Teraz jest 13 sty 2025, 20:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2006, 21:56 

Od kiedy C4 niszczylo BF2 :?: :?: :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2006, 22:06 

c4 ma chyba aż taki siłę rażenie żeby rozwalić pudełko z bf2 :D:D (a moc w nim silna)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2006, 22:19 

Shit, czytam tutaj uwagi pro-gejmerow i nooba klocacego sie o delfinki i podobne g*wna.

Sam umiem robic takie glupoty (strzelanie przez sciane - czyli szybkie wstawanie, strzal i pad - tez), ale w grze nie stosuje. Po prostu nie musze zeby mi sie fajnie gralo. Jak mnie kosza, bo maja wiekszego skilla, bo np. maja wiecej czasu na gre, to zawsze mozna ich zdjac inaczej (pozdro dla klanowcow na ktorych "wyrownalem" sreberko explosives claymorami - a braklo 2 killsow do zlota:)

Jak ktos lubi grac delfinkami czy wezykami - to jego sprawa - jak komus nie pasi - niech idzie na inny serw.

Powyzszy temat to prawie to samo co wkurzanie sie ze "nooby" graja z unlockami a "pro" tego nie praktykuja (na TS PL4FC sporo miecha idzie na takich czasami noobkow - nie wiem czemu). Gra pozwala na uzywanie lepszych broni, wiec sie ich uzywa (tak, uzywam unlockow i nie mam wyrzutow sumienia jak klade jakiegos masta-klanowca co probuje mniej z M16 wyjac...). I tyle. Jak ktos nie lubi unlockow - niech idzie na serwy bez nich. I tyle...

Osobiscie, jak gram na jakims lame serwie gdzie jedna strona to minimum master sergeant a druga to ledwo jedna czy dwie belki i ogolne czesanie noobkow jest - ide gdzies indziej. Tak samo jak jakies dziwne akcje sa (mam nagrany battlerecorder jak piechociarz AT (!!!) dostal dwa razy z rzedu z dziala czolgowego, ale nie kryjac sie za bardzo wsadzil mi rakiety i spalil mi tanka... Archiwum X? nie wiem, dostalem bana jak stwierdzilem ze kolo "ciekawie" gra - byl adminem chyba...)

Podsumowujac - MACIE WYBOR - po kiego wkurzac sie na cos - lepiej poszukac serwa gdzie tego nie ma...

BTW. uwazam wszystkie "skakane akcje" za bugi gry - inaczej nie staraliby sie ich poprawic. Nawet jezeli tylko przez noobki ktore wymusily to na EA swoja masa topicow na forum...

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2006, 23:06 

c4 ? :shock:
a co się stało z wrogiem nr.1 wszystkich n00bów - granatnikiem ?

delfinki i bunnyhopping to były przed patchem 1.2 - teraz to jest pieprzenie kotka przy pomocy młotka - równie dobrze gostek który strzela na stojaka może mieć pretensje do takiego co strzela idąc

a już idiotą kompletnym jest osoba myśląca że blokada strzelania w czasie wstawania, jaką EA ma wprowadzić w wersji 1.4, cokolwiek zmieni w dotychczasowym stosunku skillowym graczy :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 02:34 

Po zablokowaniu strzałów w skoku i biegu ciągle im mało.....
Ja np. nie lubię zmieniać widoku kamery jak latam samolotem lub jadę czołgiem - psuje mi to atmosferę gry i tyle - mój wybór, ale do głowy mi nie przyszło żeby płakać z tego powodu i dopisywać do listy bugów zmianę kamer, że nierealistyczne to to i psuje atmosferę gry i że skilowcy dzięki temu mnie leją.... :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 04:07 

Cytuj:
a już idiotą kompletnym jest osoba myśląca że blokada strzelania w czasie wstawania, jaką EA ma wprowadzić w wersji 1.4, cokolwiek zmieni w dotychczasowym stosunku skillowym graczy

Owszem zmieni. Skill wielu osob opiera sie na tych wygibasach. osoby, ktore perfekcyjnie to opanowaly(moze jakeis macro czy co) sa prawie nie do trafienia jesl isie ma np m16 a i z kalaszem roznie. Teraz ich "skill" spadnie na leb na szyje.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 07:19 

Ubi napisał(a):
Od kiedy C4 niszczylo BF2 :?: :?: :shock: :shock:

nnie pamiętasz jak grali rzucając na "drugą stronę" mapy c-4 i zabijali nie jednego tylko wszystkich ?tak teżwalczy sięw realu ? ta gra daje jakąśtam namiastkęrealizmu więc szkoda że żabki i to niszczą ,rzuty c-4 teraz tego nie ma, i jest lepiej, i jak zrobią porządek z żabami też będzie lepiej, nie chodzi mi o broń ani o widoki z samolotu ,tylko o żaby,

