Teraz jest 19 lis 2024, 06:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 21:23 

Terapuls napisał(a):
Optymizm zawsze był deficytowym towarem nad Wisłą. Czasami trudno się temu dziwić patrząc na sukcesy Polaków (albo ich brak), ale dopóki piłka w grze... Nie takie rzeczy już się zdarzały.

Bo mimo wszytko widze ze wielu ludzi kocha swoja ojczyzne i chcialo aby sie jak w niej najelpiej wiodlo, a poprzez futbol mozemy pokazac ze jestesmy w stanie cos osiagnac ze kiedy sie zjednoczymy bedziemy silni, ze pokazemy zachodowi Europy ze z Polakami tez trzeba sie liczyc. I dlatego sadze ze tyle etnuzjazmu jest w narodzie, bo moze wiemy ze nasi pilkarze nie sa mistrzami swaita to moze dzieki naszmeu optymizmowi naszej pozytywnej energii oni sie wzniosa na szczyty swoich mozliwosci i utra nosa tym zgnilkom z zachodu. Bo sadze ze tylko w takiej atmosferze zrozumienia kiedy np Polski zespol gra z przeciwnikiem z innego kraju to Polacy potraktuja to jako reprezentacje kraju i mimo iz jestem fanem Wisly to trzymam kciuki za Legie bo tam graja Polacy oni w tej chwili reprezentuja nasz kraj w Champions League i dlatego za nich trzymam kciuki.
Jezeli chcemy widziec nasz futbol na szczytach to powinnismy zaczac od siebie, to my powinnismy zaczac budowac sprzyjajaca atmosfere w futbolu polskim bo na PZPN nie ma co liczyc :(

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 21:39 
Oldboy Battlefield.pl

Arjen7 napisał(a):
Tom@s napisał(a):

btw: widzieliście końcówkę Lecha Wronki :?:

Lech Poznań jak już ale nic nie szkodzi. Człowiek uczy się przez całe życie :wink: :lol:

...ale to przecież nie jest Lech Poznań. Grają w Ekstraklasie używając licencji... Amiki Wronki :lol: Gdyby nie to nie zostaliby dopuszczeni :D
Dla mnie to jest po prostu śmieszne i żałosne zarazem :lol:

ps. Amica Poznań ? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 22:45 

Legia znowu sie meczyla z amatorami :wink: Ale bramka z rzutu wolnego byla naprawde ladna :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 23:57 

Arjen7 napisał(a):
Tom@s napisał(a):

btw: widzieliście końcówkę Lecha Wronki :?:

Lech Poznań jak już ale nic nie szkodzi. Człowiek uczy się przez całe życie :wink: :lol:

Dziwne... skoro to Lech Poznan to czemu gral w Pucharze Intertoto :?: 8) Z tego co mi wiadome to PZPN ustalil w zeszlym sezonie, ze w obecnym sezonie w Pucharze Intertoto zagra druzyna, ktora zajmie 4 miejsce w tabeli w sezonie 2005/2006. 4 byla Amica, a Lech byl 6. W tym wypadku w PI powinna grac Amica Wronki. Liczac, ze Amici nie ma to i tak powinna grac Korona Kielce. Korona jednak nie grala czyli w PI wystapil zespol z 4 miejsca. Na 4 miejscu byla Amica Wronki, wiec wszystko wskazuje na to, ze to jednak Amica nie Lech 8) Zreszta nawet tutaj Lecha nie ma w czolowce tabeli, a w roli spadkowicza :arrow: http://sport.onet.pl/74318,1248685,1160 ... ml?tab=904 8) Jednym slowem wychodzi, ze to Amica, ty(L)ko, ze pod inna nazwa 8)

P.S. Co do meczu to Wlodar kiedys mnie dobije :wink: Roger do karnych sie nie nadaje bo to juz drugi, gdzie lekcewazy bramkarza. Plus, ze Edson znowu wstrzelil sie w wolne, a te sa zabojcze 8)

P.P.S. Najlepsza jednak byla dzisiejsza oprawa.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 08:21 

Tak jest Włodarczyk pokazał wczoraj jak sie psuje idealne sytuacje :twisted: :twisted:
Powiedzmy zeby nie Edson w 2 spotkaniach legia miała by dupe zimną :lol: :lol:
Teraz Szachtar...Nie ma co tu sie podniecac ze wygraja, bo podobno z tymi amatorami miało byc 10-0 w dwumeczu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 08:49 

Mobilizacja na Szachtar też będzie inna niż na jakichś amatorów spod koła podbiegunowego. Faworytami legioniści nie są, ale wierzę, że łatwo skóry nie sprzedadzą.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2006, 15:33 

Temat glownie o pilce, ale ze czasem przewijaja sie inne dyscypliny to nie bede zakladal nowego tematu i o F1 rowniez tutaj wrzuce.

