przsoi napisał(a):
srednio co 2-3 miesiace jest wysyp nowych graczy bf2 i wiaze sie to z wysypem identycznych topicow i identycznych odpowiedzi od stalych spamerow.
Jakoś nie znalazłem topicu commander , a wiesz mi ze szukalem. A i nowy nie jestem, no moze "odświeżony".
Lailonn napisał(a):
Wcale nie musisz klikac po skanie. Mozna totalnie na slepo...Tak sie wlasnie robi na klanowkach i wlasnie za to dzieciarnia TKuje commandera i drze sie 'shut the fuck up" ;D
Hehehe.
A że klikac w okolice flagi wystarczy? Mam nadzieje ze to chodzi o sytuacje przy max zoomie (przyblizeniu). Jesli nie, to faktycznie Ea pokpila troche sprawe. No i nie zdarzylo mi sie zeby mnie ktos za to team killowal, raczej slysze 'Dzieki'. Mam nadzieje, ze to zostanie.
A swoja droga to uwielbiam jak slaby team chce mnie kicknac z commanda za to ze przegrywa i wspolpracowac nie potrafi.
Mslaelm nawet zeby zagrac w jakies klanowce. Juz widze te desanty teamu kommandosow na wroga baze i niszczenie im zabawek podczas gdy dwa inne teamy szturmuja srodkowa flaga oddzielajac wrogie jednostki od siebie

Ale bylby zamet, och...