Cytuj:
heh to mój regulamin nie będe w nim wprowadzał zmian bo mi sie nie chce:P
Ps. to ja mam adminkę i to mi się w dupie poprzewracało, ale wam wara ode mnie:D
Taka postawa wobec adminow serwera(rozumiem, ze glownie wzgledem mnie bo jako pierwszy dolaczylem do dyskusji) jest zalosna. "Obrazmy ich ile wlezie to moze beda po naszej stronie" rotfl...
Co do samej dyskusji. Piszecie o scenie z czasow 1942. Ciesze sie, ze bylo tam tak rozowo(wtedy gralem w BFa tylko for fun) ale zapominacie o jednym. GN to jest serwer komercyjny EA Polska i Gamesnetu. KOMERCYJNY! Nie jest to klanowy gdzie "to my tu stanowimy prawo" czego widze nikt nie chce zaakceptowac.
Cytuj:
Popieracie swoje wypowiedzi regulaminami serwera .. ale czy nie zapominacie w tym całym rozgardiaszu, iż scenę budują w większości Klany ? podnosząc poziom rozgrywki, ucząc młodszych stażem graczy poprawnych schematów zachowań , teamplaya, pokazując to czego nie są w stanie nauczyć się sami.
Nie wiem gdzie i ile graszw BF2 ale tu wlasnie ci mlodzi narzekaja na klanowcow. To klanowcy wykorzystuja znienawidzone triki. To klanowcy wystawiaja za mape czy nie biora gunenrow do heli. To klanowcy ublizaja innym od lam/noobow itd. To w koncu klanowcy czesto Tkuja "bo on i tak nie umie latac wiec po co ma brac help/samolot?"
Oczywiscie nie sa to zachowania tylko klanowcow. Nie mniej jednak w zadnej innej grze nie spotkalem sie z takim podzialem na "klany" i "Lamy FFA"
Zauwaz, ze to klanowcy na moja odpowiedz zareagowali obelgami i tekstami w stylu "to zaraz na twoim tagu bede gral i co?" Daje do myslenia...
Na koniec powtarzam. To serwer komercyjny a nie klanowy wiec "klany zawsze mialy zasade xxx" tu nie musi byc oczywiste.
karanie banem kogos za nick to duza przesada. To czy taka osoba dostanie kicka to juz rzecz dyskusyjna. Natomiast wpierw musi wiedziec o co chodzi.
Cytuj:
tylko ciagle mówimy tylko o GN64 bo jakos do innych adminów nikt tutaj pretensji nie ma, dostanie bana tu, pójdzie na inny serwer
Jak widac tylko 1 osoba widzi i ten aspekt