Teraz jest 25 lis 2024, 16:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 wrz 2006, 18:08 

No to zaczęło się tak, wczoraj ściągnełem 1.4 officiala, po sciagnieciu hmmm, wpadam na serwer (przy ładowaniu już był bug w info o serwerze, ale ok (nie mowie o zawieszeniu się przeglądarki). A teraz, gram sobie fajnie mile...mysle faaaajnie jest ;). A tutaj zanim podam screena !

~ Discovered and repaired an issue tied to projectiles which would sometimes allow tanks to fire two shells, support to fire multiple rounds, and other issues (all maps).
Fixed bug where after 2 rounds on the || GÓWNO PRAWDA

~ Fixed issue with players crashing while clicking "Join Game" in the front end || GÓWNO PRAWDA

~ Fixed the issue that caused players arms to become invisible after switching weapons when using throwable items || GÓWNO PRAWDA, KOLES ŁADOWAŁ DO MNIE NIEWIDZIALNY ! PRZYSIEGAM!!

~ A TERAZ UWAGA! PUNKT KULMINACYLNY ( Na szczescie, tym razem zdarzylem zrobic screena ;] )

Fixed the issue that would cause infantry players to be revived with no kit.

GGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWWNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 22:12 

Battlefield 2 jest ja papier tauletowy .. dlugi.. szary i do dupy :)
Ja sie nawet nie dziwie.. ea nigdy nie umie nic pozadnego zrobic..

PostNapisane: 6 wrz 2006, 22:48 

=PSF=Kropek napisał(a):
No to zaczęło się tak, wczoraj ściągnełem 1.4 officiala, po sciagnieciu hmmm, wpadam na serwer (przy ładowaniu już był bug w info o serwerze, ale ok (nie mowie o zawieszeniu się przeglądarki). A teraz, gram sobie fajnie mile...mysle faaaajnie jest ;). A tutaj zanim podam screena !

~ Discovered and repaired an issue tied to projectiles which would sometimes allow tanks to fire two shells, support to fire multiple rounds, and other issues (all maps).
Fixed bug where after 2 rounds on the || GÓWNO PRAWDA

~ Fixed issue with players crashing while clicking "Join Game" in the front end || GÓWNO PRAWDA

~ Fixed the issue that caused players arms to become invisible after switching weapons when using throwable items || GÓWNO PRAWDA, KOLES ŁADOWAŁ DO MNIE NIEWIDZIALNY ! PRZYSIEGAM!!

~ A TERAZ UWAGA! PUNKT KULMINACYLNY ( Na szczescie, tym razem zdarzylem zrobic screena ;] )

Fixed the issue that would cause infantry players to be revived with no kit.

GGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWWNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Obrazek

Sorry, jak komuś taki bug jak brak kit'a przeszkadza to chyba jest przewrażliwiony tą grą. Z Twojego postu widać,że właśnie ten bug Cię najmocniej wpienia:) Reszta bugów denerwuje, ale brak kit'a... ? :shock:
Nie odbierz mnie złośliwie, ale może zróbmy post: "ile czasu wytrzymasz bez BF2"?.
Są inne gorsze bugi, ten raczej jest śmieszny i nieszkodliwy.

Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 23:54 

On pokazał poprostu dowód jak to EA wyeliminowało ten bug, wiec nie gadaj ze on jest jakiś chory czy coś ...

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 09:22 

Ja zauważyłem że po skończeniu bitwy trzeba dłużej czekać aż kolejna mapa się zacznie ładować. Nie wiem czy to specjalny zabieg EA żeby wszyscy zdążyli zobaczyć statsy pod koniec bitwy czy to taki bug

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 11:27 

Vesp3r napisał(a):
On pokazał poprostu dowód jak to EA wyeliminowało ten bug, wiec nie gadaj ze on jest jakiś chory czy coś ...

Chłopie EA nie poprawi wszystkich bugów, każda gra ma błędy. O jakiej chorobie piszesz? Bo ja nic nie wpominałem o chorobie... Staraj się zrozumieć zdania a nie tylko czytać.

Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 11:56 

Uzależnienie od BF2 ? myśl co piszesz, gdyż człowiek jest istotą myślącą i interpretuje zgodnie ze swoimi załozeniami wypowiedzi inne.

Też naucz sie czytać i kojarzyć fakty, gdyż on wypsiał błędy które zostały porpawione, ale jednak nadal się dzieją.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 15:34 

po prostu to co zrobili to zj^^ali tak naprawde, po prostu wszystko jest be, a ja pokazuje jak naprawili rzekome bugi ;]

edit; vesper, no chociaz potrafisz te fakty kojarzyc. Wiec... po prostu, ea smierdzi na odleglosc

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 16:13 

Vesp3r napisał(a):
Uzależnienie od BF2 ? myśl co piszesz, gdyż człowiek jest istotą myślącą i interpretuje zgodnie ze swoimi załozeniami wypowiedzi inne.

Też naucz sie czytać i kojarzyć fakty, gdyż on wypsiał błędy które zostały porpawione, ale jednak nadal się dzieją.

Tyle dumy kręcisz o nic. Wytłumaczę Ci o co mi chodzi jak nie kumasz. Od początku gry był bug typu RedTag i jest do dzis, jeżeli na to =PSF=Kropek by napisał "GGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWWNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
" to rozumiem, każdego to wkurza, ale brak kit'a?? Błędów jest z pewnością więcej. W zasadzie post nie był pisany do Ciebie więc nie wiem po co Ci to tłumaczę. Napisałem wyraźnie "Nie odbierz mnie złośliwie" i =PSF=Kropek raczej mnie w ten sposób odebrał w przeciwieństwie do Ciebie. Co do istot myślących widać jest tak samo jak z ludzmi co kręcą dym na forum a tymi co wymieniają poglądy i opinie itp. Są ludzie i "ludzie"...

PEACE !

Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 16:17 

Blad braku kita jest super, i powinien zostac. Nic tak nie rozsmiesza jak widok zombiaka, a juz pr0-zombiak robiacy delfinki czy podskakujacy jak zajączek to juz widok godny youtube'a.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 16:49 

ognacy napisał(a):
Blad braku kita jest super, i powinien zostac. Nic tak nie rozsmiesza jak widok zombiaka, a juz pr0-zombiak robiacy delfinki czy podskakujacy jak zajączek to juz widok godny youtube'a.

Ognacy

Tylko plakac........

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 17:34 

zaombi to jedna z najfajnieszjych rzeczy jakie w bf2 były :) fajnie było czasem pobiegać jako zombiak :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 17:34 

Zaxz napisał(a):
ale brak kit'a??

To nie przeszkadza.....czy koles ma pkm czy snajpe.... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 17:49 

Nie wiem z reszta co sie czepiac na takie male bugi... (jesli chodzi o zombie).
One sa bardzo zabawne :lol:

Tytuł: T
PostNapisane: 7 wrz 2006, 19:25 

Ja do tej pory takie bugi miałem,;
-wyświetla dla każdego serwera wysoki ping
-podczas gry statsy(TAB) nie wyswietlaja najlepszch graczy(moze nie tylko najlepszych)
-1(słownie-jeden) crash-chyba niezły wynik?

A co do tego j-10 i f35b to nic się nie zmieniło, nadal j-10 to myśliwy a f35b bezbronny jelonek:D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2