Teraz jest 20 lis 2024, 08:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 18:31 

Moja kolejność:
1. Meewosh - US Intervention
2. Killerek - Forest Gump Goes Back To The Future
3. Toper - PL4FC

Brakowało mi tu tylko normalnego fragmovie z podstawowego BF2. :shock:

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 18:44 

i co z tego ze fabuly nie ma? a ma miec? ludzie :/, co do fragmovie to jest tego od ... duzo :roll: , gdybysmy wiecej czasu poswiecli to by bylo dluzsze i lepsze :) , no i dziekujemy za glosy

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 19:01 

No to i ja się wypowiem.
1. Pixel fucktycznie najbardziej płodny umysł i pewnie dałby rade lepiej jakby mu ktoś stał nad głową z kijem ;)
2. Meewosh zachęcił mnie do US Intervention ;)
3. Toper - świetny początek ale końcówka niebardzo ;( a bardzo liczyłem.
4. Appendixman -Długo by gadać ;). Ja doskonale rozumiem co autor miał na myśli i mi tez podoba sie gra ;D - jednego wybaczyć nie mogę czyli że nie wyłączyłeś tych beznadziejnych flag -one są do grania anie do filmów!!!! no chyba że scenariusz tak zakładał to wtedy przepraszam.
Może wszyscy powinniście się dogadać Meewosh by strzelał, Pixel kręcił, statyści z PL4FC- a Appendixman podkładałby dialogi/dzwięki ;D

Swój głos oddaje na Appendixman - bo prawdziwa sztuka krytyk sie nie boi ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 20:21 

sztuka haha

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 20:37 

Sie tak wysmiewasz Snake a sztuka ma wiele przejwow ktore niekoniecnzie tobie musza pasowac albo nie pojmujesz tego ja np. nie rozumiem jak moga isc pod mlotek za ciezkie miliony dolarow obrazy takiego Picassa to nie rozumiem bo jakies takie kostkowate to i dziwne no coz po prostu moj umysl tego nie ogarnia ale dla wielu ludzi to jest sztuka mimo iz ja sie na to nie godze ale tego nie wsymiewam i szanuje ze ktos wlozyl w cos prace i swoja dusze i ze chcial cos przekazac. A to ze ci ludzie tu cos zrobili to chwala im za to i sie ciesze ze byla taka inicjatywa z tym konkursem. Moze nam sie cos nie podobac ale szanujmy ze komus sie cos chcialo zrobic i ze odwazyli sie to nam pokazac, a nie jak widze duzo sie ludzi wypowiada lekcewazaco ale jakos niewielu sie chcialo cos zrobic :?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 20:51 

IMO, bogowie battlefielda, byli lepsi od Forest Gumpa i carsow,enginersow i Pancernych. Bo co to za film jak podczas ktorego caly czas koles lata samochodem, jezdzi nim. Czy 6 mechanikow siedzi na czolgu...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 20:56 

A to moja kolejność :D
1. Toper - PL4FC
2.Pixel Pancerni
3. Killerek - Forest Gump Goes Back To The Future

Jednak w większości produkcji brakowało ludzi :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 21:01 

a co to za sztuka - pokazywanie kolesi co chca jedzic na pojazdach bez wsiadania do nich ?? szkoda mi bylo tych 10 sekund ktore na to stracilem
subiektywna opinia tak samo jak na niektore obrazy mam picasso ujdzie jeszcze :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 21:11 

SNAKE'83 napisał(a):
a co to za sztuka - pokazywanie kolesi co chca jedzic na pojazdach bez wsiadania do nich ?? szkoda mi bylo tych 10 sekund ktore na to stracilem

Bo moze pokazanie cos w stylu abstrakcyjnym cos czego na codzien nie robisz w Battlefieldzie a ja lubie jak sie pokazuje cos w odwrotny sposob niz sie robi na co dzien, a kto sie smial na filmach Monty Pythona chyba dla niego bedzie to smieszne :)

SNAKE'83 napisał(a):
subiektywna opinia tak samo jak na niektore obrazy mam picasso ujdzie jeszcze

No widzisz tobie sie to podoba mnie nie ale szanuje to i jego prace i o to mi chodzi zeby pod powierzchnia tego co pokazuje zobaczyc czlowieka i emocje, uczucia jakie wlal w swoje dzielo, zastanowic sie co nim kierowalo ze to stworzyl i po co. I ja dalej sie zastanwiam o co temu Picasso chodzilo ale mam nadzieje ze kiedys dojrze jego przeslanie bo w aktualnej chwili nie mam pojecia o co mu chodzilo :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 21:41 

Lekka masakra, ten ma najlepiej który był na końcu mojego odtwarzania bo byłem po kilku ' naście kieliszkach wina :wink: , ale głos oddaje w takiej kolejności

