Teraz jest 24 lut 2025, 12:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 597 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 08:27 

Mam pierwszego buga, GRAM SIĘ NIE URUCHAMIA,wchodzi pierwszy obrazek później czarny ekran i winda.
Myślałem że szczytem partactwa były zawieszające się serwery
Jakże się myliłem.

Dziękujemy Ci EA Johnson

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 08:34 

U mnie było bez problemów - aha ja nie instalowałem wcześniej bety - może to ma jakiś związek

90s nie jesteś sam zdażają sie takie problemy - masz rozwiązanie - brute force

Removed B2 Completely!!!
Ran- Registry Mechanic- Xsoft Spyware Remover- Disk Cleanup- Disk Defrag.
Reinstalled vanilla B2
Rebooted
Installed the full 1.3 patch
Installed the 1.4 incremental patch
Rebooted
Played the game.

Oprócz poprawek 2 bonusy - mapka i opcja bez pojazdów - chyba sami przyznacie że po łacie 1.3 to jakby inna jakość

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 09:40 

przsoi napisał(a):
szczerze mowiac czekalem na 1.4, z nadzieja ze poprawi bugi (wiem jestem naiwny). cale szczescie ze nadchodzi BF2142 o ktorym wszyscy mowia ze jest bardzo dopracowany i grywalno fajny.

Prawda? A to dopiero beta. Dobrze, że zostawiamy te paskudne bf2 na rzecz nowego i dopracowanego bf2142. Jestem pewny, że tam takie coś jak CTD nigdy się nie zdarzy.

pozdr,
Ognacy

p.s. Ponadto słyszałem [*], że jak już teraz wyślę EA trochę pieniędzy za pre-order bf2142, to nie tylko dostanę już na wstępie dodatkowe ordery, ale jeszcze dostanę inne odgłosy do jakiegoś karabinu!!! Niech nooby wiedzą, że ja tu kupiłem wcześniej i mam l337arny unlock. Ciekawe, czy jak się opóźni premiera, to osobą od preorderów zamkną buzie dając po dwa-trzy dodatkowe medale? :-) Może łatwiej by było zarzucić w ogólę produkcję gier i stworzyć taki program "lojalni wobec EA", w którym każdy zarejestrowany będzie co jakiś czas dostawał nowe odznaki, medale i inne takie :-) Częstotliwośc przyznawania zależna będzie od wysokości abonamentu. Chyba to opatentuję...

[*]http://www.ferrago.com/portal/click/?id=1147512

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 10:17 

Widać celowo chcą upierdzielić całą serię BF. Trudno, ale jak śpiewał Fredek "Show must go on" tyle że ja wole Tomcia "Show no mercy", a więc "********* się Kubusiu idziemy do Pysia". Dobrze, że są jeszcze inne firmy zajmujące się produkcją FPSów na poczciwe PC.

ps. "!!! BLAME CANADA BLAME CANADA...!!!"

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 10:20 

:lol: :lol: :lol:

Skąd wy to wiecie że bf2142 jest fajny i bez bugów?? - zresztą 2-3 patche i wszystko da się spier...olić. Dla mnie bf2 w wersji bez patchy też był fajny i nie miał bugów....

A co do zamawiania to jak się zamówi wcześniej i wpłaci kasę to przechodzą na bf2142 punkty z bf2 - płaci się jeden eurocent za 10 punktów :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 10:36 

niektorzy nie dostrzegaja krzaka aronii rosnacego im przed nosem.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 10:59 

przsoi krzak to zbyt poetycko powiedziane,busz bardziej pasuje :D

Ja już teraz wiem że skończę swoją zabawę z BF na 2.+modach pod niego pisanych.

Chyba że wypuszcza patcha który grę już calkiem zawiesi albo który dwójkę ładuje z BF2142. EA jest do tego zdolna

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 10:59 

Pogralem wczoraj z 5h i...

- mapy laduja sie szybciej, moze to tylko u mnie, moze polepszyli obsluge duzej ilosci ramu - mam 4Gb

- mam z 5-10 fps wiecej niz w ostatnich (w 1.2 i 1.3) patchach,

- jakos latwiej mi sie heady strzela (gralem na bf2live z pingiem ponizej 50)... moze jakies ulepszenie liczenia hitboxow? albo wreszcie zmniejszono wplyw laga na gre...

