Teraz jest 24 lis 2024, 00:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 maja 2006, 18:18 

Mam na mysli glownych dostawcow serwerow w poszczegolnych krajach europejskich :D Po kolei:

niemieckie kplay.de - bardzo stabilne, zero lagów czy zwisów, czasem pojawia sie jakies oszolomy łamiace regulaminy tu i tam. Ocena 4

holenderskie gameservers.net - moje ulubione, wiele fajnych serwerkow, dobrzy admini, super ludzie. Tam tez jest wiele serwerow z serii 24h danej mapki, dla kazdego cos milego :D Ogolnie bez zastrzezen. Ocena: 5

francuskie ElliotNess - stabilne, ale malo ludzi na nich gra. Czasem pingi skacza (ale to chyba wina polskich łącz). No i admini czasem spia. Ocena: 3

brytyjskie multiplay.co.uk - duzzzo ludzi, duuuzo rozmaitych serwerow klanowych i oficjalnych. Ale czasem wystepuja lagi i wysypy serwerow (nawet pare klanow sie na to skarżyło). Ocena: 3-

duńskie BOOMTOWN - bardzo fajne serwery, przede wszystkim w ich składy wchodza najpopularniejsze mapki (a nie jakies Songhua:)). Szkoda, ze czasem jest mało ludzi, ale ogolnie na plus. Ocena: 4

włoskie GamesClan - beznadzieja. Mam tam wysokie pingi, czasem serwery lagują, a admini chyba popijaja wodki, bo jakos nie widac ich dzialanosci. Gra tam rowniez mału ludzi. Ocena: 2

norweskie TVRanked - swietne serwery na 64 sloty, zawsze mozna do nich dolaczac i sie swietnie bawic. Super-mili ludzie. Jedynym minusem jest czesty kick z serwera, gdyz wykrywa iz nasze IP nie pochodzi z krajow Skandynawii. Ocena: 5-

hiszpanskie Mecahost - gram na nich rzadko, malo ludzi. To glowne argumenty. W kwestii stabilnosci i pingow jest ok. Ocena: 3

[/b]

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 18:34 

kplay.de sa wedlug mnie nierowne ale nie chodzi mi o poziom gry tylko o czas laczenia sie na dany serwer na niektorych z nich join game mi sie pojawaia blyskawciznie zaraz po ladowaniu planszy a na niektorych to zeby pokazalo mi sie join game to spokojnie moge se isc zapazyc herbate i ja wypic.

gameservers.net co do tych serwerkow to rzeczywiscie fajniutkie ja uwielbiam karkand na 99 rund i poziom dosc wysoki.

Muliplay.co.uk po prostu do bani pare razy gralem ale juz podziekuje i omijam te serwy jak najszerszym lukiem

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 21:15 

najlepszy zagraniczny serwer to DDD infantry, wysoki poziom gry i często wpadają najlepsze klany ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 21:33 

Exil napisał(a):
najlepszy zagraniczny serwer to DDD infantry, wysoki poziom gry i często wpadają najlepsze klany ;)

Ostatnie czasy nonstop pusty. Teraz sie chodzi na
Waib server Infantery
Nonstop pelny, wyzszy poziom, Karkand only

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 22:10 

Ja lubię grać na [WRC] Karkand only 24/7 :)

Ogólnie lubię grać na niemieckich, głównie ze względu na przyzwoite pingi :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 11:09 

ponoć na wiekszości niemieckich serwrów poziom jest lipny...

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 10:09 

ogolnie powiem wam ze wole grac na zagranicznych niz na polskich :)

moim ulubionym jest niewatpliwie norweski TV2 serwer nr 8 z mapką Wake Island 24/7 . Ale ostatnio mial jakies zwiechy, w najlepszym momencie gry (czyli gdy nic juz nie odbierze nam zwyciestwa) serwer padał. Wkurzalo mnie to bardzo i przenioslem sie na 1 dzien do bodajze GameServers.net (nie pamietam dokladnie czy to ten, pozniej jak sprawdze to napisze) i rowniez bylem mile zaskoczony bo naprawde swietna atmosfera.

Tak wiec polecam TV2 bo jest to poki co najlepszy serwer na jakim gralem. Jesli zna ktos lepszy niech da znac :)

Cytuj:
Jedynym minusem jest czesty kick z serwera, gdyz wykrywa iz nasze IP nie pochodzi z krajow Skandynawii

jeszcze mi sie to nie zdazylo, przewaznie kopią mnie za pingi (tak to jest jak sie neta dzieli :evil: )

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 20:04 

Ja tez lubie zagraniczne serwery, ale nie mam jakichs specjalnych faworytow.

Ostatnio edytowano 10 sie 2006, 11:30 przez Arctico1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 20:06 

wszedzie jest baardzo niski poziom, zgrania, u nas jednak ilosc freepayowcow jest nizsza :D PL4FC rulez ! no zaraz po Voodoo :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 20:16 
Moderator forum

SNAKE'83 napisał(a):
freepayowcow

My za coś płacimy? :P :wink:
eJay napisał(a):
BOOMTOWN

Trzeba być zalogowanym na ich stronie żeby tam grać. Przynajmniej z takim tekstem mnie kickuje :wink:
Fajne sa serwy TV2, czesto sa tam admini, czasami masa lam :? ale kickuje za ping od 152 chyba

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 20:19 

olli napisał(a):
Ja lubię grać na [WRC] Karkand only 24/7

Hm...kiedyś lubiłem wpadać na ten servek...głównie dla relaksu...dlaczego pytacie ? Bo prawie zawsze byłem w czołówce na tym serwerku, a kille wchodziły prawie same ;)

Co do TV2...to powiem to tak...najlepsze serwery do gier 64.
eJay napisał(a):
Jedynym minusem jest czesty kick z serwera, gdyz wykrywa iz nasze IP nie pochodzi z krajow Skandynawii

U mnie coś takiego nigdy się nie zdarzyło...

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 21:52 

Cytuj:
Co do TV2...to powiem to tak...najlepsze serwery do gier 64.

tak, z tym sie zgodze jednak ostatnio strasznie zle mi sie gra na TV2 :/ nie dosc ze czeste crashe to jeszcze gra mi jakos dziwnie tnie (zdarza mi sie to tylko na serwerach TV2), czasami mam wrazenie ze te serwery maja za malo ramu :)

ostatnio pogrywam tez na CrackClan (http://www.cc42.com/) i jesli mi szczescie dopisze i jakims cudem sie dostane to na SuperServer.co.uk Karkand only - duzo graczy i niskie pingi.

polecam tez pirate55 (wysmienite pingi :) )

jesli ktos lubi knife&pistol to polecam TYLKO !MILF-Hunter! =Pistol & Knife Clan= to jedyny serwer na ktorym nigdy nie zdazylo mi sie zeby ludziska uzywali czegos innego niz scyzoryka i pistola. Uwaga - bardzo ciezko sie dostać.

Strefa czasowa: UTC + 2