Cytuj:
Klan musi być z Ciebie dumny Laughing
Nie zalezy mi na tym tak nabrdzo jak na wlasnym "dobrym imieniu". Klany sie zmienia wiec jedyne co po grze pozostanie to pamiec o tym co i jak sie robilo. uwazasz, ze powinienem pamietac o tagu i lagodniej traktowac graczy Voodoo? Ciekawe jakby wtedy reagowano...
Cytuj:
Ja wiem że chcesz być obiektywny itd ale być służbistą jako admin na sererze i to jeszcze w tak oczywistej sprawie to przeciez porażka.
To nie jest oczywista sprawa. To walka z wiatrakami i to o dziwo tylko na 1 z 6000 frontow. Sluzbista nie bylem nigdy. gdybym byl na GN bylo by nie 12 perm banow tylko z 40.
Cytuj:
Coraz trudniej mi Ciebie szanować chociaz ciągle się staram Wink
A za co tak trace ten szacunek - o ile kiedykolwiek go mialem? Za szczere, proste odpowiedzi? Za nie poddawanie sie presji otoczenia? Czy tez za posiadanie wlasnych zasad, ktore to nie pozwalaja mi karac w najbardziej surowy sposob takie "niewinne wykroczenie"?
Znajdz mi serwer jakis na swiecie, ktory ma taka zasade. Szansa na to to jakies 1 do 1000. I jesli taki istnieje to na bank jest to KLANOWY. Wolnosc tomku w swoim domku.
Regulamin spisalem wedlug prostego schematu. "Zabronic to co psuje gre, starajac sie by nie przesadzic w zadna strone" Dlatego commanderowi wolno u nas latac o ile przy okazji bedzie robil swoje. Itd itp...
Cytuj:
Kto robi lepszą reklamę, jeden gość na fake nicku, czy zadowolony klan grający na serwerze, który liczy "trochę" więcej osób niż jedna.
Wybacz ale potencjal reklamowy nawet tak duzego klanu jak PL4FC wynosi 0. Adminowalem serwer mmorpg, ktory na kazdym niemalze forum byl wysmiewany przez duza grupe ludzi oraz ciagle atakowany. Powodem byl brak nakazu "odgrywania postaci". Calej ekipie zalezalo na stworzeniu normalnego miejsca do zabawy bez setek nakazowi zakazow. Efekt? Pomimo tych licznych krytyk serwer w krotkim czasie stal sie najwiekszym w kraju a iloscia graczy przewyzszal najpopularniejsza w rankingach serwery LACZNIE ;] Nie opinia xxx decyduje o popularnosci lecz zasady jakie prezentuje. A tak sie skalda, ze zasady panujace na GN sa liberalne a zarazem "policyjne" co gwarantuje kulture(przynajmniej staramy sie) i jak widac po ilosci graczy bawiacych sie do 3 w nocy jest ok :}
Cytuj:
Postawili go dla nas graczy, bo my jesteśmy odbiorcą tej reklamy. Jeśli uważasz że jest inaczej to zejdz do sklepu spożywczego obok i zapytaj kilka osób czy wiedzą co to jest Gamesnet, potem wyciągnij wnioski. Poza tym uważam że jest ona skierowana wybitnie do klanów, bo to one może wykupią sloty na ich serwerach, a nie gracz FFA
Postawil go GN dla reklamy i NIC ponadto. Partnerem medialnym jest znany serwis gry.wp.pl i podejrzewam, ze to na reklamie na jego lamach zalezalo GN Po co mieliby sie reklamowac u nas? Klany polskich serwerow prawien ie biora bo nie sa dobre do klanowek. FFA tym bardziej nie kupuja. BF2 w polsce furory nie zrobil...za to inne gry jakie hostuje Gn jak cs np owszem i tu tkwi haczyk ;]
Co wiecej serwer ten nadwyreza ich lacze przez co pojawiaja sie problemy na innych serwerach. Z racji, ze jest hostowany za friko przynosi w ten sposob duze STRATY. Wiec nie snujcie tu wizji jak to pomagacie cudownie Gn bo tak nie jest...