Teraz jest 20 lis 2024, 20:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 12:37 

hmm widac nie latales jako gunner z pilotem ktory potrafi jak to zes ujal "latac w kolko".

btw: nie znam powiedzonka "byc drwalem swojego losu" :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 13:54 
Moderator forum

Majkel09 napisał(a):
sam jesteś drwalem swego losu

No lol :lol:
Po co ci medale? Drukujesz i na ściane czy jak?

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 14:16 

Majkel09 napisał(a):
Ten filmik to w ogóle bez sensu, koleś lata wokół czegoś i czasami strzela... w powietrze. Takie rzeczy się przydają, ale tylko wtedy kiedy lata się samemu i potrafi się skoordynować to z rakietami, bo przecież latając w kółko nic się nie zdziała. Ja zwróciłem uwage tylko na latanie tyłem, jeszcze nie próbowałem i nie wiem czy spróbuje, ponieważ to też się nie przydaje. Nie zapominajmy, że to gunner ma rozwalać i celem pilota jest mu to ułatwić, a nie robić sobie tricki :wink: Ja już zdobyłem wszystkie medale heli i teraz robie samolot i frajda jest dużo większa:) Chyba, że ma się kolege/koleżanke do heli, bo z lamami to nie gra, a samemu przeciwko dobremu heli nie ma się szans :!: Za to w samolocie sam jesteś drwalem swego losu i nie musisz polegać na nikim, poprostu lecisz i leecisz i leeecisz :roll:

Latanie w kółko nie jest bezsensowne. Co bardziej ogarniająca piechota zacznie strzelać do heli z Eryx'ów, a przy takim "kręceniu się" nie ma szans trafić. Poza tym jeśli walczysz z heli, to bez paru "trików" nie masz szans nawet z gunnerem.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 14:53 

die_hard napisał(a):
btw: nie znam powiedzonka "byc drwalem swojego losu" :lol: :lol:

eee to caly cykl takich przysłow-inne z tej seri to "Drwal drwalowi wilkiem", albo "Drwal z konia, chlopu lzej".

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 19:00 

Ojejej biedne dzieci, przeczytajcie najpierw moj post, potem jeszcze 50 razy to samo, potem pare książek, dopiero potem pograjcie z kimś lepszym od was, a na sam koniec zastanówcie się do kogo mówicie :twisted: To, że nie mam klanu nie znaczy, że nie jade was w heli tak jak na to zasługujecie, czyli bez litości :mrgreen: Latałem jako gunner i jako pilot ze wszystkimi lepszymi w Polsce, teraz gram tylko zagranicą, ponieważ jest tam zdecydowanie wyższy poziom i można się czegoś nauczyć. Możecie mnie teraz jechać i gadać co chcecie- nie dbam o to :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 19:53 

no to teraz musisz jeszcze zostac najlepszy na ziemi a potem najlepszy na słońcu. wszyscy ci zyczymy samych sukcesow, to zaszczyt miec takiego gracza w naszym skromnym kraju.
i jak to mowia - swego drwala nie znacie a cudzego chwalicie!

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 20:19 

Majkel09 napisał(a):
Ojejej biedne dzieci, przeczytajcie najpierw moj post, potem jeszcze 50 razy to samo, potem pare książek, dopiero potem pograjcie z kimś lepszym od was, a na sam koniec zastanówcie się do kogo mówicie :twisted: To, że nie mam klanu nie znaczy, że nie jade was w heli tak jak na to zasługujecie, czyli bez litości :mrgreen: Latałem jako gunner i jako pilot ze wszystkimi lepszymi w Polsce, teraz gram tylko zagranicą, ponieważ jest tam zdecydowanie wyższy poziom i można się czegoś nauczyć. Możecie mnie teraz jechać i gadać co chcecie- nie dbam o to :wink:

Twojej wrodzonej skromności i pewności siebie nie skomentuję... A co do zagranicznych serwerów FFA: buahahahahaha :lol: Podaj nazwy tych zagranicznych serwerów, bo chyba je przegapiłem w moim "tour of duty" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 20:50 

Majkel09 napisał(a):

nie no czlowieku... drwal drwalowi nie rowny.... jak widac :lol: :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 11:29 

Majkel09 napisał(a):
Ojejej biedne dzieci

Ja na twoim miejscu uważałbym do kogo tak się zwracam

Majkel09 napisał(a):
przeczytajcie najpierw moj post, potem jeszcze 50 razy to samo,

Po co ??? Ty tak zawsze, jakieś braki w edukacji i problemy ze zrozumieniem słowa pisanego ???
Majkel09 napisał(a):
a na sam koniec zastanówcie się do kogo mówicie Twisted Evil

Ja zgadnę, troll.
Majkel09 napisał(a):
To, że nie mam klanu nie znaczy, że nie jade was w heli tak jak na to zasługujecie, czyli bez litości

Domyslam się, ze jesteś jednym z tych ze snajperką na lądowisku.
Majkel09 napisał(a):
Latałem jako gunner i jako pilot ze wszystkimi lepszymi w Polsce

Nie sądze, wszyscy lepsi latają sami :lol:

BTW Puty drwal wodę nosi, puki mu wół nie naleje do karety.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 11:42 

bwahahahahahaha :lol:
prawie polałem ze śmiechu :mrgreen:
jak drwal drwalowi nagada to wióry lecą

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 12:17 

ale się uśmiałem z was :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
czekam na następnych :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 13:06 

hmm powinnismy na forum przyznawac nagrode trola miesiaca... w tym miesiacu wygral trol-drwal :wink:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 14:54 
Moderator forum

To jest jego nick:) Taka lamka na GN co heli lata :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 15:30 

no i typ dostal to co chcial... chcial zjebke od sceny...no to ma beuhehe :lol: :lol:
fajnie ze chlopak jest wielkim mastahem w swoim mniemaniu... ja jakos nie zauwazylem zeby latal lepiej niz przecietni...

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 16:09 

Nikogo nie obrażałem i nie miałem takiego zamiaru, ale czemu Wy mnie obrażacie? Czy ja powiedziałem, że jestem dobry? Właśnie dlatego mówiłem wam żebyście dokładnie czytali moje posty :roll: A co do tego drwala... Przykro mi, że używam zwrotów których nie znacie, albo których jeszcze nikt nie opatentował... Moja wina :wink: To, że nie gram w Polsce to moja sprawa i że jest tam wyższy poziom to moje zdanie(i nie tylko...nie oszukujmy się).

Nie piszcie już najlepiej, bo odbiegamy od tematu "Najlepsi piloci". Tyle wpisów i po co? Po tej całej aferze przeczytajcie mój pierwszy wpis i się przekonajcie, że chciałem tylko wydać opinie na temat jednego z ww. filmików i swoje spostrzeżenia związane z lataniem helikopterem i samolotem w grze Battlefield 2. Po tym wpisie spotkałem się tylko i wyłącznie z odpowiedziami typu- jaki to ja jestem słaby i co ja znowu wymyślam... :cry:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2