Teraz jest 22 lis 2024, 23:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 14:35 

Tylko, ze ty mowisz z perspektywy gracza PR, ktory chce realizmu. A ani USi ani POE nie sa takimi modami. Mi brak zooma nie przeszkadza. Wrecz na odwrot poniewaz tzreba wiecej sie nameczyc aby trafic wroga. To, ze sprzet nie jest delikatny jak papier to chyba dorbze. jesli by czolg mial wybuchac po 3 trafieniach w przedni pancerz to by sie ich nikt nie bal ;]

Ale jak sam zauwayzles to bedzie dobry mod dla grazcy Bf2. Dla graczy PR faktycznie nie jest zbyt udany i rozumiem to :]

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 14:38 

Lailonn właź na TS i gramy bo własnie ściągnąłem :d

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 14:43 

Ostatnio gram tylko w PR więc moje spojrzenie, tak i Wujka, jest pewnie lekko wypaczone. :wink:
PoE od podstawki rózni się mapami, teksturami. Gameplay pozostał ten sam. Takie SF tylko w lepszym wykonaniu. Dużo lepszym.
Porównanie z podstawką wypada zdecydowanie z korzyść PoE. Ale. Po PR gdzie bez teamplaya nic nie zdziałasz. Gdzie czołg odradza się kilka minut więc każdy jest na wagę złota. A w PoE chaos, że powtórzę po Wujku. Przejmuje jakś flagę, rozwalam heli żeby po 45 sek przyleciało znowu i znowu i znowu. Taka sama bieganina jak w podstawce. Wszyscy, wszędzie bez ładu i składu. Tak jak napisał Wujek, brakuje "tego czegoś".
Jeśli ktoś lubi podstawkę to PoE polubi jeszcze bardziej. Ale jeśli choć odrobinę wcągnął się w Project Reality PoE go odrzuci.
EDIT
Lailonn
Realizm w PR jest przecież też bardzo umowną sprawą. Bardziej chodzi o to że PR WYMUSZA Teamplay. Właśnie poprzez wrażliwość ludzi, maszyn. Wierz mi że czołg wybuchający po trzech trafieniach potrafi wzbudzić szcunek. Ale trzeba go rozsądnie używać. Trzeba po prostu myśleć. A nie urra i do przodu. Ale już starczy tej obrony PR bo to nie ten dział, nie ten temat :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 14:58 
Zbanowany

jak zobaczylem ten trailer http://video.google.pl/videoplay?docid= ... efield+PoE
to spadlem z krzesla i odrazu zaczelem sciagac :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 15:04 

pasqdnick tylko, ze nie kazdy lubi taki realizm. Pamietajmy, ze jednak w czolowce gier multi sa same gry arcade - cos w tym musi byc ;] Ale jak juz psialem rozumiem, ze WAM sie nie moze podobac. Tylko, ze poza PR NIC wam sie nei sposoba bo PR jest jedyna tego typu produkcja :} Co wiecej to MOD podstawki a nie PR i slusznie zauwazyliscie, ze w porownaniu do BF2 jest duzo lepszy ;}

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 15:32 

PoE pod BFV lepsze było. Takie pierwsze, niesmiałe wrażenia naprutego piwskiem gracza :D Zresztą tylko to piwsko trzyma tego gracza jeszcze online ... dziwne pod BF42 dopalaczy nie potrzebowałem, może to już znudzenie lub starcze coś tam coś tam ...

edit:
Aaa mimo, że sam najczęściej robię za team leadera, to teamplay kojarzy mi się z grupką za przeproszeniem niemyślących pedałów zapieprzających na rozkaz wodza pieszo lub w akcie heroizmu dosiadająca jeepa i nim gna po flagę lub gdziekolwiek :) Czyli robi to co może zrobić jedna osoba w czołgu, w pojeździe, pieszo lub heli ... jeden, dwa strzały z ciężkiego sprzętu i po team'ie.

