jason.paury napisał(a):
Nie chodziło mi tutaj akurat o ocenę, ale o to, iż większość graczy tzw. ffa ma pretensje do tzw. klanowców, że robią takie, a nie inne rzeczy, które ich wkurzają. Niech zdadzą sobie w końcu sprawę z tego, że nas niektóre ich zachowania także doprowadzają do białej gorączki. Poza tym - ja, kiedy jeszcze nie umiałem latać heli, to nawet na necie do niego się nie zbliżałem - serio... Siedziałem czasami po 2h na serwerze lokalnym, latając w tę i spowrotem, żeby na serwerach nikomu nerwów nie szarpać. Teraz uczę się latać samolotem... Jeśli w moim team'ie jest np. mcmt albo jakiś inny pilot, który robi swoje z większą skutecznością niż ja, to idę sobie pojeździć z C4, a nie pcham się na chama do samolotu. Każdy moze postawić sobie serwerek na swoim kompie i opanować niektóre rzeczy w stopniu podstawowym. Wtedy może heli nie rozbijały by się o drzewa 100m od lotniska...
To raczej o to chodzi, że każdy zapłacił za gre i moze robic co sie podoba, chociaz innych to denerwuje. Tutaj jest banda dzieciaków które sobie z tego nic nie robią
Zreszta jak sam skrót FFA mówi - "Frag For All"
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ten drugi tez pasuje
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)