Teraz jest 23 lis 2024, 22:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 01:41 
Moderator forum

Gryniu napisał(a):
Fang Dezerter {PL} napisał(a):
hhhm. i tak z nazizmu zeszlismy na gejow :roll:

Widocznie coś ich musi łączyć...

Ludzie na tym forum robią się coraz głupsi... omfg...

ps. odblokowałem, bo najwyraźniej Gryniu nie jest w stanie zrozumieć jak idiotyczne jest stawianie homoseksualistów z nazistami i faszystami w jednej linii... Płacz więc tutaj i nie zapychaj mi skrzynki.

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 00:37 

"haha" dobrze wiesz, że nie o to chodziło i jednak wygrałem dziękuję panu :roll:

A topik był oczymyś innym ale nvm.

EDIT:

nie lubie jednych i drugich wrecz sie ich brzydze i przykro mi jestem tolerancyjny ale nie az tak.... oba sa wbrew wszystkim prawom logiki i biologi. [zabija sie by przetrwac a nie dla przyjemnosci czy czystek ideologiczno-etnicznych (chodzi o zwierzeta...), sa kobiety i mężczyźni a nie sami mezczyzni].

Jezeli uwazasz takie porownanie za idiotyczne to Twoja sprawa panie moderatorze ale od glupich to mozesz wyzywac sobie kolegow na podworku... ;)

popłakałem sobie lepiej mi :o

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 05:22 
Redaktor Battlefield.pl

Gryniu napisał(a):
nie lubie jednych i drugich wrecz sie ich brzydze i przykro mi jestem tolerancyjny ale nie az tak.... oba sa wbrew wszystkim prawom logiki i biologi. [zabija sie by przetrwac a nie dla przyjemnosci czy czystek ideologiczno-etnicznych (chodzi o zwierzeta...), sa kobiety i mężczyźni a nie sami mezczyzni].

Widzisz Gryniek, ja też tego nie uważam za normalne, może dlatego że jestem heteroseksualny, ale jestem na tyle tolerancyjny że jeśli nikomu nie robią krzywdy to jestem w stanie ich zaakceptować.

Co do Twojego podejścia do zabijania masz teorie jak Pan Darwin o przetrwaniu gatunku ;) Jednak co raz więcej madrych ludzi uważa że nie do końca ona jest prawdziwa :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 06:44 

Supeł do spania! Jest 4 rano! :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 08:38 
Moderator forum

Każdy przejaw nienawiści (faszyzm i nazizm są jego kwintesencją) należy ganić i wyraźnie się mu przeciwstawiać.

Co do pedałów (czy gejów jak kto woli) - nie przeszkadzali by mi gdyby tak ostentacyjnie i głośno się ze swoja innością nie obnosili.
Mam gdzieś co kto i z kim robi w swoim łóżku i co do czego ... ekhm.
Ale wybaczcie - nie bardzo chcę oglądać (i żeby oglądały to dzieci) całujących się i obściskujących na przystanku dwóch gejów :|

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 09:54 

Lesbijka kobieta mająca stosunki miłosne z inną kobietą, uprawiająca miłość lesbijską, homoseksualną, safizm.
Gay, w języku angielskim., Dosłownie. ‘Wesoły'
Pederasta homoseksualista, homoerota; mężczyzna uprawiający pederastię, stosunki płciowe z mężczyznami, miłość do chłopców, miłośnik, przyjaciel.

Pedał (łac. pedalis – nożny) to część mechanizmu dźwigniowego służąca do wprawiania go w ruch za pomocą nacisku nogą.

kretyn idiota, głupiec, tępak, bałwan; med. człowiek mający objawy kretynizmu, matołectwa, upośledzenia fizycznego. i umysłowego na tle niedoczynności tarczycy.

Większości facetów nie przeszkadza jakoś jak się dwie kobitki zabawiają, i takie zachowanie jest tolerowane lub mniej się mówi.W ruchu gejowskim lesbijki są również obecne i z sondaży wynika,że posiadanie dzieci np. adopcja, nie wywołuje takiego ogromnego sprzeciwu społeczeństwa,co w przypadku gejów jest nie do pomyślenia.
Wiedza jaką większość z nas posiada na temat tego ruchu sprowadza się do gazet i telewizji, i na tej podstawie oceniamy. Posiadamy wiec wiedze dość ogólna i stronnicza serwowaną przez tak zwaną większość. Nie maja odczynienia, na co dzień z takim ludźmi,nie znając ich itp. nie tolerujemy ich i ich zachowań. I tak powoli zbliżamy się do tolerancji...

Tolerancja wyrozumiałość, liberalizm w stosunku do cudzych wierzeń, praktyk, poglądów, postępków, postaw, choćby różniły się od własnych a. Były z nimi sprzeczne.

I tak oto zbliżamy się do momentu, w którym to niejeden z nas otworzyłby obóz koncentracyjny, w którym to umieściłby gejów, lesbijki, cyganów, żydów, murzynów i cholera wie, kogo jeszcze.
Niestety nasze szkolnictwo a i rodzina nie wspominając o religii,nie wpaja nam zachowań typu tolerancja a jedynie uogólnia i przedstawia płytki zarys.I tak oto stajemy się powoli takimi nazistami, którzy to tępią wszystko, czego nie akceptują,co jest inne niż oni,uważając się za nadludzi, którzy będąc w większości maja prawo do negacji wszystkiego i wszystkich.
I to tyle, bo zaraz ktoś napisz ze długi post.

Powiem tyle > szanujmy innych, jeśli chcemy by i nas szanowano...

Yacub > moja tarczyca jest zdrowa .