dębowe mocne

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 16:31 

Chyba będę gral zadziej w podstawkę a częściej w POE2 bo jak widziałem filmik i screeny to aż ślinię sie żeby w to zagrać :)

7h22min za tyle na polskim serwerze panowie sie spotkamy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 16:47 

Powiem tak: mobilna artyleria -> wporzo, ale na mapach z lotnictwem jest cieżko z bazy wyjechać (nawet jeśli gość od p-lotki nie pojechał sobie piechoty mordować). Tego "klocka/szafe/kontener" trzeba jeszcze tak ustawić żeby jak strzela pociski w jakąś wysoką przeszkodę nie udeżały. I ostatecznie kwestia "rzucania" na zamówienie - to "zamawianie" arty jest chyba zbyt kłopotliwe dla niektórych.

EDIT: po dłuższym uprzykżaniu życia stronie Ukraińskiej stwierdzam co nastepuje: znacznik artylerii na mapie świeci się za długo (w artlerii widać już tylko "signal lost"). Poza tym kilka razy strzelałem do tyłu :shock: zamiast do przodu gdzie był znacznik. Poza tym jak strzelasz "w trybie czołgu" to to MA WYGAR :twisted:

Ostatnio edytowano 26 sie 2006, 18:28 przez CzlowiekDemolka2, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 17:07 

Po prostu nie wszyscy jeszcze wiedza jak dziala ta artyleria. Ona z daleka nie odroznia sie zbytnio od czolgu wiec celowe ataki samolotow na arty prawie sie nie zdarzaja ;]

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 17:33 

ten mod wymiata jest mistrzem świata nie ma na niego bata. Szkoda tylko że niw ma rankingowyck serwków. Ale co tam, zabawa jest niepowtarzalna ale BF2142 i tak kupie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 17:46 

$towarzysz$ napisał(a):
ten mod wymiata jest mistrzem świata nie ma na niego bata. Szkoda tylko że niw ma rankingowyck serwków. Ale co tam, zabawa jest niepowtarzalna ale BF2142 i tak kupie.

to jest imo duży plus że nie ma rankingowych serwerów, dzeci z podstawki nie będa chciały w to grać :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 18:37 

TEN MOD PRZERUSŁ MOJE OCZEKIWANIA!!!! MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!!

Choć niema rankingu (jak naraźie:) to BF2 odstawiam na pułke, a dla zespołu który wydał moda GRATULACJE odwaliliście kawał dobrej roboty!!!

LAILONN miałeś racje że ten mod jest bdb :) GRAM choć niema rankingu co się ze mną dzieje :) :wink:

PS: tylu miejsc na jednej mapie gdzie można się zkukać/zaczaić niema we wszystkich mapach bf2 razem wźiętych :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 18:50 

Ranking bedzie. Zostanie wprowadzony system statystyk. Jednak zadnych medali, unlockow i odznaczen nigdy nie zobaczymy - i dobrze ;P

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 19:05 

Max PL napisał(a):
TEN MOD PRZERUSŁ MOJE OCZEKIWANIA!!!! MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!!

Choć niema rankingu (jak naraźie:) to BF2 odstawiam na pułke, a dla zespołu który wydał moda GRATULACJE odwaliliście kawał dobrej roboty!!!

LAILONN miałeś racje że ten mod jest bdb :) GRAM choć niema rankingu co się ze mną dzieje :) :wink:

PS: tylu miejsc na jednej mapie gdzie można się zkukać/zaczaić niema we wszystkich mapach bf2 razem wźiętych :)

Boże, widzisz nie nie grzmisz :?: :shock:
Nie mogłem się powstrzymać :twisted: "PRZERUSŁ" i "pułke" mnie dobiły. Word. Wklejaj posty do worda przed wysłaniem, Proszę.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 19:46 

Pan polonista się znalazł łahaha co sobie worda z net zassał. Patrz na siebie "Boże, widzisz nie nie grzmisz" chyba tego worda to coś ciankiego masz :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2