Teraz jest 26 lis 2024, 13:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2006, 18:36 

Lailonn napisał(a):
w Af tez czolgow sporo...jak sama nazwa wskazuje ;]

tak, ale mapy w EF są duże gdzie mozna ustawić tyralierę czołgów i atakować całął awą w AF- brak miejsca, dlatego tylko EF.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2006, 19:30 

W Af brak miejsca? :shock: Chyba mamy rozne gry...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2006, 21:12 

nadal bierzesz to dziecko na poważnie ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2006, 21:26 

Ja kazdego biore na pwoaznie majac nadzieje, ze i mnie sie wtedy bierze ;]

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 09:46 

Ja zdecydowanie preferuję EF, nawet niezbyt jak widzę przez wielu lubianą mapkę Great Wall. Fakt, snajperów tam biega zwykle co nie miara, ale z drugiej strony na wielu mapkach już widziałem takie akcje, że wystarczyło stanąć tylko na 5 sekund i dostawało się headshota. Dla mnie więc nie ma to większego znaczenia. Smoke Screen jest naprawdę dobry, zwłaszcza uwielbiam latać Tiger HAP'em (IMO najfajniejsze śmigło w grze) ale lubię również Tarabę. Natomiast AF jest nieco gorszy, nawet pomijając kwestię braku nowej armii. Road Rage jest kiepska jak dla mnie (co z tego że tyle czołgów, skoro często są niszczone w połowie drogi z bazy...), lepsze jest wg mnie Operation Harvest, lecz najbardziej podoba mi się Midnight Sun. Ten półmrok i wycie wilków tworzą fajną atmosferę :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 20:23 

Lailonn napisał(a):
W Af brak miejsca? :shock: Chyba mamy rozne gry...

nie no ty chyba nadajesz na innych falach ,czy kiedykolwiek, dziecko neostrady ,przyznałeś komuś rację ? przyznałeś się do błędu niewiedzy ? porównaj mapy z EF z AF, nie widzisz różnicy ? są jednakowe ? rzeczywiście ,ty musisz miećinnąwersję BF2, a może ty ciągle grasz w cs-tylko masz tyle programików wspomagających że starciłeś rzeczywistość . :lol: :lol:
ps. aha z tym ,,dzieckiem neostrady,, to twoje przyzwolenie i mam nadzieję że nie będziesz miał o to pretensjii, nie, ,,mam nadzieję,, to błąd ............spodziewam się że nie będziesz miał o to pretensjii :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 20:41 

Powtarzasz z uporem maniaka tekst o dziecku neostrady majac nadzieje, ze odepchniesz od siebie te ikonke? :D No way! Ale jesli musisz sie dowartosciowywac w ten sposob nie prezentujac wyzszych wartosci jako gracz ani jako rozmowca to ok, babcia powtarzala "ustap glupszemu" ;]

Mapy z AF sa wieksze niz EF. Zauwazyli to WSZYSCY recenzenci dodatkow oraz oczywiscie gracze. Niestety tobie sie nie udalo(zapewne twojemu koledze tez nie :D) Operation Harvest i Operation Road Rage sa baaardzo duze. EF NIE MA SZANS miec wiekszych map z 1 znaczacego powodu, o ktorym nie masz pojecia. Mapy EF sa tylko w wersjach 16 i 32. BRAKUJE tam map 64!! Co wiecej miasta/bazy sa bardzo blisko siebie wiec nie ma sytuacji gdy walczy sie "w szzcerym polu" jak to ma miejsce np na Operation Harvest.

Widzac poziom twoich wypowiedzi i "ogranie" jakie prezentuja smiem twierdzic, ze w kazdej grze w jaka gram dluzej niz "na raz" zjadlbym cie na sniadanie ;]

ps. na wstepie ywjasnilem dlaczego dziecko neo mnie nieobrazi. Jednak jak jeszcze raz zobacze teksty sugerujace, ze gdziekolwiek w jakikolwiek czituje...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 00:00 

azet1 napisał(a):
ps. aha z tym ,,dzieckiem neostrady,, to twoje przyzwolenie i mam nadzieję że nie będziesz miał o to pretensjii, nie, ,,mam nadzieję,, to błąd ............spodziewam się że nie będziesz miał o to pretensjii

Lailonn
to jest ta sama pierdoła nieumiejąca normalnie napisać cudzysłowu co ją już tu raz publicznie zjechano :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 10:40 

Ej, nie smiejcie sie z niego...

Pomoc nalezy.

Drogi azet1. Nie musisz uzywac przecinkow. Cudzyslow uzyskujesz przez nacisniecie rownoczesne klawiszy [SHIFT] i ['] - to zwykle przy enterze jest :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 13:50 

Lailonn napisał(a):
Mapy EF sa tylko w wersjach 16 i 32. BRAKUJE tam map 64!!

Nieprawda.
http://www.game-monitor.com/GameServer/213.208.119.122:16563/EA_UK_Jolt.co.uk_3_-_Smoke_Screen_Only.html

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 14:00 

Chodzilo mu o rozmiar mapy a nie o sloty na serwerze :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 08:46 

Powiem szczerze, że choć mapki z EF'a faktycznie są oznakowane przez EA jedynie jako 16 i 32, a więc nie ma 64, tym niemniej dla mnie Smoke Screen jest tak duży, że spokojnie można by mu dać etykietkę 64 i nikt by chyba specjalnie nie dyskutował nad słusznością tego posunięcia. EA jednak zdecydowała, że będzie to 32 więc mamy w teorii 32, ale na 64-slotowym serwie SS wcale nie jest jakoś bardziej tłoczno niż na innych, planowo przewidzianych jako 64 mapach. Takie jest moje zdanie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2006, 16:58 

Lailonn napisał(a):

Widzac poziom twoich wypowiedzi i "ogranie" jakie prezentuja smiem twierdzic, ze w kazdej grze w jaka gram dluzej niz "na raz" zjadlbym cie na sniadanie ;]

ps. na wstepie ywjasnilem dlaczego dziecko neo mnie nieobrazi. Jednak jak jeszcze raz zobacze teksty sugerujace, ze gdziekolwiek w jakikolwiek czituje...
do śniadania byś nie dożył, znajomi mówili mi by grać w pewnym momencie w cs-a wygrywając trzeba używać programików, jeżeli grasz w cs-a 6 lat ....to .... hehe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2006, 18:50 

azet1 napisał(a):
do śniadania byś nie dożył

bwahahahahahahahahaha
real pr0 mastha :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2006, 23:36 

azet1 napisał(a):
znajomi mówili mi by grać w pewnym momencie w cs-a wygrywając trzeba używać programików

Zmien znajomych :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2