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 10:31 

supelek napisał(a):

Co do Twojego podejścia do zabijania masz teorie jak Pan Darwin o przetrwaniu gatunku ;) Jednak co raz więcej madrych ludzi uważa że nie do końca ona jest prawdziwa :P

rozumiem, że to jest dowcip bo w przeciwnym wypadku nie umiesz czytać ze zrozumieniem albo nie widzisz nawiasów :P

A nie wydaje wam się, że nadmierna tolerancja to nie jest problem ? Lepiej sie godzic na wszystko z gory i nie miec wlasnego zdania to jest wlasnie ta tolerancja. OK niech sobie maja ta parade rownosci z ekonomicznego punktu widzenia jest to pozyteczne nawet ale wychowywanie dzieci ? Co takie dziecko ma powiedziec rowiesnikom albo jak dorosnie ?

Jestem ateistą i nie bardzo interere mnie ta liga poslkich rodzin czy im podobni ale poprostu moja tolerancja na homoseksualistach sie poprostu konczy nie mam nic do afroamerykanów,mulatów, azjatów etc.

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 13:18 
Moderator forum

R2D2 napisał(a):
Wiedza jaką większość z nas posiada na temat tego ruchu sprowadza się do gazet i telewizji, i na tej podstawie oceniamy. Posiadamy wiec wiedze dość ogólna i stronnicza serwowaną przez tak zwaną większość.

Akurat ta "większość" nachalnie narzuca nam mega-tolerancję bez granic.
Taka jest prawda - wystarczy posłuchać co mówi się w TVN czy Polsacie o paradzie "równości".

Moja zaś wiedza na ten temat nie ogranicza się do zasłyszanych w TV opinii większości.
Nie namawiam nikogo do rzucania kamieniami w gejów czy lesbijki - ale moje zdanie jest takie, że nieźle zaczynają przeginać z tą "równością" i modą na mega-tolerancję robiąc nam niezłą reklamę w Europie :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 14:19 
Moderator forum

Temat jest troche inny...wiec nie odbiegajcie od niego...

PS
Nie wiem skad wyszlo porownanie ze Nazisci i Geje sa do siebie podobni...

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 16:05 
Redaktor Battlefield.pl

Wojtas napisał(a):

PS

No wiesz Wojtas patrząc w historie to Pan Ernst Röhm dowódca SA, mój ulubieniec hehe Hermann Göring ;) i wielu im podobnych :P

R2D2 napisał(a):
Większości facetów nie przeszkadza jakoś jak się dwie kobitki zabawiają, i takie zachowanie jest tolerowane lub mniej się mówi.W ruchu gejowskim lesbijki są również obecne i z sondaży wynika,że posiadanie dzieci np. adopcja, nie wywołuje takiego ogromnego sprzeciwu społeczeństwa,co w przypadku gejów jest nie do pomyślenia.

Eee R2D2 bo to jest błędne nasz męskie postrzeganie świata :)
Taka rasowa lesba to faceta ma za nic, ja podniecają kobiece kształty i cycki na klacie bez zarostu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 16:09 

artih napisał(a):
Każdy przejaw nienawiści (faszyzm i nazizm są jego kwintesencją) należy ganić i wyraźnie się mu przeciwstawiać.

Co do pedałów (czy gejów jak kto woli) - nie przeszkadzali by mi gdyby tak ostentacyjnie i głośno się ze swoja innością nie obnosili.
Mam gdzieś co kto i z kim robi w swoim łóżku i co do czego ... ekhm.
Ale wybaczcie - nie bardzo chcę oglądać (i żeby oglądały to dzieci) całujących się i obściskujących na przystanku dwóch gejów :|

true! moge ich istnienie zaakceptować, ale przejawów ich miłości nie mam zamiaru oglądać na polskich ulicach, na zachodzie wystarczająco dużo widziałem zachowań im podobnych i dziękuje za coś takiego w naszych miastach :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 16:53 

supelek napisał(a):
patrząc w historie to Pan Ernst Röhm dowódca SA, mój ulubieniec hehe Hermann Göring ;)

co do Röhma to się zgadza ale Göering był żonaty,miał żonę i dziecko więc chyba nie był pedziem a w każdym razie nie ma na to dowodów,teraz nawet pojawiają się hipotezy że Hitler był gejem

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 18:38 

Panowie czy ten topic nie mial byc o nazistach??
a wy tutaj poruszacie cala game tematow homoseksualizm nazizm tolerancja poglady rozych ludzi i ich zainteresowania ciekawe co jeszcze bedzie?? Wedlug mnie to czy ktos toleruje homoseksualizm w jakiej kolwiek formie powinno pozostac JEGO OSOBISTA SPRAWA. Co do porownan yacub ma racje "Gryniu nie jest w stanie zrozumieć jak idiotyczne jest stawianie homoseksualistów z nazistami i faszystami w jednej linii... " "ale jestem na tyle tolerancyjny że jeśli nikomu nie robią krzywdy to jestem w stanie ich zaakceptować. " <- calkowita prawda powiem wiecej to sa normalni ludzie "tylko kochajacy inaczej" tak to ujme. Z jednym tylko sie zgodze z Artihem (chyba mi Grigu tego nie wybaczy :twisted: :lol: ) ze za tolerancja tak ale za publicznym pokazywanie tego nie. I prosilbym uprzejmie moda/admina o zamkniecie na 4 spusty tego topicu. To jest juz troche za niebezpieczne. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 19:47 

Wojtas napisał(a):

PS

Nigdzie nie użyłem słowa "podobni" :)

Zreszta "tyle zdań o kuflu co Polaków przy stole"

EoT

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 01:32 
Moderator forum

Chyba faktycznie rozmowa nie dotyczy już "nazistowkiego serwera".

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2