1. Toper - PL4FC
2. Pixel - Pancerni
3. Killerek - Forest Gump goes back to the future

Kłaniam się pozostałym za to że jako nieliczni poświęcili czas aby zaświecić w tym konkursie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 21:50 

Obejrzałem jeszcze raz Appendixmana. Tak na wszelki. I widać że chłopak włożył w to trochę pracy. Mniej więcej tyle co i Meewosh. Posklejał kawałki demek, ponagrywał coś podczas gry. Miał to pewnie być jakiś taki nonsens jak Pythonii. Ale zrobiony został IMHO bez smaku i polotu. Więc jeżeli filmik ani nie pokazuje czegos fajniego/ciekawego ani nie jest to np. pokaz umiejetności montażowych/reżyserskich no to sorry Winetou ale ja bym się z czymś takim nie pchał do pokazywania publicznie. Bo jest oczywiste że zostanie zjechane ostro. Porównywanie z jakąkolwiek sztuka jest IMO nie na miejscu. Choć kolega Groszeka, jak widać po buźce żartował. Natomiast kolega Bibol wziął to za dobrą monetę i stanął w obronie "dzieła" które nie oszukujmy się jest gniotem.
Cytuj:
zeby pod powierzchnia tego co pokazuje zobaczyc czlowieka i emocje, uczucia jakie wlal w swoje dzielo, zastanowic sie co nim kierowalo ze to stworzyl i po co

Obawiam sie szczerze że raczej niewiele tam widzę, a należe do osób które wzuszają się dość łatwo :twisted:

10 min do RO :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 21:59 
Oldboy Battlefield.pl

A ja zagłosowałem na film Pixela - Cars...

Dlaczego?
Podobał mi się początek :P No i trochę tak powiało mi czarnymi klimatami :]

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 22:27 

No fakt tu sie zgodze pasqudnick dzielo stulecia to nie jest ale sadze ze przesadziles piszac ze z czyms takim bys sie nie wychylal a ja jestem za tym zeby ludzi pokazywali to co robia tym czym sie ciesza ci ich wzrusza irp. I sadze ze nawet jak wiekszosci cos sie nie bedzie podobalo to zawsze sie znajdzie pare osob ktorm to przypadnie do gustu i dla ktorych to dzielo spowoduje pojawienie sie smiechu na twarzy. Jakby tak kazdy sie bal pokazywac to co robi to moze wielu rzeczy bysmy nie widzieli np: gdyby producenci Wiedzmina zdecydopwali ze to szmira nie widzielibysmy polksiej produkcji a mimo ze sadze iz nie jest to jakies arcydzielo, mozna powiedziec ze kiczowaty film to jednak sie ciesz ze polscy filmowcy poszli w jakims innym kieunku filmowym w polskim kinie bo jak widze to tylko krecimy komedie sensacyjne czy dramaty psychologiczne. Wreszcie byla jaks odmiana a ze polski kino jest na takim poziomie jakim jest no coz to i Wiedzmin nie byl taka zachwycajaca produkcja jak Wladca Pierscieni. Ale to daje jakis poczatki a ze poczatki sa trudne no coz ale jest podstawa do rozwoju.
A co do panow krytykow to radze im zeby zwazali na slowa bo slowa maja wielka moc i jak sobie przypominam byl taki chlopak w ameryce, dosc przy kosci, byl bardzo zafascynowany swiatem z gwiednych wojen wiec postanowil podzielc sie swoimi emocjami do tego ukochanego przez niego swiat i nakrecil film w ktorym wystapil. jak mozna sie domyslic krytyka i wysmiewanie sie z niego spowodowalo ze popadl w depresje no i coz popelnil samobojstwo. Wiec jezeli juz krytykujecie to nie wysmiewajcie tylko popatrzcie przez pryzmat tego jakbyscie wy cos stworzyli co kochacie a ktos mieszal to z blotem.
Wiec nie tworzmy spoleczenstwa zamknietego w ktorym ktos sie boi wychylic bo ma inne zdanie, badzcie tolerancyjni ludzie bo za duzo tej agresjii w tym swiecie .

ps. Widze ze juz 4 osoby zaglosowaly na tak wiec widze ze komus sie spodobalo :) I to bylby pozytyw dla tch podobnych do Appendixmana pamietajcie zawsze znajdzie sie ktos komu spodoba sie to co robicie wiec nie bojcie sie i pokazujcie co macie

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 22:42 

Widac ze pare osub sie domyslilo ze ja sobie lubie jaja robic, ale wiekszosc z was to jakies powarzne, dorosle buraki :lol:

A tak po za tym moj film jest jak dobre wino... za 10 miesiecy ktos to ogladnie i pomysli tak: "AppendixMan to geniusz!"

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 23:10 
Moderator forum

AppendixMan napisał(a):
osub

AppendixMan napisał(a):
powarzne

Po tym na pewno nikt nie powie:

AppendixMan napisał(a):
AppendixMan to geniusz!

Daj do worda wczesniej, jak nie jestes pewien :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2