supelek napisał(a):
Nie na miejscu jest też publikowanie jakichkolwiek danych tych osób nie sądzisz?
Raczej bezprawne. Zbyt dosłownie rozumiesz wypowiedzi
90s.
supelek napisał(a):
Nie powiedziałem że nowi są bee, tylko drażni mnie próba wywołania jakiejś zawieruchy na forum, bo tacy ludzie łamiący ogólnie przyjęte zasady gry na serwerach będą zawsze, tego nie wyplenisz, a reagować możesz jedynie na serwerze, a umieszczenie spisu tych ludzi nic nie da, tylko może zaszkodzić atmosferze forum bo jedni odejdą przyjdą nowi.
Zawierucha musi być bo coś trzeba z tym zrobić. Z oszustami trzeba walczyć a takie wypowiedzi i działanie tylko zachęca bo są całkowicie bezkarni.
supelek napisał(a):
Doświadczeni gracze takich oszustów bardzo szybko wyłapują na serwerach i tam się starać o adminki by atmosfera w grze była miła i przyjemna.
Chyba piszesz o innej scenie i innej grze. BF2 jest tak loteryjny, że przyłapanie oszusta w grze graniczy z cudem.
supelek napisał(a):
90s ze swej strony dał propozycje, Yacub jako moderator ją odrzucił z czym się kolega 90s powinien pogodzić.
Yacub napisał co trzeba robić. Teraz tylko zmienić regulamin i wprowadzić w życie.
supelek napisał(a):
Ps.
Przepraszam za to wyrywanie, ale nosi mnie odkąd nie pije

W takim razie może zacznij robić na drutach, albo szydełkowanie...