Teraz jest 24 lis 2024, 00:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 11:30 

Mayek napisał(a):
Milosz byl extra! :) Zachowal sie na kartach historii jako czlowiek, ktory nigdy nie rzucil "miechem" podczas gry (i po na LANach) w BFa! :P

Milosz blokowal agresje kubusiami :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 11:14 

Gryniu napisał(a):
scena Q4 jest nieco nową scena... a jej gracze zostali wymienieni.... nikogo z Unrila nie widzialem... SC rozumiem, CS rozumiem... Q2,Q3 rozumiem ale Q4 ? rownie dobrze mogli dac kogos ze sceny WoWa.... zreszta mało ważne.

Pilot - Vega
Czołg - Colar
Bazooka - Kangur i KonewA (ostatnio stingerami miota ;) )
alty? hmm zawsze lubilem akcje spadaka na baxie.

:arrow: :wink: :arrow:

Witam

Ja w powietrzu :?: zaszła chyba mała pomyłka 8)

Miło przeczytać że ktoś o mnie jeszcze pamięta :)

Pozdrawiam wszystkich starych wymiataczy z którymi miałem zaszczyt kiedyś grać i pić :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 11:55 
Moderator forum

o "lamusek" się obudził ze snu zimowego :D :D :D

a tak poważnie to nie zauważacie jednej róznicy - tam są opisani goście w większości znani szerzej niż tylko własna scena, mający osiągnięcia przynajmniej na poziomie mistrzostw Polski, no i co też istotne jak się gra 1vs1 (SC, Q3,Q4) czy 5vs5 (CS) to będzie się zawsze bardziej znanym bo łatwiej się "rzucić w oczy" stylem gry. W BF-ie (każdym) więcej jednak jest zależne od dobrej taktyki i zgrania całej druzyny co eliminuje indywidualności (oczywiście zaraz ktoś powie z widział akcję jak jeden gracz załatwił 5 przeciwników i zdobył flagę .... no cóż ale meczu taką metodą się nie wygra)

To, że o BF i jego scenie autor nie wspomniał wynika z prostej kalkulacji - BF to zawsze była "maleńka scenka" dla "lepiej sytuowanych" ze względu na wymagany sprzęt do grania a i osiągnięcia cała scena ma więcej niż przeciętne jeśli chodzi o europę.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 12:24 
Moderator forum

OMFG .. dinozaury się odezwały, no aż mi się wierzyć niechce :D Vegi , Maxio .. kiedy do mnie wpadniecie na "małe co nieco" ?

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 13:31 

cooler_pl napisał(a):
OMFG .. dinozaury się odezwały, no aż mi się wierzyć niechce :D Vegi , Maxio .. kiedy do mnie wpadniecie na "małe co nieco" ?

Nie życzę sobie takich wyzwisk cyt. dinozaur :) wole określenie weteran hehe 8)

cooler powiedz kiedy masz czas a wsiadam w auto i jade do ciebie zalać robaczka bo już dawno nie piłem( wczoraj) :twisted:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 13:56 
Moderator forum

vegeta napisał(a):
cooler_pl napisał(a):

Nie życzę sobie takich wyzwisk cyt. dinozaur :) wole określenie weteran hehe 8)

cooler powiedz kiedy masz czas a wsiadam w auto i jade do ciebie zalać robaczka bo już dawno nie piłem( wczoraj) :twisted:

Pozdrawiam
Vegi dla ciebie codziennie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 16:03 

Święte słowa Max, sukcesów na nigdy nie brakowało, tylko to nie ta scena niestety...

A co do naszej sceny wszystkie wybory będą bardzo subiektywne, ze względu na to że i scena 42 i vietnama i bf2 miała różne okresy, nie wszyscy gracze grali we wszystkich okresach nie wspominając już o trzech scenach, tak więc niektórych graczy ciężko jest porównać.
Należy też pamiętać ze nie można graczy sztywno dzielić na profesje, dobry gracz z czasem staje się bardzo uniwersalny i potrafi się wszędzie znaleźć.

Ale mimo to mam kilka swoich typów :D

Miłosz
(Jeden z najbardziej opanowanych graczy, genialny strateg, w 42 świetny czołgista, od czasów EOD'a i w vietnamie assault do zadań specjalnych oraz gunner w vietnamie. Tak naprawdę pierwszy kompletny gracz na liście, poza tym potrafił budować drużynę jak nikt inny. Szkoda WoW sprowadził go na ciemną stronę mocy.)

Funny Joe
(Kiedy Funny jeszcze grał to był dzieciak... teraz by się pewnie za to obraził ;) W każdym razie zawsze uśmiechnięty nigdy nic na serio nie traktował, trochę przypominał Ja Rula i pod względem zachowania i gry. Ten drugi to urodzony pilot, natomiast Funny miał duszę czołgisty. Obaj mieli zadatki na uniwersalnych graczy pokazując to grą infatnry odpowiednio w 42 i vietnamie.)

