Teraz jest 23 lis 2024, 21:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 19:30 

Lailonn napisał(a):
Powiedz rodzicom "jestescie slodcy" a potem powiedz "jestescie popieprzeni" Ciekawe jakie beda reakcje :twisted:

Reakcja będzie dość prosta , dostane opierdziel !
Reakcja będzie tylko ze strony mojej Mamy , poniewarz Taty niemam..
Więc na drugi raz jakiekolwiek przykłady na ''Rodzicach'' sobie odpuść bo to mnie drażni :wink:
eh.. tak wogóle to można zamknąc , poniewarz dąrzyłem do zmian , które jak widze nie będą miały miejsca..
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 20:09 

swoja droga to duzo racji w tym jest co pierog pisze, rozumiem że dbamy aby nie było bluzgów ale czy to nie przesada? :D
I rada w stylu- "nie pisać" jest raczej kiepska bo ja tu sie dogadać z kims z drugiego teamu:D? Wpada sobie ktoś np. na serwer, chce się nie konwencjonalnie przywitać albo coś napisać pozytywnego i kick:D:D
aaaa zreszta niech będzie jak jest, trzeba sie przyzwyczaić ale teraz jak jest 4 adminów to często chociaż jeden z was gra...więc...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 20:56 

Wiem, ze nie jestes w wieku, ktory pozwalalby mi uzyc przykladu z pracodawca wiec wzialem innego "przelozonego". Przykro mi

Skrypt nie dziala tak jakbysmy chcieli. Jednak % negatywnych dzaaln jest na tyle maly, ze uznajemy je za zlo konieczne.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 21:00 

=pi3rog= napisał(a):
...
eh.. tak wogóle to można zamknąc , poniewarz dąrzyłem do zmian , które jak widze nie będą miały miejsca..
...

To po co zakładasz nowy temat skoro dla serwera GN64 jest zupełnie inny i tam moża zgłaszać swoje uwagi.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2