Teraz jest 22 lut 2025, 20:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 08:47 

JA sam uzywam NET 24 o netii 256 kbit. Jak dla mnie gites, można sie dogadać z obsluga telefonicznie. Na osiedlu obok mnie kumple sklepali sie na 1mbit lacze i jada we 3 na nim. NET 24 ma ta kolosalna przewage nad NEO ze nie ma limitow sciagania.
U mnie pingi wahaja sie w przedziale 20-35 na polskich , 30-60 niemieckie i holenderskie, i teraz czesto gram na TV2 norweskich a tam 70-110 zalezy czy serwer pelny(64). NO i nie mam zadnych problemow na 64 z tym laczem

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 20:36 

U mnie jeszcze naprawiali neta. Nie miałem neta do dziś. Teraz jak mam to pingi w okolicach 80-110. Ale jeszcze nie skonczyli naprawiać. Tylko, że jak pogram z 2 h to mi pingi skaczą do 300 i wyżej - to może być spowodowane tym, że oni jeszcze do końca nie skończyli naprawiać (myśle, że tym). Odpowiem wam jaki mam pingi jak całkowicie skończą naprawiać. A i czy w porównaniu z ceną mojego natu neo jest tańsze w tej samej pręd. czy nie? Tylko, że ja nie mam limitu pobierania.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 21:16 

bf2 ma specyficzny system portów i po prostu popros admina zeby odblokowal ci porty do gry i po sprawie. Ja tez nie moglem grac :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 16:24 

sprawdz moze firewall ci blokuje porty albo cos w tym stylu (masz Windows Sp 2 ?? jak tak wylacz firewalla systemowego)

jeżeli to nie pomoze to tylko zmiana lacza

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 17:03 

Hmm to nie byla madra prozpozycja InSeCT ja mam firewalla z windy i nie mam jakos problemow

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 19:10 
Redaktor Battlefield.pl

Dandi napisał(a):
Hmm to nie byla madra prozpozycja InSeCT ja mam firewalla z windy i nie mam jakos problemow

Ale jak masz, np. Zone Alarm to skaczą czasami pingi...

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 21:23 

Ale my tu nie mowimy o Zone Alarm prawda? tylko o Firewall'u z windy jakby na to spojrzeć :P okiem Laika :p czy jakim tam chcesz okiem

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 09:30 

Ale czy na 256 będę mógł grać bez ścinania? Firewalla mam wył. A ja znów do wczoraj nie miałem neta. Ale kumpel też ma radiówe i też nie miał. A i czy wyłączanie kompa na gadzine przed graniem może coś pomóc?

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 12:33 

Hmm a co ma wylaczenie kompa do neta ? Naladuja ci sie baterie ? doleca dodatkowe mb? Troche głupie pytanie

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 12:40 

Dandi. a ty masz takie małe pingi może dlatego, że jak sam powiedziałeś masz nadajnik na dachu? A jak komp stoi z 1h wył. i net nie używany to jak włącze to mam mniejsze pingi niż bym włączył grę od razu po ściąganiu jakiegoś 100MB-towego patcha (Przynajmniej tak mi się wydaje).

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 12:52 

Juz tłumacze dlaczego mam nadajnik na dachu :P.

Małe pingi mam juz od czasu gdy 2raz wymianili mi anteny ( mocniejsza ) i wtedy wlasnie pingi wachaly sie w granicach 15-25 ( na polskich ). A nadajnik mam tylko dlatego ze moja chatka znajduje sie akurat w takim miejscu że idealnie z niej mozna przesylac sygnal na dalsze rejony. A jako ze mieli do wyboru namawiac kolesia co mieszka niedaleko mnie ( ale boi sie hmm "promieniowania" jakie wytwarza nadajnik ) to woleli zamontowac na moim dachu (mi tam i tak juz "promieniowanie" nie zaszkodzi :P ) a ja mam z tego tylko jedna kozysc :p DARMOWY INTERNET no moze nie tak zupelnie ZA DARMO bo jednak antena pobiera prad. Ale tak malo że i tak jestem do przodu o ladne kilkadziesiat zlotych.

Za błędy przepraszam :P Wakacje jeszcze wiec odpoczywam od Ortografii

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 13:42 

Ale DANDI mi nie chodziło o to dlaczega masz nadajnik na dachu, tylko o to, że może dlatego masz takie niskie pingi.A i czy za tę mocniejszą antenę trzeba coś zapłacić?( bo pisząc antena nie chodził ci o nadajnik?).Bo może jak masz nadaj. na swoim dachu to ci odrazu ściąga sygnał i może masz sig. strenght 100% a ja mam 80% i może dlatego masz takie niskie pingi. Bo chyba jak ci wymieniali antenę to nie chodziło ci o nadajnik( ba jak ty masz nada. i antenę czy tylko nadaj.?)Bo ja mam tylko antenę a nadaj. jest chyba około 1Km dalej ale nie wiem dokładnie. Prosiłbym o odpowiedż na wszystkie znaki zapytania.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 13:52 

Hhmm moze zle napisalem ale byłem zaspany.

Niskie pingi mialem jak wymienili mi 2 raz antene a wtedy jeszcze nie mialem nadajnika.

hmm troszke sie pugiblem

To co mam obecnie na dachu sklada sie. :P

Z Odbiornika i Nadajnika tylko ze odbiornik jest znacznie mocniejszy i nawet w zla pogada internet dziala dobrze

Wiesz co najlepiej napisz do mnie na gg 2732703 to ci wszystko wytlumacze

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2