Teraz jest 23 lis 2024, 22:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 sie 2006, 03:14 

Właśnie przed chwilą bo widać o której godzinie to pisze zostałem usunięty z serwera przez jakiegoś typa a nawet nie wiem którego. Wstyd panowie ***** wstyd. Screena oglądnijcie i wybierzcie który to. Jak tu grać na polskich serwerach jak za nie wiem co sie ludzi wypieprza.
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 03:21 

A grałes może snajperem albo używałeś pojazdów?? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 03:38 

hehe nie od dzis wiadomo ze admini tego servera to banda dzieciakow i ****** :)

Ja ostatnio zarobilem banika za to ze siedzialem sobie na gorce u jankesow na SAK :) i sciagalem kretynow, ktorzy mimo iz mieli chyba z 6 spawnpointow do wyboru woleli bohatersko zginac na spawnie :p :lol: :lol:

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 09:10 

Admin nie musi grać by móc Cię zbanować
Ale jak mamy się zakładać to ja stawiam na tego Ti_BOB main_de_dieu
źle mu z oczu patrzy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 10:55 

Żadnych pojazdów, żadnej snajperki, kompletnie nic. Teraz tak myśle że stało się to gdy zmieniłem drużynę. Być może oni są związani emocjonalnie ze sobą i uznali że jestem szpiegiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 11:03 
Moderator forum

Tam kickuja zeby zrobic miejsce dla swoich ludzi, moze dlatego :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 12:35 

ja raz pojechałem rajzona i taki fajny napis sie pojawił :" KICKING!! Pstrag FOR USING SOMETHING LIKE CHEATS" potem wróciłem i znowu taki fajny napis "BANNING!! Pstrag CHEATING"

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 12:42 

Wedlug mnie ostatnimi czasy sytuacja na Krapie ulegla poprawie, wlasciwie leca tylko kicki za uzywanie pojazdow (commandera) albo dla zrobienia miejsca dla admina. Nie widac juz kickow za bycie lepszym :wink:. No i wulgaryzmow malo :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 12:54 

KRAP to chyba jeden z najlepszych polskich serwerów na których można sobie spokojnie zagrac Infantry. Jedyną wkurzająca rzeczą na tym serwie jest brak wolnych miejsc(:D) i żaboskoczki(:(). A co do adminów nie mam żadnych zastrzeżeń, może rzeczywiście czitowałeś? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 13:01 

Piotr3k napisał(a):
Wedlug mnie ostatnimi czasy sytuacja na Krapie ulegla poprawie, wlasciwie leca tylko kicki za uzywanie pojazdow (commandera) albo dla zrobienia miejsca dla admina. Nie widac juz kickow za bycie lepszym :wink:. No i wulgaryzmow malo :roll:

ja dostalem banika na miesiac :-D
wiec chyba admini nie wyleczyli sie z komplexow

Do tego rowniez Simek prawie dostal bana na meicha ale kumple z klanu enclave wyratowali go z opresji

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 13:35 

Ja staram sie omijać ten serwer szerokim łukiem, ambitne dialogi zawsze wypalają oczy podczas gry no i sławetne bunnyhopping połączone z innymi różnymi 'dziadostwami' :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 14:13 

Cytuj:
KRAP to chyba jeden z najlepszych polskich serwerów na których można sobie spokojnie zagrac Infantry. Jedyną wkurzająca rzeczą na tym serwie jest brak wolnych miejsc(Very Happy) i żaboskoczki(Sad). A co do adminów nie mam żadnych zastrzeżeń, może rzeczywiście czitowałeś? Twisted Evil

Hmm a jak np Voodoo mialo wlasny serwer infantry to jakos tak wszyscy tam nie walili. Bo nie rankingowy ta? ;] I jak mozesz pisac o infantry jednoczesnie krytykujac skakanie czyli kluczowy element infantry?(za sprawa gownianych recoili)

Co do serwera to byly juz o nim topici. Ostatnio grajac tam nie zauwazylem zadnych dziwnych zachowan u adminow wiec chyba sie faktycznie poprawilo. Jesli jednak cos kogos wkurza to mozna zmienic serwer ;]

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 14:16 

na KRAPie swego czasu było bardzo źle-to fakt ale jak tam wpadałem przez ostatni miesiac to trzeba przyznać że jest duuuuużo lepiej, no i naprawdę idzie infantary, dodatkowo poziom wyższy niż na większości tego typu serwerów (przynajmniej jak ja gram)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 15:02 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
KRAP to chyba jeden z najlepszych polskich serwerów na których można sobie spokojnie zagrac Infantry. Jedyną wkurzająca rzeczą na tym serwie jest brak wolnych miejsc(Very Happy) i żaboskoczki(Sad). A co do adminów nie mam żadnych zastrzeżeń, może rzeczywiście czitowałeś? Twisted Evil

Hmm a jak np Voodoo mialo wlasny serwer infantry to jakos tak wszyscy tam nie walili. Bo nie rankingowy ta? ;] I jak mozesz pisac o infantry jednoczesnie krytykujac skakanie czyli kluczowy element infantry?(za sprawa gownianych recoili)

Może i to jest kluczowy element infantry, ale niekoniecznie. Fakt faktem, że to psuję całą rozgrywkę i przyjemności z niej płynące. Poprostu odechciewa sięgrac gdy widzisz na celowniku innych graczy skaczących jak kangury.

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 15:14 

szkoda tego serwa Voodoo...na początku sporo osób tam grało, później ludzie chyba o nim zapomnieli (wydaje mi sie że wtedy przechodziliśmy na 1.3) a ostatnio jak chcieliśmy tam wejść ekipa to leżał...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2