Teraz jest 3 gru 2024, 01:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 309 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 12:58 

hmmm napisał(a):
siena napisał(a):
np. w pierwszej wersji byl bug z rosyjskim karabinem, bo po strzale, kiedy odskakiwal zamek

khem, chodzilo ci raczej o kar98 :wink:

ta dokaldnie kar i nie zamek po strzale tylko model mial SAFETY ON :> hehe niezle pokrecilem, ale idea realizmu zostala uchwycona :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 16:11 

Sidor Retired napisał(a):
Wlasnie obejzalem filmik Tina i nie wiem czym sie tak podniecacie.....gra mnie poprostu rozsmieszyla. Te "ludziki" tak fajnie biegaly ze ohoho a jak czolgi fajnie wybuchały :roll: Tylko tyle ze sie wszedzie leje krew, ktora wcale nie jest potrzebna do zrobienia dobrej gry .

Eh..nie ma to jak oceniac gre po filmiku. Podobnie ja widziałem juz kilka filmów z takiego WoW'a i wyglada to na całkowite badziewie - a jednak to najpopularniejsza gra w ktora graja miliony ludzi na całym swiecie kupujac gre za (ostatnio potaniała w Empiku) 149zł i płacac miesieczny abonament xx zł.

:(

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 16:18 

30 zł za taką grę o zdecydowanie za mało - ale jak cenega robi nam taki prezencik to nie śmiem odmówić :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 20:13 

robal napisał(a):
Eh..nie ma to jak oceniac gre po filmiku. Podobnie ja widziałem juz kilka filmów z takiego WoW'a i wyglada to na całkowite badziewie - a jednak to najpopularniejsza gra w ktora graja miliony ludzi na całym swiecie kupujac gre za (ostatnio potaniała w Empiku) 149zł i płacac miesieczny abonament xx zł.

Mój Ty Robalu.. to Ty jeszcze nie wiesz, że na całym świecie w cenie jest TANDETA :?: To właśnie "ona" nakręca wszystkie gospodarki na świecie... tandeta :)

Ja mam ogólne pytanie co do MG42 itp. Dlaczego każda jednostka w grze może dodać naszemu wojakowi śmigającemu z MG magazynki ? Do cholery skąd sniper ma szelki do MG :| ?? Z drugiej strony się to przydaje bo MG/DP szybko traci kapiszony....

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 20:42 

Tak sobie ogladam ludzi na Xfire i sie dopiero teraz skapłem kto to była Zdzira ;]

:(

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 21:22 

robal napisał(a):
Tak sobie ogladam ludzi na Xfire i sie dopiero teraz skapłem kto to była Zdzira ;]

Hahahaha :D

Zdzira ze sniperem.... jakoś się przyjeło wyzywają mnie na TS ;p

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 23:13 
Moderator forum

siena napisał(a):
Hynol po raz kolejny pokazujesz jak obcykany jesztes z tematyka (mp43 to stg44) :) ale ok juz nie czepiam sie.

On 6 April 1944, Hitler issued the following decree:
a) The former MG42 is to retain the same designation
b) The former self-loading rifle, known as the Gewehr 43, shall receive the designation Karabiner 43 (K43).
c) The former new MP, known as the MP43, shall receive the designation MP44.
takze wiesz, jesli sie nie znasz na sprzecie z 2wojny, tak jak ja sie nie znam, tylko korzystasz z netu byl zdobyc informacje (co i ja robie), rob to dobrze :)

Well...

"Po usunięciu wszystkich niedociągnięć wykrytych w prototypie MKb42[H], w następnym roku karabinek pojawił się już jako MP-43. Jednak Hitler, który "doskonale znał się na wszystkim" nie zaakceptował nowej broni, co wstrzymało jej seryjną produkcję na półtora roku. Dopiero w kwietniu 1944 dał się przekonać i nowy model pojawił się w armii pod nazwą Sturmgewehr 44."

Nie wiem o co Ci chodzi, bo chyba się czapiasz, ponieważ ośmieliłem się podnieść głos przeciwko twojej ulubionej grze. Jak pisałem nie znam się na broni strzeleckiej i nigdy tak nie twierdziłem co podkreślam kolejny raz. Co do korzystania ze źródeł mam w tym sporą wprawe i jakoś nie widze specjalnie błędów w komentarzu na temat MP43. Z mojej strony EOT bo nie zamierzam się kopać z koniem...

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 23:36 

He, he, a najciekawsze, że komentarz o MP44 był mój :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 09:17 

Gryniu napisał(a):
Ja mam ogólne pytanie co do MG42 itp. Dlaczego każda jednostka w grze może dodać naszemu wojakowi śmigającemu z MG magazynki ? Do cholery skąd sniper ma szelki do MG Neutral ?? Z drugiej strony się to przydaje bo MG/DP szybko traci kapiszony....

Naprawdę :?: :shock: Nawet nie wiedziałem. Wzieło się to prawdopodobnie stąd że w realu spora część żołnieży nosi ze sobą ammo do KMu. Bo KM był i jest najważniejszym środkiem ogniowym drużyny piechoty a ja sam napisałeś pestki wychodzą szybko :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 09:54 

Hynol napisał(a):
Nie wiem o co Ci chodzi, bo chyba się czapiasz, ponieważ ośmieliłem się podnieść głos przeciwko twojej ulubionej grze.

:) nie jest to moja ulubiona gra:) a czepiac sie czepiam bo sie nudze takze sie nie stresuj :DDDDDDDDDDDDDDD

ja to jednak wredny jestem:D

jeszcze chcialem powiedziec ze wojtasowi RO sie znudzila, bo nie potrafil nikogo zabic i nie znal map oraz sprawiala mu ta gra wielka trudnosc. dlatego oficjalnie przyznal sie ze mu sie 'znudzila' jak jest, wie kazdy. Wojtas ty buraku :>

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 10:23 
Moderator forum

Nie to ze znudzila sie tylko mnie nie rajcuje...od marca probuje w nia grac ale odpycha mnie...raz juz ja wywalilem z kompa i znowu zainstalowalem...wiecej satysfakcji czerpie z FH...dawalem tej grze pare razy szanse ale nic z tego zwiazku nie wyszło...i nie mialem problemu z celowaniem lamo

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 10:52 

i tak jestes buraczanym klaczem :) i sie nie tlumacz bo wiadomo gdzie prawda a gdzie falsz :> kolego zuber ;>

a tak powaznie

Dajta kurde jakis sensowny tytul w ktory bedzie sie chcialo grac!!! Znacie cos dobrego? nie musi to byc fpp, aby multi bylo najlepiej massive i nie wow i nie guildwars i nie rf online i nie d&d online i nie shadowbane...

Ostatnio edytowano 9 sie 2006, 10:54 przez siena, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 10:54 
Moderator forum

Ty owczy bobku waż słowa...ciebie to kolba w łeb zabijałem po stokroć 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 10:55 

przez przypadek jak z paniki wcisnales zamias reload inny przycisk maszujac klawierke :>

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 11:06 
Moderator forum

ty slepa kicho juz nie wymyslaj jakichs pokretnych teorii...wiele razy zdejmowalem cie gdy kampiles w krzaczorach...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 309 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2