- granaty lataja dalej, czasem mam auto rzut, chce rzucic jeden, po chwili rzucam drugi (nie ten bug co poprzednio - teraz oba wybuchaja, i trace ilosc pozostalych do rzucenia),

- mapka Jalalabad - nawet fajne, piechota zamiata czolgi jak ktos umie pulapki C4 robic. Ale trzeba uwazac na tony snajperow,

- poza jednym wylotem do windy jak incrementala zainstalowalem, klikajac na join, juz na reinstalce (zczyszczona partycja z gra, rejestr i moje dokumenty) dziala bez zarzutu,

- karabin w czolgu (coaxial) jakis taki slabszy - dobra sekunde widzialem "dymki" biegnacego w poprzek do mnie piechociaza a i tak nie padl - dobilem z dziala:) - moze nowe problemy z liczeniem?

- bojowe heli dostaje 3 rakiety z AA site i leci dalej - dopiero 4 go podpala (mozliwy i banalny staje sie rajd na full speed na hotel na sharqi, zgnojenie wyrzutni i nadal ma sie polowe zycia) - po kiego to? AA znowu do dupy sa, vodnikami trzeba sie wspomagac bardziej niz zwykle...

- delfinki, zabki - nie zauwazylem w wersji "pro", ale kilka razy strzelalem do kogos jak skakal, pozniej sie kladl i w tej samej sekundzie lykalem heda...

- C4 jakos dziwnie sie przyklejaja do pojazdow, co najmniej dwa razy nie "trafilem" w szybko przejezdzajaca APC drugim ladunkiem, a po sekundzie do "zaginione" C4 pojawilo sie na kole! WTF?

to tyle - dzisiaj testuje dalej - ale jak na razie, poniewaz nie naleze do 10-15% ludzi ktorym gra wcale sie nie uruchamia - JEST DOBRZE:)

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 11:01 

Na gołej dwójce też mapy się lądowały szybko o weryfikacji już nie wspomnę
Jak BF2142 pójdzie w tango z patchami to będzie z tego większy syf niż obecnie 2

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 11:41 

Przecież bf2142 to ten sam engine. To jest nic innego, jak mod. Oni nie muszą go 'ratować' patchami - ta gra jest oparta na tym połatanym jak rumuńska skarpeta kodzie i będzie się dokładnie tak samo zachowała. Albo i gorzej, bo na bank będzie z 5 patchy, a w każdym coś zmienią w gameplayu.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 12:18 

Ja pograłem troche na patchu i o dziwo żadnych crashy czy jakichś poważnych nowych bugów nie zauważyłem. Nowa mapa przypomina mi trochę taką jedną z USI - generalnie nowa mapka nie ma klimatu jak Karkand czy Peninsula ale i tak gra sie ok. Tryb Infantry - bez pojazdów fajny ale na niektórych mapkach szczególnie 64-osobowych widać brak zbalansowania stron i taka rozgrywka kończy sie b.szybko zwycięstwem MEC na Sharkqi i USA na Karkandzie. Z mojej strony dałbym patchowi ocenę 3+ - plus za mapke i za to że nic specjalnie nie zepsuli a trójke za to że nic specjalnie nie naprawili...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 13:04 

Grałeś na Becie?
Silnik ten sam ale fizjologia postaci,pojazdy,bronie,unlocki wszystko nowe i z nowymi bugami.
Już nie wspomnę ze beta się wieszała częściej niż nie jeden serwer 64 slotowy na 2

Co do patcha to widzę że zrąbali kałacha.
Szlak by ich trafił wszystko sp... :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 13:33 

Znalazłem jeden bug.

Plansza Delian Plant stoje przy fladze w hangarze a tu spada na mnie (przez dach) pojazd i jestem trup.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 14:22 

Zainstalowalem full wersje pogralem narazie około 2 h i większych błędów nie zauważyłem. Gra uruchomiła mi się normalnie, nie wywaliło nic do systemu. Nowa mapka jest ok, tylko trzeba ją ograć (nie bawiłem się wersją beta) Trzeba pograć więcej, wtedy może coś wylezie :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 15:28 

Ja mam incrementala ale nie instalowalem.Zainstaluje jak .pl serwy beda juz na 1.4

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 597 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2