Teraz jest 19 lis 2024, 07:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 03:02 

(L)egia i tylko to się liczy:D

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2006, 18:35 

Obudze troche ten temat bo juz podupadl.

Puchar UEFA

Legia Warszawa - Austra Wieden

Wisla Krakow - Iraklis Saloniki

Ehhh drugi raz Wieden w tak krotkim czasie. Plus bo koszty wyjazdu znowu zmieszcza sie w 250 zl, ale liczylem na cos rownie bliskiego, ale nowego. Trudno bedzie ponowny najazd na Wieden :) Oby tym razem jednak z lepszym skutkiem jezeli chodzi o wynik meczu 8)

Co do Wisly to powinna sobie poradzic z Iraklisem.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2006, 23:07 

Obrazek tyko ona w molim sercu

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 00:04 

Imo Wisła jak do tej pory pokazuje najlepszy styl w lidze. Bełchatów - owszem jest liderem (za pewne tylko do jutra), ale było wiadomo, ze prędzej czy pozniej ktos ich zatrzyma. Zrobiło to Zagłębie, klub do ktorego zawsze miałem jakąs sympatie :). Smuci mnie natomiast słaba postawa Korony Kielce, z którą to odp oczątku sympatyzuje :). Już jest po meczu z Wisłą więc czas na jakis dobry mecz i popis Grzegorza Bonina czy Kaczmarka...

Tak wiec wydaje się, że na dzień dzisiejszy Wisła gra najładniej w lidze i to ona ma moim zdaniem większe szanse na awans do fazy grupowej PU. Legii, z całym szacunkeim Juha ;), na dzień dzisiejszy nie daje większych szans z Austrią, ale piłka jest przewrotna i nigdy nic nie wiadomo :).

Dzisiaj super, ultra ofensywnie, z boskim Ronalinio (sic!) w składzie, Barca została ośmieszona przez Seville, co mnie niezmiernie cieszy. Co ciekawe, pod koniec sezonu, usłyszałem w TVN taką wypowiedz jakiegos dzienikarza, ktora rozśmieszyła mnie, i jednocześnie zmartwiła. Facet powiedział, że jest wielce prawdopodobne, że Barca nie przegra zadnego meczu w przyszłym sezonie :).

Ja czekam przede wszystkim na włoską lige :).

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 02:06 

kamillos napisał(a):
(...)
Tak wiec wydaje się, że na dzień dzisiejszy Wisła gra najładniej w lidze i to ona ma moim zdaniem większe szanse na awans do fazy grupowej PU. Legii, z całym szacunkeim Juha ;), na dzień dzisiejszy nie daje większych szans z Austrią, ale piłka jest przewrotna i nigdy nic nie wiadomo :).

Moim zdaniem tez ma wieksze szanse niz Legia (niestety :wink: ) i dlatego za wiele sie na temat jej rywala nie rozpisywalem. Austria natomiast gra w tym sezonie bardzo cienko (przynajmniej narazie) i tu dopatruje naszej szansy :)
kamillos napisał(a):
Dzisiaj super, ultra ofensywnie, z boskim Ronalinio (sic!) w składzie, Barca została ośmieszona przez Seville, co mnie niezmiernie cieszy. Co ciekawe, pod koniec sezonu, usłyszałem w TVN taką wypowiedz jakiegos dzienikarza, ktora rozśmieszyła mnie, i jednocześnie zmartwiła. Facet powiedział, że jest wielce prawdopodobne, że Barca nie przegra zadnego meczu w przyszłym sezonie :).

Ja nadal bede uparcie twierdzil, ze Valdes jest najslabszym ogniwem 8) Zawsze jak ogladam mecz Barcy to trafiam na taki, gdzie musi cos beznadziejnego puscic albo interweniowac tak, ze ledwo serce wytrzymuje.
kamillos napisał(a):
Ja czekam przede wszystkim na włoską lige :).

O tak, zwlaszca po ostatnich wydarzeniach... choc moze sie szybko nie rozpoczac z tego co slyszalem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 09:23 

No niestety Legia nie awansowala do Ligi mistrzow i to mnie smuci bo znowu polskiego klubu nie ma w tych elitarnych rozgrywkach :( A prawde mowiac to liczylem na to ze spokojnie awansuje patrzac po tym co robila w zeszlym sezonie. NAtomiast nie rozumiem co sie z ta Legia stalo w tym sezonie w Lidze idzie jej bardzo zle i w eliminacjach do LM wiele nie pokazala :(