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 08:23 

najpierw kroliki, teraz zaby, ciekawe co jeszcze bedzie problemem ;/

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 08:24 

Cytuj:
nie pamiętasz jak grali rzucając na "drugą stronę" mapy c-4 i zabijali nie jednego tylko wszystkich

Gram od wydania dema i nie pamietam aby dalo sie na druga strone mapy przerzucic C4. Ale z checia sie naucze ;] Dalo sie rzucac i dalej da na male odleglosci rzedu 5m okolo. Mozna przerzucic plot czy wrzucic na 1 pietro budynku ale nic ponadto. Specopsem grano tylko dla c4. udupili rzucanie-luz ale zmniejszenie zasiegu kladzenia tak, ze trzeba niemalze stanac na wrogim czolgu to porazka.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 11:36 

99,999999% moich pojedynków ogniowych sredniego dystansu kończy się na równoczesnym padzie na ziemię i posłaniu/otrzymaniu pierwszych 3-4 celnych kulek - osoba która w tym momencie wstaje tylko traci bonus do celności oraz zwiększa swój profil.... jeżeli niebędzie można również strzelać... pffff... i co z tego ?

jeżeli ktoś potrzebuje makra by być skutecznym w grze to i tak niema co takiej osoby brać na poważnie

gdyby zblokowali strzelanie przy kładzeniu się....

Ps. ja raz widziałem jak C4 przeleciało przez całą mapę - coprawda miałem wtedy napis "connection interupted" ale...

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 15:08 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
nie pamiętasz jak grali rzucając na "drugą stronę" mapy c-4 i zabijali nie jednego tylko wszystkich

Gram od wydania dema i nie pamietam aby dalo sie na druga strone mapy przerzucic C4. Ale z checia sie naucze ;] Dalo sie rzucac i dalej da na male odleglosci rzedu 5m okolo. Mozna przerzucic plot czy wrzucic na 1 pietro budynku ale nic ponadto. Specopsem grano tylko dla c4. udupili rzucanie-luz ale zmniejszenie zasiegu kladzenia tak, ze trzeba niemalze stanac na wrogim czolgu to porazka.

cudzysłowa nie zauważył co ? to wyjaśnie- takie cuś traktuje sie z przymróżeniem oka,a co do podkładania c-4 na odległość, właśnie teraz jest w miarę dobrze, a jeżeli ukrucili to podziękój lamerom którzy tak pogrywali i pogrywaja teraz żabkami.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 16:07 

azet1 napisał(a):
Lailonn napisał(a):
Cytuj:

cudzysłowa nie zauważył co ? to wyjaśnie- takie cuś traktuje sie z przymróżeniem oka,a co do podkładania c-4 na odległość, właśnie teraz jest w miarę dobrze, a jeżeli ukrucili to podziękój lamerom którzy tak pogrywali i pogrywaja teraz żabkami.

azet skońć już te swoje płącze bo one i tak nic nie wnoszą ;/ pokazujesz tutaj tylko że połowa osób na serwerz cię leje i chcesz poprostu to ukrucić. trudno ci zrozumieć żę ta gra to arcede a nie jakiś symulator. jeśli chcesz realizmu to usuń zmiane kamerki w pojazdach to też przecież daje dużą przewage osobą które umieją z tego korzystać. owszem stosowanie macra na robienie żabek itp to lamerstwo ale co z osobami które spędziły troche zcasu żeby się tego nauczyć bez głupich makr :/

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 16:41 

Od kiedy uzywanie makr to lamerstwo ??? Zazdroscisz ludziom klawiatur ??? :P

Moim zdaniem uzywanie makr to taki sam "typ lamerstwa" jak kupno precyzyjnej myszki z dodatkowymi klawiszami...

Panowie nie popadajmy w paranoję :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 16:49 

c0lon3l napisał(a):
najpierw kroliki, teraz zaby, ciekawe co jeszcze bedzie problemem ;/

może mucha albo konik polny :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2006, 16:51 

Czy zrobic takie makro na 2 czynnosci na raz mozesz z poziomu gry? Chyba nie bardzo. Makra szaleja w CSie. Tam dac "pr0 graczowi" konfig z gry robiony to ci slonia nie ustrzeli. Zawsze bylem rpzeciw takim usprawnieniom. Dziwne, ze w ogole sa mozliwe

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2