Teraz jest 28 lis 2024, 22:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 wrz 2003, 17:03 

Otóż niedawno ściągnełem pcza 1.45(wersja 50 megowa). Kiedy chciałem go zainstalować pojawił sie problem. Po wyborze języka wyskakuje mi informacja, a wygląda mniej więcej tak:Masz wersje 1.00.001 a ten pacz jest do wesji 1.04.001. Nie można kontynuować instalacji.
Mam pirata i nie piszcie mi tu porad typu "kup se orginał to nie bedzie problemu" . Tak sie składa że nie mam kasy i nie jestem jednym z tych ludzi którzy dolary($) lub euro przypalają cygarami. A poza tym miałem taki problem z medal of honor ale zmieniłem wpis w rejestrze i pomogło. Może z BF 1942 też coś takiego można zrobić :lol:
Prosze POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 17:12 
Moderator forum

Ale właśnie wygląda na to, że twoim problemem jest pirat - pewno masz jakies pre-relase i stąd te problemy.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 17:21 

Gacek_AK napisał(a):
Mam pirata i nie piszcie mi tu porad typu "kup se orginał to nie bedzie problemu" . Tak sie składa że nie mam kasy i nie jestem jednym z tych ludzi którzy dolary($) lub euro przypalają cygarami.

Ja tez nie mam tyle kasy ale jakos udalo mi sie uzbierac
więc..........."kup se orginał to nie bedzie problemu"
:lol: :D 8) :lol: :D 8) :twisted: :evil: :P :x :oops: :D :? 8) :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 17:34 

kup oryginał 8)

poza tym battlefield1942 nie kosztuje tak dużo że jest dostępny tylko dla
Cytuj:
ludzi przypalających dolary cygarami

musisz być:
1). żałośnie biedny
albo
2). nie umiejący uzbierać pieniędzy na daną rzecz

jak to kiedyś wręcz idealnie ujął pewien forumowicz:
"nie stać cię? nie graj! simple, isn't it?"

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 17:42 

Na kompa cię stać więc kup orginał :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 18:47 

Takich tu nie obsługujemy niestety.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 19:00 

No naprawde dzięki. Człowiek prosi o pomoc, a tu nie dośc, że mu nie pomogą to jeszcze go z błotem zmieszają. Sorki, że was uraziłem. Ok, kupie orginał. W ostateczności jakoś uzbieram te 150 zł. Ale czy wy wicie jakiego ja mam kompa?? Duron 900, 40gb, geforce2 mx, 256mb ram. Tera sie przyglądnijcie swoim blaszakom i powiedzcie zamieni sie ze mną który?? No fakt tak najgorzej to nie mam. Ale sami powiedzcie BF 1942 to gra stworzona do gry w sieci. A ja grałem w nią tylko trochę i to w single player i nie wiem czy sie opłaca ją kupować. Jak kupie i nie bedzie mi sie podobać to bede na was klnął do końca życia. Wiem piratów nie wspomagacie. Ale jak wam powiem, że pszyszedł do mnie tera kumpel z orginałem i dalej nie chodzi ten pacz. To mi pomożecie????????????????? :?:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 19:04 

A właśnie, że mnie nie stać.
Kompa dostałem od wujka.
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Ostatnio edytowano 8 wrz 2003, 21:28 przez Gacek_AK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 19:10 

To ze ci tak robimy to normalka dla tych ktorzy mają pirata i sie do tego przyznają! A jesli sie nawrucisz i kupisz orginala to pogadamy. 8) A tak poza tym to ja kupilem BFa za 125zł z przesyłką! :o
Co do kompa to ja swojego dostałem od prababci! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 19:37 

a ja od cioci z japonii ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 20:14 

Kup oryginał i nie ściemnaj, że przyszedł do ciebie kumpel z oryginałem. Ludzie są naprawde śmieszni w swoich pomysłach :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 21:26 

Dobra nawracam sie od jutra kupuje same orginały! Serio nie bajeruje! Ale chciałem powiedzieć, że czytałem w cześniej jakieś pytanie od gościa, który miał pirata i wcale go tak nie (za przeproszeniem) opieprzyliście. Powiedzieliście mu tylko, żeby sie w orginała zaopatrzył i jeszcze mu doradziliście gdzie. A mnie prosze. Zbluzgali, opluli, wyśmiali, skopali tylko dlatego, że przyznałem sie, że pożyczyłem od kumpla piracką wersje gry Battlefield 1942.
Tylko se nie myślcie, że jestem urodzonym piratem. Mam w domciu kilka orginalnych gierek.
Błagam o przebaczenie już nigdy nie zgrzesze w ten sposób(nie kupie pirata znaczy sie). Dzięki za pomoc. Niech moc bedzie z wami

A kto mieczem wojuje ten.....................nie gra w battlefielda 1942!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PostNapisane: 8 wrz 2003, 23:09 

Że się spytam ... (Żadko coś piszę, bo zazwyczaj mam mało do powiedzenia, ale ...)

Jak masz problem ...

Cytuj:
Ale sami powiedzcie BF 1942 to gra stworzona do gry w sieci. A ja grałem w nią tylko trochę i to w single player i nie wiem czy sie opłaca ją kupować. Jak kupie i nie bedzie mi sie podobać to bede na was klnął do końca życia.

To jak już musisz - pograj na tej swojej tfu ... "pirackiej" wersji i sprawdź, czy Ci się podoba, nie musisz patchować zaraz do najnowszej wersji. Coś tam na tej Twojej 1.00.001 powinno działać :lol:

I to tylko w drodze wyjątku, żeby nie było, że wyrzuciłeś ciężko uzbierane pieniążki. Jak pewnie powiesz - na zciągnięcie dema Cię pewnie nie stać.

PostNapisane: 8 wrz 2003, 23:15 

Gacek_AK napisał(a):
Otóż niedawno ściągnełem pcza 1.45(wersja 50 megowa). Kiedy chciałem go zainstalować pojawił sie problem. Po wyborze języka wyskakuje mi informacja, a wygląda mniej więcej tak:
Prosze POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawa jest prosta. Masz wersje piracka 1.0 i uruchomiles patcha, ktory zmienia wersje 1.4 do 1.45.jak widzisz za Chiny Ludowe nawet jakbys mial oryginal to-to Ci nie pojdzie. Sciagnij patcha 100mb, ktory patchuje 1.0 do 1.45. Ale jesli chcesz to uruchomic na piracie 1.0 to darmny Twoj trud.
Tak czy siak kup oryginal.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2003, 23:33 

Na osłodę dodam, że po kupieniu oryginalnej wersji BF42 minęła mi ochota na inne gierki.
Można uznać, że zakup TEJ GIERKI jest wyjątkowo ekonomiczny :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2