Mamy Kubice na 9 miejscu w jutrzejszym wyscigu. Pomogli mistrz i wicemistrz Swiata, ale to nie zmienia faktu, ze pojechal niezle. Daleko mi jednak od podniety jaka czesto panuje, jak ty(L)ko wspomina sie o Kubicy. 9 miejsce uwazam za jego sukces, a kolejnym bedzie utrzymanie tego miejsca jutro. Odrazu mowie, ze nie wierze w pierwsze punkty Kubicy bo 8 miesjce moim zdaniem zdobedzie jedynie wtedy, gdy ktorys z kierowcow przed nim nie ukonczy wyscigu. Nawet jak wyprzedzi 1 osobe to poleci oczko w dol bo Schumi i Alonso wezma go najpozniej po 10 okrazeniu. Dlatego dla mnie sukcesem bedzie jak zakonczy wyscig w pierwszej 10-tce. Wiem, ze pisze tak malo optymistycznie, a to w koncu Polak i to z talentem (oczywiscie mu kibicuje i zycze jak najlepiej), ale bardziej kieruje sie "rozumem" niz "sercem". Do tej pory mial dobre czasy, ale w kwalifikacjach, a te to cos zupelnie innego niz normalny wyscig. jezeli ktos uwaza inaczej to chyba nie oglada F1. Dlatego gratuluje Kubicy 9 miejsca i zycze, zeby jutro rowniez je zajal bo moim zdaniem to bedzie duzy sukces dla niego.

Przejde teraz do dalszej czesci czyli tej, ktora mnie interesuje odkad interesuje sie F1 (jakies 5? lat). Oczywiscie kibicuje Ferrari 8) Dlatego cieszy mnie tak rewelacyjna jazda Felipe Massy, ktory pokazuje, ze bedzie dobrym nastepca Schumiego. Teraz sytuacja Schumiego i Alonso. Wiem, ze obaj dostali kare, ale nie wiem czy obaj w tym samy zdarzeniu czy to byly 2 inne zdarzenia, niezalezne od siebie. Niestety nie zdazylem na relacje z jazd. Zaluje bo mysle, ze Schumi zdobylby Poleposition i w jutrzejszym wyscigu znowu pokazalby Alonso jak sie jezdzi 8) Sorry panowie, ale to tez sport i tez sa ostre emocje, a ja nadal nie moge przebolec tego, ze tydzien temu Alonso zdobyl punkty jedynie dzieki wielkiemu szczesciu (ilu to kierowcow wyprzedzilo Alonso i potem mialo klopoty z bolidami :roll: - sorry nie przeboleje :wink: ). Dzisiejsza sytuacja jednak jest chyba bardziej na plus dla Schumiego niz na minus. Jezeli powtorzy sie sytuacja z przed tygodnia (szybkosc jazdy obu panow) to Schumi zamiast 45 sek przewagi bedzie mial pewnie cos straty do 1 miejsca, ale z taka jazda jak z przed tygodnia mysle, ze bedzie w pierwszej trojce (minimum 7pkt do przodu). Alonso ostatnio ma slaby okres i start z 15 miejsca moze sprawic, ze tym razem zalapie sie gora na 1 punkcik, a wtedy to juz nie bedzie prawie zadnej przewagi nad Schumim 8) No nic Schumacher startuje z 14 miejsca, ale Ferrari ostatnio rzadzi i czekam na podium 8) Nie liczac tego, ze Massa na 95% sie na nim znajdzie 8) Czy bedzie dublet Ferrari (klasyfikacja kierowcow i konstruktorow) na koniec sezonu? Oby 8)

Napisalem tak duzo bo licze na ciekawa dyskucje z innymi osobami. Jestem ciekaw jak inni to widza :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2006, 16:03 

Dobrze bedzie pare lat temu ogladalem Kubice w rozmowach w toku i spoko z niego chlop i wcale nie musi byc gorszy od tych "mistrzów" :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, 19:46 

Bo nie jest gorszy.
Kod:
Robert Kubica (BMW Sauber) zajął siódme miejscu w wyścigu o Grand Prix Węgier.

Wspaniały debiut :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, 20:51 

Shadowek napisał(a):
Bo nie jest gorszy.
Kod:
Robert Kubica (BMW Sauber) zajął siódme miejscu w wyścigu o Grand Prix Węgier.

Wspaniały debiut :)

http://sport.gazeta.pl/moto/1,64997,3533026.html
No nie calkiem.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, 20:56 
maTTi napisał(a):

to jest smieszne ale sluszne, taki regulamin. kierwca w czasie wyscigu traci pare kg wagi, mog w wyscigu pic wiecej wody i byl by w normie. szkoda

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, 23:06 

Teraz mi go szkoda...
Pokazał, że umie jeździć, a tu co ? dyskwalifikacja...

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2006, 21:01 

nie on pierwszy i nie on ostatni.... Kubica to przyszłość F1.

Wracając do piłki kopanej to... naprawde szacunek dla wszystkich ludzi którzy nadal interere polską piłką nożną... patrząc na to co się przez te lata działo w PZPN i nie tylko i na poziom niektórych "widowisk" nieraz ma się ochote to wszystko rzucic w cholere i oglądać zmagania boiskowe kolegów z zagranicy.... Fajnie, że typower frajerstwo polskiego kibica nie jest, aż takie popularne.

Pozdro dla wszystkich prawdziwych Kibiców.

PS. Kibicem Legi nigdy nie byłem ale mimo wszystko życze im jaknajlepiej w tej odsłonie LM (w końcu to Polska drużyna nie trzeba jej kochać ale warto ją wspierać

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2006, 21:24 

Jeszcze Kubica im pokaże ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2006, 21:38 

Oj pokaze pokaze ;P
Spoko gryniu ale jak Wisla grala w pucharach to kazdy warszawiak robil se szydere, a teraz takie pany i placza ze to jedyna druzyna itp....
No i legia przegrała 1-0, ale przyznam karnego nie powinno być....A włodarczyk znowu udowodnił, że nie potrafi trafiać w piłke w dogodnych sytuacjach :twisted: :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2