Teraz jest 28 lis 2024, 20:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2003, 22:56 

sorry, ale czy tylko ja mam takie przypadki ze niektore gry po prostu "nie" dzialaja :roll:
wprawdzie czasami pojawiaja sie latki, itd., ale na ten przyklad: enter the matrix :arrow: nie odpalalo sie polowa poziomow po 'zlatkowaniu' :wink: jest ok
albo fifa :arrow: na min. install musialem czekac ponad 1 hour :x
(potem to rozgryzlem, ale nie wazne :D)
bf1942 :shock: samiuski poczatek :arrow: demo mp podczas ladowania wywalalo na pulpit win'a :?, zassalem stery do k.graficznej i bylo juz dobrze 8)

a tu sa kolejne przypadki :arrow:.....:arrow: a 'duzo' ich bylo :lol:

wiec konczac nie wiem czy ktos ci tu pomoze jezeli takiego problemu nie mial (wow :o 'odkrylem ameryke' :o wow), najlepiej samemu probowac :wink: :arrow: ach te wlasne doswiadczenia :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2003, 23:33 

W patchu 1.45 jest tak ze prosi o dysk od gry z oryginalnego BFa jesli chcesz grac na tych mapach. Sprawdz czy przypadkiem nie masz w napedzie CD z Road To Rome.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2003, 00:06 
Oldboy Battlefield.pl

Nie nie o to chodzi:
1 masz nagrywarke w kompie - nie wolno ci z niej instalowac gry ani w nia wkladac plyty...
2 aby grac musisz miec taki programik ktory ukryje twoja nagrywarke (slyszalem o czyms takim bardzo dawno temu... moze na http://www.cdrinfo.pl beda cos wiedziec na ten temat - zajzyj na forum)
3 sterowniki do karty graficznej - oczywiscie najnowsze
4 jesli masz xp to gry pewnie chodza ci w odswiezaniu 60Hz - czyli jesli sciagnoles programik do zmiany odswiezania to... dupa - tu jest problem - pomoze tylko reinstal systemu inaczej bf cie nie ruszy... (blad w safedisc 2 EA wie o tym ale nic niemoze na to poradzic)
5 windowsupdate zapusc
6 nie ma 6
7 jak mi sie cos znowu obiawi to cos dozuce....
8 aha wyjsciem moze byc windows 9x lub ME... :|

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2003, 14:19 

Okota napisał(a):
Nie nie o to chodzi:
1 masz nagrywarke w kompie - nie wolno ci z niej instalowac gry ani w nia wkladac plyty...
2 aby grac musisz miec taki programik ktory ukryje twoja nagrywarke (slyszalem o czyms takim bardzo dawno temu... moze na http://www.cdrinfo.pl beda cos wiedziec na ten temat - zajzyj na forum)

ja mam z nagrywarki zainstalowane i dziala

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2003, 14:27 

Wiesz co mi sie za bardzo nie widzi ze ty masz orginalke!
Moj kolega ma pirata i ma takie same problemy jak ty :P :twisted:
Ale ja nie wiem jak ci mam pomuc, mojemu koledze poradzilem zeby sobie kupił orginała! :D
Dla mnie to jest jedyne rozwiązanie!

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2003, 15:56 

Ja miałem taki sam problem, gra sie instalowała i potem nic .Niestety nic nie pomogło(to było na patchu 1.31)musiałem użyć cracka i grałem.Na patchu 1.4 zaczeło działac normalnie, tak wiec niewiem co to było.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2003, 16:45 

ze co? ze do orginala musiales cracka wgrac ? ? ? ? parszywi zlodzieje, wzieli sie na sposob i sciemniaja ze maja orginaly i skomlą o pomoc. jakos nie chce mi sie wierzyc w to ze masz tyyyle problemow z kazdą grą. no chyba ze jedziesz na piratach, zlodzieju. jezeli jest inaczej to sorry. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2003, 17:15 

Nie musisz wierzyć,ale taka była prawda używałem cracka do patcha 1.31 chociaż mam orginał i nie wyzywaj mnie od złodzieji,co miałem zrobić i tak większość wypowiadajacych sie na forum twierdzi że najważniejszy jest cdkey do grania w necie, a ja taki posiadam.

Tytuł: A może ...
PostNapisane: 4 wrz 2003, 18:31 

Witam !!!
A może masz coś takiego jak ja miałem.
Gra chodziła pięknie dopuki nie zainstalowałem do Catalistów 3,6
programu R3DTweak39.
Inne gry chodziły a Battlefield nie chciał się uruchomić :evil:
A czemu temgo nie wiem, tymbardziej że nic w tym programie nie zmieniałem.
Po odinstalowaniu tego programiku - gra chodzi pięknie :D
Pozdrawiam !

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2003, 20:46 

bebpl napisał(a):
Nie musisz wierzyć,ale taka była prawda używałem cracka do patcha 1.31 chociaż mam orginał i nie wyzywaj mnie od złodzieji,co miałem zrobić i tak większość wypowiadajacych sie na forum twierdzi że najważniejszy jest cdkey do grania w necie, a ja taki posiadam.

no to sorry :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 14:35 

ater napisał(a):
ze co? ze do orginala musiales cracka wgrac ? ? ? ? parszywi zlodzieje, wzieli sie na sposob i sciemniaja ze maja orginaly i skomlą o pomoc. jakos nie chce mi sie wierzyc w to ze masz tyyyle problemow z kazdą grą. no chyba ze jedziesz na piratach, zlodzieju. jezeli jest inaczej to sorry. :wink:

No, tutaj koleś to przesadziłeś. Żeby sobie kupić oryginalną grę muszę pracować jakieś 2 godziny i nie wciskaj kitu człowieku - zapraszam do mnie, ocenisz 'oryginalność' mojego oryginała. Wkurzają mnie takie dzieciaki, które kupiły jedną oryginalną grę i się wymądrzają, a system operacyjny i 100 innych programów z CD-Ra od kolegi. Ja mam oryginalny Windows i gierkę, nawet NAV kupiłem oryginalny, bo pracowałem w branży i kolegów okradał nie będę. W pierwszym poście napisałem, że mam oryginała koniec kropka. I proszę o jakąś sugestię, a nie morały.

P.S. Nie mogąc sobie poradzić korzystając z pomocy z ludzi z forum ściągnąłem NO_CD do 1.45 i na razie tak jadę. Chyba że mi Cenega albo ktoś powie, co zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 18:16 

Moim skromnym zdaniem najlepiej zrobić obraz drugiej płyty BF-a (zajmuje mniej miejsca niż pierwsza), ja tak zrobiłem bo po pierwsze nie lubię wachlowania płytami , a po drugie zabezpieczam w ten sposób oryginalne płyty przed zniszczeniem (używam ich tylko do instalki) . Do załadowania obrazu płyty używam programu Alcohol 120% który ma w sobie funkcję wirtualnego CD-Romu i tak ustawiłem że obraz płyty ładuje mi się automatycznie po starcie systemu więc zawsze kiedy kliknę ikonkę BF-a to giera startuje bez zbędnych ceregieli :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 18:17 

albz74 czy ty nie masz przypadkiem płyty na nforce2 ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 19:00 

jedno powiem: ta gra musi byc wyjatkowo bezczelna zeby prosci o cd :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 22:08 

Gustlik napisał(a):
albz74 czy ty nie masz przypadkiem płyty na nforce2 ?

Bingo !!! Masz jakiś pomysł ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2