Titus (Kolejny as lotnictwa z 42. W późniejszym okresie tej sceny jeden z najlepszych graczy infantry moda. Do końca pozostał przy 42 jakoś inne odsłony bf'a nigdy nie przypadły mu do gustu)

Look (Znany i lubiany przez prawie wszystkich ;) Folie na ekran, screeny z chmurkami wiedział o tym wszystko. Porównywać z nim można tylko kolejnego maniaka pixeli gonet'a, ale ten drugi pochłonięty przez kolejnego MORPG'a, Lineage2 , za krótko zaistniał na scenie.)

Piasecznik (Chyba najbardziej charakterystyczny człowiek na scenie:D Czołgista w 42, pilot helikptera w vietnamie, próbował też swoich sił w bf2. Był ze sceną we wszystkich najważniejszych momentach... do czasu aż zapragnął czegoś bardziej realnego, wciągnął się w ASG tak jak część ekipy ejw)

Pepsee (Żywa legenda sceny :D Świetny assault za czasów 42. Twórca pierwszych sukcesów Team Poland, gdyby nie ci Norwedzy... O nim wszyscy pamiętają)

Nazin ;) (Czy to 42, infantry mod 42, czy bf2 każdy assault się z nim liczył, nawet Eyes of Wonders. Grał w wielu polskich i zagranicznych klanach do tej pory pamięta go cała Europa ;) Urodzony gracz, ambitny czyjący gre... gdyby tylko był w życiu bardziej zdecydowany)

Kaczy (Tak naprawdę gracz kompletny. Pilot samolotów 42 i helikopterów w vietnamie. Dobry assault, przyzwoity czołgista, ale co najważniejsze myślący gracz który zawsze wiedział co należy zrobić, gdzie stanąć. Ten mecz ze Szwecją... Zawsze wierny jednemu klanowi. Hmm pozytywnie zakręcony.)

Vegeta (Tego nicka używał chyba najczęściej ;) Grał w większości polskich klanów. Znakomity pilot 42, każdy chciał go mieć w składzie. W Vietnamie również miał swoje dobre chwile. Zawsze patrzył na ludzi z góry;) urodzony pilot z szalikiem za szyji)

Darth (Kolejny uniwersalny gracz. Jeden z niewielu który grał aktywnie we wszystkie odsłony bf. "To nie jest baseraping to jest airlock" - mój ulubiony cytat. W vietnamie pilot odrzutowców, w bf2 chyba wszystko ;) )

Maniac (Tak jak Darth grał we wszytkie odsłony bf'a, również gracz uniwersalny. W vietnamie pilot helikopterów. Doskonale rozumie mechanikę gry, stworzył jeden z najlepszych teamów bf na świecie)

Garet ( Razem z Panem Szmatą tworzyli niepokonany snajper team. Później w vietnamie i Infantry42 zajał się grą assault'em. Niby nie dużo, ale był ważną częścią sceny, prowadził bf.pl i relacje z lanów)

Nie są to wszyscy warci wspomnienia i wybrałem ich trochę subiektywni e, każdy ma swoich bohaterów ;)

ejw, ONZ, DAK, PRGK, arcy, enclave, SPQR, Wilda, FS i wielu innych...

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 16:18 

Kaspar napisał(a):
Vegeta Zawsze patrzył na ludzi z góry;) urodzony pilot z szalikiem na szyji)

Kaspar ubawiłeś mnie jak nigdy :lol: przynajmniej napisałeś samą prawde hehe 8) a Cooler mnie tu od dinozordów wyzywał :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 16:25 

Vegeta odezwij się do mnie na gadu, w sprawie dinozarów ;) , bo mam chyba zły numer;p

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 23:22 

Mi kiedyś Vegeta kojarzył się z tą przyprawa do „kurczaka” :lol: .Do momentu kiedy wyjaśnił mi na TS, że to nie od tego wzioł sie jego nick :lol: ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2006, 10:19 
Moderator forum

o lol a ja do dzisiaj uważałem że to od przyprawy :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2006, 12:47 

Ale żeś pogrzebał ;), starszego tematu nie mogłeś znaleźć :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2006, 09:54 

Kaspar masz na prv wiadomość :)

mcmt ja już mam do kogo jeździć :P a tak poważnie odezwał byś się kiedyś do mnie na Gadulca :wink: Pozdrów Vicky

Maxiu jak sie wku***e i przyjade do ciebie to ci wybije z głowy warzywko 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2006, 10:00 

Swego czasu jak mnie mordował Vegi to sie darłem "znowu ten cholerny Kucharek" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2006, 10:04 

tp to byl dopiero assault (:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2