Teraz jest 16 sty 2025, 19:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 11:21 
Moderator forum

dawaj Vesper :D moja virtualna kochanka wynajeła virtualne medium więc jest szansa że może mój virtalny duch ma szanse w virtualnym sądzie.

a tak poważnie Twinn nie rób jaj z odszkodowaniami bo niektórzy poważnie to traktują :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 11:23 
Moderator forum

lol :D Max nie przesadzajmy z bycioem powaznem... :wink: czasem lubie byc zdecydowanie NIE powazny :lol:

pozdro dla kumatych :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 11:34 
Moderator forum

Twinn :D ty lolu

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 12:56 

Nie ma się z czego śmiać. W tym roku w Chinach zapadł pierwszy na świecie wyrok w sprawie wyrządzenia wirtualnej szkody. Pozwaną była kobieta, która swojemu chłopakowi skasowała postać z WoWa (postać na bardzo wysokim poziomie, itd...) gdyż chciała, żeby ów pan poświęcał jej więcej czasu bo siedział tylko przed kompem. Cóż - chłopak nie był aż takim romantykiem i chyba za bardzo jej nie kochał gdyż wytoczył jej o to proces i...... kobieta dostała 2 lata!!

Nie pamiętam niuansów tej sprawy ale w Chinach obowiązuje prawo, które stanowi, że wartość rzeczy wirtualnych/niematerialnych można przełożyć na rzeczywistość.

Tylko czekać pierwszych procesów w Polsce złożonych przez załamanych graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 13:18 

:twisted: a może by z nieszczęśnika zrobić świadka koronnego - ciekawe czy miałby coś do powiedzenia , nie myślicie chyba że jest wyjątkiem :?:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 13:39 

Dumch napisał(a):
A ty wpadniesz na lana? :lol: Z widocznym nickiem? 8)

Może bym nawet i wpadł :D, ale w tym terminie mam już zarezerwowany wyjazd nurkowy do ciepłych krajów.

Może następnym razem :P.

Nieustające wyrazy szacunku dla mcmt :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 16:09 

Hmm czyzby pan headshoot dążył nieustepliwie do swojego celu? :D Spostrzegłem na xfire, że w bfa gra osoba o nicku: Team-ff.|MrHeadshott. Ja nie będe wysuwał pochopnych wniosków...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 16:30 

http://www.clanbase.com/personinfo.php?pid=5296694

to dobrze ze nie wysunąłeś tych tych wniosków..

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 18:06 
Moderator forum

Adag10[PL] napisał(a):
Hmm czyzby pan headshoot dążył nieustepliwie do swojego celu? Very Happy Spostrzegłem na xfire, że w bfa gra osoba o nicku: Team-ff.|MrHeadshott. Ja nie będe wysuwał pochopnych wniosków...

No nic, poczekamy :wink: W kazdym razie MC :P :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 18:41 

Adag10[PL] napisał(a):
Hmm czyzby pan headshoot dążył nieustepliwie do swojego celu? :D Spostrzegłem na xfire, że w bfa gra osoba o nicku: Team-ff.|MrHeadshott. Ja nie będe wysuwał pochopnych wniosków...

Uwielbiam gdy ktoś kto nie ma o czymś zielonego pojęcia natychmiast wali na forum, żeby tylko coś napisać. Sprawdzaj informacje zanim coś chlapniesz. Z resztą jakie to typowe myślenie na skróty. Grunt, że ktoś ma podobnego nicka.

"... ja nie będę wysuwał pochopnych wniosków..." właśnie to zrobiłeś LOL

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 19:49 

LOL :shock: Poprostu zobaczyłem nicka tego gościa i odrazu(tak jak zapewne każdemu) skojarzył mi się nasz Headshot. Zgoda, nie sprawdziłem gościa na CB, ale w statystykach tak. Nie trudno mi było zauwazyc, że jest to nowe konto. Stąd przypuszczenia, a nie wnioski. Na CB nie pomyslalem zeby sprawdzic, zgoda. I nie mow że nie mam o tym zielonego pojęcia, bo jakies pojecie mam. Co prawda bylem w błędzie, ale kazdy ma do tego prawo. Bueh, a ja uwielbam gdy ktos sie z takich bledow nasmiewa.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 22:28 

Pietia napisał(a):
Uwielbiam gdy ktoś kto nie ma o czymś zielonego pojęcia natychmiast wali na forum, żeby tylko coś napisać."

Chyba właśnie dlatego tak rzadko wypowiadam sie na forum :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 10:05 

A dajcie temu Headshotowi już spokój... Chłopak chciał sobie poszaleć z cheatem i poszalał. Na pewno nie chlasta się z powodu bana na polskich serwach. A również nie bądźcie takimi obrażonymi panienami co to "chciałabym i boję się" - ja chciałem i się nie bałem - już dostałem bana na jeden guid na polskich - właśnie za spróbowanie wallhacka. I jakoś żyję. TO jest TYLKO gra a nie sens życia. Śmiesznie jest patrzeć jak gość za ścianą ostro czeka na ciebie a ty wychodzisz i kulka w łeb zanim on zajarzy o co chodzi. Ileż można - po raz setny przerabiać identyczny scenariusz na Karkandzie czy maszczurze. Każdemu się to znudzi prędzej czy później. Nie ma co sprawy rozwlekać, meczyć i gnieść. Dajta se siana tak wam powiem - wykryjecie - zbanujcie i koniec. Nie wykryjecie - też zbanujcie jak wam się podoba. Jeżeli ktoś będzie płakał z tego powodu to tylko może oznaczać że jest emocjonalnie niedorozwinięty i powinien iść uprawiać ogródek, sadzić drzewka, ewentualnie zając się szydełkowaniem a nie grać w gry w których się ZABIJA. Ot i całe moje zdanie. Wpadnę dzisiaj na gamesneta powallhackować i poaimbotować :) Pozdrowienia dla całej sceny heheh. A i jeszcze mała uwaga dla jednego ze znanych polskich graczy gamesneta - jak chcesz zrzut wozu to normalnie powiedz a nie używaj przecinków w stylu kur.... ok? To commander ci łaskę robi że zrzuci a nie ty commanderowi że chcesz.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 10:45 

LOL, Afterek, a ja Cie zawsze uwazalem za krystalicznie uczciwego gracza. Zazadam chyba odszkodowania za straty moralne! :-)

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 10:58 

Ale brednie piszesz.spróbuj tez wciągać cztery sety pod powiekę, zapiąć psa od tylu i wyskocz z ósmego pietra.
Takie gadki to u narkomanów można spotkać.
„Chciałem sobie tylko spróbować”.
Są ludzie którzy się nie kalą takim syfem i uszanuj ich oburzenie bo jeśli oni grają uczciwie to ich nie obchodzą twoje ego zachcianki.
Chcesz sobie sprawdzić jak cheaty wyglądają to rób to singlu z botami jak taki ciekawski jesteś.
Poza tym ban to i tak za mała kara
Powinni od razu klucz blokować i kasować konto.

Nie wypowiadałem się w tym temacie ale jak widzę przyzwolenie i zrozumienie dla takich zachowań to mnie normalnie trzepie.
Dla ciebie to tylko gra inni traktuja to jak sport,esport a w sporcie ci co doping biorą są wywalani na zbity pysk.
Ty biegasz sobie z psem a oni startują na turniejach.
Zakumkaj różnicę. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2