Teraz jest 24 lut 2025, 13:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 597 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 20:37 
Redaktor Battlefield.pl

A ja zauważyłem zmiane, ze mogę jakoś dłuzej biegac :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 21:39 

eJay napisał(a):
gunner w heli juz bedzie uzywal rakiety TV do zwalczania wrogich heli
No chyba zawsze tak bylo
:D no moze sie myle :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 21:59 

No i nie obyło się bez reinstalacji... :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 22:42 

Zagrałem kilka rundek na Dżalalbaladzie i już pojawił się pierwszy problem. Z jednego serwera wyrzucił mnie PunkBuster z jakimś dziwnym komunikatem, że niby nie mógł czegoś tam odnowić przez dwie minuty (dokładnie nie pamiętam, a nie spisałem niestety). Przy próbie ponownego połączenia z innym serwerem znów daje znać PunkBuster, że mogę spróbować dopiero za minutę. Jednak druga próba połączenia poszła już gładko i bezproblemowo. Póki co nie witałem się z pulpitem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 22:51 

To wynik updatu PB. Nie moglo ci go automatycznie zaktualizowac wiec dostales kicka-tez dostalem :P

http://www.punkbuster.com i zgraj nowe pliki recznie. Nie mam pojecia dlaczego raz sie samo aktualizuje a raz tzreba recznie ale coz...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 22:52 

Ludzie maja problemy z automatycznym updatem PB ostatnio. Wejdz na strone EvenBalance, sciagnij program aktualizujacy PB, i uruchom - po problemie.

pozdr,
Ognacy

PostNapisane: 7 wrz 2006, 00:33 

Oczywiście zassałem 1.4 - i niestety wypada do windy tak jak dawniej - według mnie osłabili działanie wszystkich pojazdów ( z vodnikami włącznie) - ogołnie jest gorzej niż lepiej - grywalność a co za tym idzie zdobywanie punktów znacznie spadła. A poza wszystkim czy koledzy zauważyli ogólna tendencję "HOŁUBIENIA" wszysktich nieamyrakańskich broni ? Pamiętacie SAJGĘ z bf1 ? to samo dzieje się teraz z pojazdami. Po update , parę razy zdarzyło mi sie nie skasować łazika strzelając z czołgu z odległości 15m - napewno trafnie i napewno nie była to kwestia pinga.Trochę mnie to śmieszy - bo tak w zasadzie dokąd zmierza EA - coraz mniej realizmu a coraz wiecej dawania szansy "słabszym". Na Road RAGE , nieraz nie można zestrzelić z A10 maleńkiego smigłowca , pomimo licznych trafień (z najmocniejsszych działek lotniczych na swiecie) , a czesto się zdarza ze ten smigłowiec zestrzeliwuje A-10. A te działka w "naturze" rozpruwają pancerz czołgu co w BF2 nie jest wogóle możliwe. Liczyłem też w skrytości ducha że zrobią porządek z teamkilerami dla pojazdów - to przeciez proste jak ktoś ginie w strefie pojawiania się pojazdu a po sekundzie jego zabójca wsiada do pojazdu - jest niestety odwrotnie - jesteś karany za głupków którzy wbiegają pod gąsienice patrząc ci w oczy.

Pozdrawiam
Kennyg

PostNapisane: 7 wrz 2006, 00:42 

Oni mogli wiele prostych rzeczy poprawić, ale nie poprawili. Oni uwazaja ludzi na forach za 'vocal community', co swiadczy o tym, ze wlasciwa 'community' to dla nich rzesze ludzi, ktorzy dostaja co wieczor lanie na serwerach i nie maja serca zeby szukac jakis forow i sie tam produkowac. Oni nigdy nie zrozumieja, ze mozna by w prosty sposob te gre poprawic i doprowadzic do stanu grywalnosci wszystkie mapki, a nie tylko karkand, sharqi, mashtuur i teraz ten debilny jabadabadu.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 03:41 

ok, zassalem patcha i to , zebyscie nie mysleli zem leniwy, dwa raazy full i dwa razy incremental i za cholere nie moge przejsc przez instalacje ;/

po dwoch reinstalacjach gry, postanowilem zostawic sobie backup w postaci niepatchowalnego katalogu bf'a i probowac dalej ;/ ......

i tak po ciezkim dniu z "ukochanym" badziewem ea, 2 reinstalacjach i wielu probach spatchowania gry, prosze was o pomoc i pytam jak do cholery mam spatchowac ta gre

komunikat przy instalacji jest taki: "aktualizacja nieudana" (nawet nie jest powiedziane co jest powodem)

patcha sciagnalem z linkow jakie sa na glownej bf.pl

brak miejsca na dysku nie jest problemem w 100% , bo jest go ok 4gb (wolnego), polskich znakow tez nie uzywam ....

pozdrawiam i z gory dzieki za wszelkie rady

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 08:02 

colonel czyli teraz wyskakuje inny komunikat?
to już nie problem z kluczem?

może spróbuj zainstalować 1,3
sprawdź czy wszystko chodzi OK. i na 1,3 zainstaluj pełnego 1,4
jak to nie pomoże to znam jeszcze jeden sposób który często jest zalecany jak ktoś ma małą wiedze o programach :D reinstal systemu i wsio od nowa

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 08:07 

A zauważyliście na mapce ciekawe dźwięki - przy flagach a najfajniejszy przy meczecie - nawoływanie do modlitwy - fajnie buduje klimat - w grze raczej tego nie słychac wejdzcie sobie na pusty serwer

jakby co to mam ustawienia ultra dżwięku

PostNapisane: 7 wrz 2006, 08:22 

Lailonn napisał(a):
To wynik updatu PB. Nie moglo ci go automatycznie zaktualizowac wiec dostales kicka-tez dostalem :P

http://www.punkbuster.com i zgraj nowe pliki recznie. Nie mam pojecia dlaczego raz sie samo aktualizuje a raz tzreba recznie ale coz...

ognacy napisał(a):
Ludzie maja problemy z automatycznym updatem PB ostatnio. Wejdz na strone EvenBalance, sciagnij program aktualizujacy PB, i uruchom - po problemie.

pozdr,
Ognacy

Dzięki za rady chłopaki. Zaktualizowałem PB ręcznie. Mam nadzieję, że problem się już nie powtórzy :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 08:26 

c0lon3l Ja ściagałem fulla przez Downloadera. Transfer musiał być niezły - ze 100kilo bo ściagało się niecałe 2h. Zainstalowało się też bez problemów i nic mnie do pulpitu nie wywala, ogólnie żadnych problemów "technicznych" nie zauważyłem.

PostNapisane: 7 wrz 2006, 08:49 

czy mi sie wydaje , czy w becie patcha na jabballachu :) był samolot wbity w wielki budynek ?....czy moze coś przeoczyłem ..??

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 09:09 

A najlepsze jest to, że tyle czekaliśmy na tego patcha, a EA jak zwykle ma wszystkich gdzieś, większość serwerów na świecie stoi już na 1.4 ale u nas drugi dzień od wydania i dalej 1.3. :D

Ostatnio edytowano 7 wrz 2006, 09:50 przez komar(poland), łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 597 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2