Teraz jest 24 lis 2024, 01:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 wrz 2006, 16:13 

Witam. Wiem że sporo osób ( w tym i ja) grywa lub grywało na serwerze węgierskiego LSSAH. Ostatnio byłem świadkiem kickania powyższych panów na Battleboxie. Z dyskusji która się wywiązała wynikło się że LSSAH to skrót od Leibstandarte SS Adolf Hitler - elitarnych odziałów zmotoryzowano-pancernych SS, wywodzących się z Gwardii przybocznej Hitlera. "Owa jednostka "wsławiła" się m.in.udziałem w Nocy Długich Noży i wybiciem 4000 radzieckich jeńców. Decyzje co do grania na owym serwerze z ich "zwolennikami" pozostawiam czytającym ten post..... :!:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 16:31 

Z klanem LSSAH nigdy nie było żadnych problemow na klanówkach, pełna kulturka :). Choć nazwa faktycznie - kotrowersyjna.
ich profil w cb http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=692940

Ostatnio edytowano 1 wrz 2006, 16:33 przez Kamillos, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 16:32 

Obrazek

Informacja pochodzi z Ich stronki; http://bf1942.uw.hu/

UPDATE:

OMG, nie wiedziałem, że to takie duże :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 17:17 

Ważne, że zachowują na pewno większą kulturę niż wiele niemieckich klanów, które niby tego nie popierają ;) Jak dla mnie to jest ich sprawa - ważne, że umią się zachować :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 17:31 

Co do ich kultury to i owszem. Nie utkwiło mi w pamięci nic złego lub nieprzyjemnego związanego z ich zachowaniem :arrow: Nigdy :?: też nie propagowali nazistowskich treści. Niemniej u mnie osobiście pewien "niesmak" pozostaje.. :?

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2006, 18:19 

Często grywałem na ich serwie i nigdy nikt z nich nie wspomniał o SS, Hitlerze itp., żadnych nazistowskich treści, również na sparach nie było problemów.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 02:05 

Equilibrium napisał(a):
Często grywałem na ich serwie i nigdy nikt z nich nie wspomniał o SS, Hitlerze itp., żadnych nazistowskich treści, również na sparach nie było problemów.

Poza masowymi banami na ich serwie za zajmowanie pierwszych miejsc :roll:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 06:25 

Najbardziej lamerski serw ( czyt Gryniu ) zaraz po nim Nateos a liste zamyka CC. Jak grasz za dobrze kick za , tu cytat : lame game... Niestety nie ma juz za wiele dobrych serwerów, pozostaje grac na nich albo wogóle..

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 08:02 

Nas ( 3C ) to chyba nie lubi pare osób od nich -- ban na tym serwerze niewiadomo za co nie robi juz wrażenia ;).

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 11:19 

gdzie się podziały polskie serwery? :(

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 11:48 

Zupełnie nie rozumiem kolesi którzy nazywają klany po hitlerowskich formacjach. Szczególnie że w każdym kraju znajdą się rodzime oddziały z piekną tradycją. Zresztą w zagraniczniaków nie wnikam. Ale u nas też pojawiają się takie klany. "Nie propagujemy treści nazistowskich. Po prostu czujemy że kolesie byli tak odważni, dzielni i w ogóle że trzeba ich upamiętnić" No ręce opadają.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 12:21 

Mowi sie trudno. Przeciez nic im sie nie zrobi i nie poradzi na to ze sa jacy sa. W koncu sa ludzie i parapety :( :(

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 12:34 

pasqdnick napisał(a):
Zupełnie nie rozumiem kolesi którzy nazywają klany po hitlerowskich formacjach. Szczególnie że w każdym kraju znajdą się rodzime oddziały z piekną tradycją. Zresztą w zagraniczniaków nie wnikam. Ale u nas też pojawiają się takie klany. "Nie propagujemy treści nazistowskich. Po prostu czujemy że kolesie byli tak odważni, dzielni i w ogóle że trzeba ich upamiętnić" No ręce opadają.
to są niemcy... jakiejby formacji nie wzięli to i tak będzie się kojarzyła, zle...

mały OT: 2 tygodnie temu byłem w Jenie, i na co trafiłem? na demostracje nazistów niemieckich lol, ten ruch jest tam nadal silny... żebyscie widzieli tych porąbancow...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 12:48 

Wedlug mnie to ze maja nazwe taka a nie inna to nie znaczy ze MUSZA sympatyzowac z nazistami. A ze nazwa sie kojazy tak a nie inaczej to trudno. Ja osobiscie nie spotkalem sie z jakimkolwiek przejawem nazizmu z ich strony. Wiec teksty typu "W koncu sa ludzie i parapety Sad Sad" uwazam ze sa nie na miejscu. Uwazam ze najlepiej bedzie jak ktos zamknie ten temat...... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2006, 13:00 

nie sympatyzują?to dlaczego szczycą się swoją nazwą LSSAH wystarczy przeczytać ten text na ich stronie,poza tym całe SS zostało uznane za organizację zbrodniczą więc jak na tag klanu i na wzór to chyba raczej źle trafili

LSSAH to klan węgierski a nie niemiecki

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2