Natomiast co do Wisly to jestem zadowolony jesj postawa i nareszcie za trenera Petrescu Wsila umie przypilnowac sobie wyniku a nie tak jak za poprzednich trenereow bylo ze strzelala duzo goli ale tyle tez tracila. A tu i ladnie gra i strzela moze nie za duzo goli ale idzie do przodu :) Jedynie to co mnie martwi to zeby historia nie zatoczyla kola bo znowu wpadla na grecki zespol przed awansem do grupy i tak jak w zeszlym roku bylo z Panatinaikosem najpierw grali u siebie mecz a po tem w Grecji i wiemy jak sie skonczylo to wszytko :(
Ale coz trze wierzyc ze bedzie dobrze i ze Legia i Wisla awansuja do fazy grupowej pucharu UEFA bo to polskiej pilce jest ptrzebne. I mam nadzieje ze LEgia zacznei grac na poziomie z zeszlego sezonu

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 12:50 

JUHA napisał(a):
hoc moze sie szybko nie rozpoczac z tego co slyszalem.

Serie A rozpoczyna się bodajrze 15 września. Jest to bardzo późno, gdyż zazwtaczaj rozpoczynała się już pod koniec sierpnia/poczatek wrzesnia. Kalendarz włoskeij ligi bedzie znany 31 sierpnia.

A już dziś na Polsace sport będzie mozna zobaczyc mecz o super puchar Włoch. Zmierzą się w nim Inter (mistrz Włoch :roll:) i AS Roma (finalista Coppa Italia, finalista, bo puchar zdobył także Inter). Będe kibicował oczywiscie Romie, gdyż z założenia nie cierpie Interu :). Mam nadzieje, że Totti wreszcie coś strzeli...

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 20:15 
Moderator forum

bibol napisał(a):
Natomiast co do Wisly to jestem zadowolony jesj postawa i nareszcie za trenera Petrescu Wsila umie przypilnowac sobie wyniku a nie tak jak za poprzednich trenereow bylo ze strzelala duzo goli ale tyle tez tracila.

Przedwczorajszy mecz może nie był zły, ale roiło się od błędów w przyjęciu i rozegraniu. Na szczęście Austriacy nie są mistrzami techniki, bo Wisła miałaby spore problemy na środku. Osobiście nie rozumie czemu Cantoro wchodzi na 3 ostatnie minuty. Cieszy mnie natomiast że grają (nieźle) oba Brożki w kontekście bliskich występów kadry.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 21:13 

Hynol napisał(a):
Osobiście nie rozumie czemu Cantoro wchodzi na 3 ostatnie minuty

Cantoro dla tego nie gra bo sie poklucil z Petrescu i sie bocza obaj na siebie a z tego co widac Petrescu to temperamentny czlowiek wiec szybko sie nie pogodza :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2006, 22:51 

Kamillos sądzac po twojej emotce przy stwierdzeniu ze inter to mistrz wloch uwazasz ze ten tytul im sie nie nalezy ? A ja uwazam ze sie nalezy i to bardzo.Skoro Juve i reszta nie potrafili grac czysto to mają za swoje tylko szkoda ze milan nie zostal zdegradowany do Seria b. Totti niestety nic nie ostrzelil bo juz siedzi na lawce a inter wygrywa 4-3 ale jest dopiero 1 dogrywka.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 02:33 

Tołdi napisał(a):
Obrazek tyko ona w molim sercu

Jac00s, Tołdi chce was widzieć na wyjazdowym meczu z Lechią :twisted:

Obrazek

ps. jesli ktos mysli ze jpg ma na celu obrazenie kogokolwiek to prosze sie puknac w lep :)

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 13:51 

Gryniu dziś meczyk z Polonią , zamówili 300 biletów może być ciekawie.

Licze na jakieś 2-1 dla Lechii. :)

PS
Żadko sie tutaj pojawia temat hokeja ,a sam przede wszystkim kibicuje Stoczniowcowi, wczoraj wygrana z Podhalem w PP.
Są tu jacyś kibice hokeja ?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 13:57 
Oldboy Battlefield.pl

Gryniu, co oznacza "puknąć się w lep" :?: :shock:

Poza tym nędzny fotomontaż "kibica" Feyenoordu Rotterdam :l

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 15:33 

Tom@s zluzuj :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 15:35 
Oldboy Battlefield.pl

Meewosh47, jestem wyluzowany :lol: tylko po prostu widzę, że kibiców Lechii nie stać nawet na zrobienie "dobrego" fotomontażu i posługują się Feyenoordem :P Żałosne czy śmieszne :D

ps. oglądał ktoś wczoraj mecz Legia - Górnik? :>

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2