Tołdi napisał(a):
Panie Supełek ja poprostu mówię i pisze WPROST a nie jak co poniektórzy gadają za plecami, a później sie wypierają, że nic nie mówili.
A co do chogieny psychicznej to kiepski żart . . .
EDIT: i nie szukam sensacji jak Die. Bo jak dla mnie to on sie zachowuje jak szczeniak.
[OT]Nie moglbym pozostawic tego bez odpowiedzi... Widzisz Toldi, kazdy na tej scenie poznal juz swoje miejsce...Ty rowniez(tak jak paru innych). Nie zmienisz tego wrzucajac Artihowi,mnie czy komukolwiek innemu.A skoro to robisz to tylko utwierdzasz mnie i innych w tym kim jestes dla tej sceny...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No coz tacy tez sa potrzebni, inaczej byloby nudno.Najpierw probujesz "zaskoczyc" ludzi pseudointeligentnymi wywodami, a pozniej plodzisz cos czego nawet nie mialem szansy przeczytac bo ktos wymoderowal.Wiesz, ze mojego posta nikt jeszcze nie wymoderowal(poza Holmanem ale to bylo z milosci
)a dlczego? bo nie bylo powodow.Z mojej strony koniec dyskusji.[/OT]
Cooler ja mam jeszcze jedna uwage do niektorych modow (nie jestem w stanie przytoczyc do ktorych, poniewaz musialbym oskarzyc kogos konkretnego o zaniedbanie).Mianowicie: jezeli na forum jest ogolnie przyjeta zasada -nie uzywamy wulgaryzmow/slow ogolnie przyjetych za obrazliwe, to mysle, ze powinna ona byc egzekwowana przez wszystkich moderatorow(teraz jest tak, ze niektorzy pozwalaja starym uzytkownikom forum na kilka **ujow w poscie i nikt tego nie moderuje...mnie osobiscie nie przeszkadza to, ze jakis stary wyjadacz pisze w ten sposob-jesli nie probuje kogos obrazic.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
Wiec(nie zaczyna sie od tego zdania podobno
), moj apel jest taki zeby polozyc wiekszy nacisk na tresc tego co pisza userzy lub wprowadzic jakas zmiane w regulaminie (na ktora niestety nie mam pomyslu-moze jakas forumowa "komisja do spraw czystosci jezyka" w skrocie KDSCJ?)