynac po samolot na statek axis.A wiec jeden gosc z dokladnoscia zegarmistrza bombardowal nas w wodzie. Ja bylem juz blisko statku (lotniskowca) tam woda jest ciemna i mi nigdy sie jescze nieudalo zobaczyc z samolotu plywaka. Zmienilem Team i obserwowalem goscia. A wygladalo to ciekawie ni z gruszki ni z pietruczki lecial w okreslony cel na wodzie i bombardowal go. Widzialem przynajmniej 10 takich przypadkow i byly one w calkiem innych sektorach. Wygladalo to tak jakby namiary dostawal z satelity. Niewiem co o tym myslec ale normalnie to niewygladalo. O mini map hack cos juz slyszalem na serverach ale czy to prawda?

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 00:21 

i obudziles sie z reka w nocniku :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 01:03 

blade-PL napisał(a):
i obudziles sie z reka w nocniku :lol:

Niewiem do czego ta iluzja .Moze po prostu nabijasz sobie posty.
Mi chodzi o powazna rzecz , jezeli ten hack istnieje to po prostu daruje sobie pewne mapy.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 01:05 

Niestety coraz wiecej na polskich serverach widac takie przypadki... :cry: Jesli w miare szybko nie wyjdzie jakis anty-cheat to scena BF-a bedzie wygladac naprawde beznadziejnie.
A co do minimap hack to gdzies na forum ktos dal linki jak to wyglada.

Blade-PL jesli nie masz nic sensownego do napisania to poprostu nie pisz bo post w stylu " obudziles sie z reka w nocniku" nie wprowadza za wiele do tematu uwierz mi. Bez urazy.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 01:13 
Oldboy Battlefield.pl

nie zawsze musi to byc minimap hack... moze ma detale na minimum i widzi goscia.. czy cus... ale jesli zeczywiscie robil naloty precyzyjne.... choc ja np jak latam czasami robie przeglad widokow i obserwuje... wiele widac wtedy... coprawda na wodzie jakos trodno szczegulnie jak ktos plynie pochylony do dolu....
moze jakas xywa goscia"? i server gdzie to bylo??

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 01:44 

Ksywa goscia to Richthofen's daughter a gralem na EAUK NVIDIA 23. Tez tak na poczatku myslalem ze to moze jakies ustawienia graficzne lub jakas najnowsza karta radek 9800 pro lecz gosc po zatopieniu jednego plywaka lecial w inny sektor i lot dopiero znizal przy ataku. A wiec nie robil lotu rozpownawczego tylko wiedzial dokladnie ze tam jest plywak.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 07:23 

JEZUS MARIA
ten Richthofen's daughter to moze robot
rozumie z mysli 8) :D
Ja sie chowam do lazienki!!!
MAMUSIU!!!! :D :D :D :D :D :D :D :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 07:26 

Człowieka w wodzie z samolotu, przy odpowiednich ustawieniach grafiki widać bez problemu. Odróżnia się on znacznie od tła wody. Dla dobrego pilota bombardowanie pływających, lub ich zestrzeliwanie z pokładowego karabinku nie stanowi większego problemu.

To, iż opisywany przez Ciebie gracz leciał do określonych sektorów i zabijał pływaków w cale nie świadczy, że używa Mini map hack’a, natomiast może świadczyć o jego zdolnościach w pilotażu i znajomości mapy. Zawsze ktoś mógł mu podać namiar i leciał np. w określone miejsce gdzie samolot został zestrzelony, a jak pisałem pływających widać wyraźnie :wink:

Na pewnych mapach , np. Wake Island, piloci patrolują obszar morski w celu zlikwidowania żołnierzy wroga próbujących przepłynąć do przeciwległych flag.

Tytuł: Masz racje!
PostNapisane: 3 wrz 2003, 07:29 

Ale nie na powaznie to Praetorius ma racje!!

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 08:28 
Moderator forum

tak tak a świstak siedzi i zawija w te sreberka.....

pieprzycie koledzy od rzeczy, MAP HACK istnieje, a skoro istnieje to są ludzie którzy go używają, zawsze tak było i zawsze tak będzie więc nie opowiadajcie bajek o czystości ludzkiej natury.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 08:40 

Wolf napisał(a):
Niestety coraz wiecej na polskich serverach widac takie przypadki... :cry: Jesli w miare szybko nie wyjdzie jakis anty-cheat to scena BF-a bedzie wygladac naprawde beznadziejnie.

wczesniej niz myslisz... cierpliwosci.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 08:41 

[Night]MaX napisał(a):
tak tak a świstak siedzi i zawija w te sreberka.....

pieprzycie koledzy od rzeczy, MAP HACK istnieje, a skoro istnieje to są ludzie którzy go używają, zawsze tak było i zawsze tak będzie więc nie opowiadajcie bajek o czystości ludzkiej natury.

Cheaty w Battlefield 1942 istnieją i nikt tego tu nie podważa, jednakże to, iż ktoś dobrze gra to nie jest powód, żeby go zaraz oskarżać o oszukiwanie.

Wake Island jest specyficzną mapą, którą osobiście lubię. Gdy allies zostanie jedna flaga (szczególnie wioska), to istnieje duże prawdopodobieństwo, że Amerykanie będą próbowali przepłynąć na przeciwległy brzeg. Piloci axis, wiedzą o tym i wypatrują płynących żołnierzy.

[Night]MaX to, że ktoś zrzuci na Ciebie bombę w cale nie musi oznaczać, iż używa Map Hack’a :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 08:52 

Przy okazji opowiem krotka historyjke.
Gralem kiedys na niemieckim serwerze, koles niezle wymiatal - widzial wszystko i bylem prawie pewien ze czituje. po zmianie mapy pomylil sie i zamiast w konsoli odpalic czita, wpisal w say'u (nie pamietam dokladnie ale zawieralo slowo radar i hack :). ze smiechu zapomnialem zrobic screenshota.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 09:05 

kriz napisał(a):
Przy okazji opowiem krotka historyjke.
Gralem kiedys na niemieckim serwerze, koles niezle wymiatal - widzial wszystko i bylem prawie pewien ze czituje. po zmianie mapy pomylil sie i zamiast w konsoli odpalic czita, wpisal w say'u (nie pamietam dokladnie ale zawieralo slowo radar i hack :). ze smiechu zapomnialem zrobic screenshota.

It's not funny enough :(

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 09:54 
Moderator forum

Cytuj:
[Night]MaX to, że ktoś zrzuci na Ciebie bombę w cale nie musi oznaczać, iż używa Map Hack?a

pewnie, że nie, opowiem ci też historyjkę z innej beczki :) spokojnie palę sobie fajeczkę leżąc na zadupiu górnym (od dobrych 3 min) na obrzeżach mapki Stalingrad schowany tak ze nawet przechodząc koło mnie nie zauważysz :) i co widzę jakiś "sprytny" gracz pomyka dokładnie w moją stronę i centralnie rzuca mi na łeb granacik :) szedł do mnie około 1 min bo daleko od pola walki byłem a celność rzutu zapewniła by mu miejsce w pierwszej piątce w NBA.

Z utęsknieniem czekam na jakiś system anty.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2