Kolec napisał(a):
ognacy
to co powiesz na okazyjne kicki jakie dostaje od PB rzekomo za "modified game content" ?
a jedyne co BF'owi robiłem "w plikach" to wypieprzyłem filmiki z intro oraz menu (coby ich nie oglądać więcej przy wchodzeniu do gry)
żadne patche nigdy mi problemów przy instalacji nie robiły
pośród tych wszystkich padów servera i crashów gry dostać jeszcze kopa za urojenia PB... to jesto to!
"Modified game content" nie ma charakteru hacka (violation), tylko restriction - czyli problemu, ktory najprawdopodobniej nie ma charakteru hacka, jednakze moze nim byc z jakims tam prawdopodobienstwem, w zwiazku z czym PB nie dopuszcza gracza do rozpoczecia rundy. Co do MULTIHACKow czy PB HACK program sie z reguly nie myli, bo tego rodzaju hacki sa wykrywane w wiekszoci na podstawie znanej sygnatury pliku w pamieci. Jesli ktos ma uruchomiony program, ktory w swojej pamieci ma rozpoznawany przez PB ciag znakow typu "this 1337 bf2 hack written by Janek Kowalski" to chyba nie mozna mowic o przypadku... Jak ktos chce sprawdzic ile razy PB sie przyznal do bledow w kickowaniu, to jest na to odpowiednia sekcja na
http://www.evenbalance.com.
Ognacy