Teraz jest 19 kwi 2025, 14:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 13:34 

to może ja napisze o swoim jeszcze bardziej niesamowitym przypadku - (grałem inżynierem) zagraniczny server, kupa obcych ludzi, mapa kharkow, walka zacięta i krwawa, my axis, stoje niedaleko mostu do flagi alies na ryneczku ciężko ranny ładuje amunicjie i wołam medyka (ani widu ani słychu medyka) zatrzymuje sie kołomnie jeep ze snajperem i krzyczy żebym wsiadał na komendach. nie wiem o co mu chodzi ale wsiadam. on grzeje na górke i krzyczy zebym wyskakiwał, lece do szafy z lekami on w między czasie wykręca i woła żebym wsiadał. ja zdrowy wsiadam a on odwozi mnie dokładnie w to samo miejsce gdzie mnie zabrał. obcy człowiek, na zagranicznym servie, kopara mi opadła. jest dobrze jak medyk zareaguje na wołanie o pomoc, a tu taka historia. próbowałem zapamiętać nika ale niestety... coś z "74". Jak bym mógł to dał bym mu medal. :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 13:34 

look --> to się zgadzamy w takim razie. Ja na razie ostrzegam, że za basecamping jest kick, ale chyba już przestanę, bo ludzie i tak nie słuchają. Jakieś 3 tygodnie temu padł rekord - 4 czołgi axisowe kampiły bazę allies na El-Alu. Bardzo się cieszyłem z Tigera, którego mi dostarczył ten miły wykickowany człowiek. Chyba od dzisiaj będę kickował za basecamping, bo już mam nerwy zszarpane.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 13:37 

michał --> ja miałem podobną akcję na zagranicznym serwerze, jakiś koleś robił taxi przez całe Wake - jeepem :) Bardzo to było zabawne, ale i przydatne, szybko się siły przemieszczały.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 13:38 

Obi Wankenobi powiedział że kampery w bazie to wyzwanie. Dajcie ich tu wszystkich . kamon !!! Die slow, die in pain !!! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 15:28 

taq czasami daje się spotkać prawdziwych żołnierzy....raz jak grałem w SW jako allied(zawsze tak gram)jechałem shermanem z wioski pod kościołem byłem fest dobity....nagle za mną pojawia się drugi sherman..i gościu pisze MK stop...you need repair...podjechał swoim shermanem pod ostrzałem wysiadł i naprawił mi wuzek... :shock: potem ofkoz ja do niego tnx..on np(no problem)...tylko takie przypadki są 1 na 100 można powiedziec...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 16:13 
Moderator forum

Od chwili zakupu BF-a nie żałuje ani jednej złotówki wydanej na tę grę.
Od samego początku spotykałem na polskich serwerach prawdziwych przyjaciół, którzy są "prawdziwymi" do dzisiaj. Gramy wspólnie, ludzie z różnych klanów, wspieramy się słowem i czynem na "polu bitwy".
Niech tak zostanie ...

AVE.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 16:54 

Ja nie ale moja dziewczyna siedzi tu obok i placze.... ;-]

pozdrówka lamy uciekam na spoznione wakacje ...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 17:19 

a ja mialem kiedys mniej przyjemna akcje - wchodze sobie na serw PRGK, leci Bocage ide do alies jako inzynier/ czolgista - ustawilem sie kolo spawna m10 - a tu nagle z geba do mnie jakis gosc (z klanu, nie pamietam niestety jakiego i kto), ze on jezdzi czolgami, zebym spadal etc. - skonczylo sie na tym, ze z nerwow zabil mnie. Niestety padl nam admin i nie moglismy kicknac delikwenta - efekt taki dalem sobie spokoj z graniem w takim towarzystwie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 17:27 

Ja niestety częściej spotykam czasami osoby ktorym kompletnie nie chce sie grac! Z nudów specjalnie zabijają osoby z własnej drużyny i to mnie wnerwia! :x Ja tak nigdy tak nie robie. Ale czasami spotkam osoby z ktorymi bardzo milo sie gra! :lol: :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 18:01 

RedStar napisał(a):
Ja niestety częściej spotykam czasami osoby ktorym kompletnie nie chce sie grac! Z nudów specjalnie zabijają osoby z własnej drużyny i to mnie wnerwia! :x Ja tak nigdy tak nie robie. Ale czasami spotkam osoby z ktorymi bardzo milo sie gra! :lol: :D

tak to bywa na scrackowanych servach :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 18:17 

Ja się nauczyłem latania( no ale asem to ja nie jestem :) ) i nie wyobrażam sobie latania bez joya poprostu na klawiaturze latałbym jak
nawalona pszczoła( napewno nie po prostej:D).

ps.1 base camperzy sucks(chociarz ja też pare razy tak robiłem :roll: )

ps2 może ustalimy jakiś kodeks honorowy piechóra, czołgisty, marynarza
i pilota

ps3 orany to mój najdłuższy post :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 18:31 

w zasadzie to faktycznie nie bylo by to glupie taki "oficjalny spis praw i zakazów" 8)

poza tym to co do "uprzejmosci" jest rzeczywiscie calkiem roznie....
w mojej (krotkiej stosunkowo) karrierze ;P spotkalem sie raptem z 1 (!), honorowa osoba, ktora uznawalaby kolejki przy samolotach etc. (Hi M.I.S.I.E.K :wink: ) bylo to dosc dawno temu....od tej pory robie poprostu tak jak inni (nie tylko zagraniczni TK-e, ale i rodzimi klanowcy.... nazwy nie podam ofkoz ;)...czyli na hamca branie kto pierwszy ten lepszy....

ps.
Sorki Jerry ze kiedys na bocage bralem tak wlasnie samolot....ale tez mnie flustrowala sytuacja, kiedy czekalem sobie... i czekalem... i ktos mi bral samolot.... i czekalem :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 18:38 

kriz napisał(a):
(...)a tak przy okazji - nienawidze, kiedy biegne do samolotu i ktos we mnie strzela lub podklada bombe. uczciwie uprzedzam - banuje od razu i nawet sie nie zastanawiam. dla mnie to najwieksze chamstwo jakie moze byc. w tej grze oczywiscie.

Takie zachowanie może być naprawdę irytujące. Nie omija ono, również znane na polskiej scenie BF osoby.

Przedwczoraj grałem na serwerze FS na mapie El Alamein. Jeden z graczy noszący tag jednego z polskich klanów, bywalec tego forum, gdy nie udało mu się wsiąść do samolotu, obrzucał granatami startujących. Po kilku TK, został automatycznie wykopany z serweru. Być może pozwalał sobie na to, z uwagi, iż byli tam raczej anonimowi gracze.

Powiem Ci tylko jedno, psudo-graczu, masz szczęście, że nie zrobiłem wówczas screenów, upubliczniłbym je ku przestrodze innym.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 20:02 

Kamperzy w bazie sa wkuzajacy ale na klanowce to chyba nie jest zle wiechac gosciowi do bazy i sprzeta mu rozwalic oto chodzi by punkty miec trzeba zaciskac petle oczywisce tak sobie jak gram to sie wkurzam ale sie nieobrazam i nievotuje by dac mu kicka gosciu ma juz trche reputacje zwalona jak sie mowi do niego niekamp ch#$ albo hu$5 (neiwiem czy za poprawne ch czy samo h uwazacie:))

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2003, 20:43 

Gen.Asalut - basecamping nie jest dobrze widziany w oczach klanow z CB raczej, choc to nie jest reguła. ale czesto jest tak, ze jak rozmawiam z przedstawicielami tychże klanow (przed meczem np) poruszamy temat basecampingu. spokojnie w reporcie mozna uwzgeldnic fakt kampienia i napisac o tym ku przestrodze. ja tego nie lubie i uwazam ze nie jest fair. klan, ktory zajal wszystkie flagi, powinien umiec je obronic.
PRGK nie stosuje basecampingu i nie bedzie raczej, ale wspolczuje klanom, ktore graja i nie maja na battleaxie zadnej flagi, procz oczywiscie bazy :).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2