Teraz jest 15 sty 2025, 01:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 18:05 

bibol napisał(a):
Spooky8 napisał(a):
Samochody z obrotową górą ma każda strona

LOL :D A to amerykansie lekkie autko to co mzoe tez mu sie obraca na wszytkie strony :D

Ty grałeś w bf?Tylko hamer w USA ma takie działko :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 18:06 

Spooky8 napisał(a):
Lepszy stosunek maja wg mnie US. Poza tym kiedys

Wg. Ciebie to może być pogląd, fakty są inne. Zobacz np. moje statsy i stosunek wygranych do przegranych w poszczególnych teamach - dziwnym trafem us nie jest na pierwszym miejscu.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 18:22 

Thug@ napisał(a):
Ty grałeś w bf?Tylko hamer w USA ma takie działko

Gramy w dwie różne gry: działko z obrotową wieżyczką mają wszystkie nacje....FAV Mec'ów, Chinoli...Hummer USA

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 18:47 

Po czasie jaki wygrałem na FFA i klanówkach mogę powiedzieć, że US ma znacznie gorsze bronie.
1. AK jest lepsze od M16 - ma auto, wiekszy dmg, i celność nie wiele gorszą.
2. FAV jest lekkim jeepem, tak samo DPV, i FAV jest lepszy. Cięższe jeepy są mniej więcej równe.
3. Samoloty US to tragedia: F15 jest latającą trumną - powolny i mało zwrotny; F35 to samo - przyciąga rakiety jak magnes; F18 może coś zdziałać bo jest podobnie zbugowane jak j-10; samoloty reszty to miodzio, zwrotnością i szybkością przewyższają maszyny amerykańców
4. Swego czasu nie było swap teamu na serwach i jak ktoś właził do US to grał tam cały dzień. Poza tym, od teamu zależy w znacznej mierze kto wygra daną mapę.
A czemu kończę polemikę? Bo jak człowiek dostaje odp.: "...a na przyklad nie powiem ci jaka jest roznica miedzy heli/samolotami bo dla mnie sa wszystkie jednakowe..." to o czym mamy rozmawiać?
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 19:38 

Spooky8 napisał(a):
Poza tym kiedys robilem tabele statsow broni i wyszlo ze generalnie US maja lepsze bronie.

też kiedyś z nudów bawiłem się w robienie tabel i z góry powiem że mają się te statystyki do rzeczywistości jak pięść do nosa... zwłaszcza po kilku paczach

a USMC ma najwięcej czasu i zwycięstw nabitych bo na każdej mapie w vanilli wystepuje strona amerykańska, podczas gdy statystyki sił opozycyjnych dzielą się pomiędzy PLA i MEC

edit:
JabbaH napisał(a):
Cięższe jeepy są mniej więcej równe.

też nie dokońca bo vodnik jest wyższy od hummera i dzięki temu ma dodatkowe zastosowania (strzelanie ponad płotkami, vodtricki)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 20:34 
Redaktor Battlefield.pl

JabbaH napisał(a):
Po czasie jaki wygrałem na FFA i klanówkach mogę powiedzieć, że US ma znacznie gorsze bronie.
2. FAV jest lekkim jeepem, tak samo DPV, i FAV jest lepszy. Cięższe jeepy są mniej więcej równe.

Nie wyogólniaj. FAV ma obrotowy karabin wiec jest skuteczniejszy przeciwko śmigłowcom, ale DPV jest mniejszy i szybszy, a więc trudniejszy do zgnojenia z eryxa, helikoptera itp. nie ma lepszych lekkich pojazdów; coś kosztem czegoś

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 21:11 

Kolec napisał(a):
a USMC ma najwięcej czasu i zwycięstw nabitych bo na każdej mapie w vanilli wystepuje strona amerykańska, podczas gdy statystyki sił opozycyjnych dzielą się pomiędzy PLA i MEC

Juz drugi raz musze tlumaczyc. Oj ciezko u was ze zrozumieniem :P Chodzi mi o bilans wins/loses!!! A nie o najwiecej wins. :roll:

e-38 napisał(a):
Zobacz np. moje statsy i stosunek wygranych do przegranych w poszczególnych teamach - dziwnym trafem us nie jest na pierwszym miejscu.

Dziwnym trafem ja przegladalem wielu graczy, liczylem i wyszlo mi ze USMC maja lepsze statsy. Pozniej sa chinole a na koncu MEC.

JabbaH napisał(a):
A czemu kończę polemikę? Bo jak człowiek dostaje odp.: "...a na przyklad nie powiem ci jaka jest roznica miedzy heli/samolotami bo dla mnie sa wszystkie jednakowe..." to o czym mamy rozmawiać?

Wiesz, ja po prostu nie dyskutuje o rzeczach o ktorych pojecia nie mam. Widze ze nie wyznajesz tej zasady. :P Zreszt a nie chce mi sie klocic i udawadniac wiecej swoich racji. Po prostu rob jak uwazasz. Ja mam zamiar grac USMC.
A co do AK, to mozliwe ze jest lepszy od m4. Ale wez juz np. snajpe chinoli, jest najlepsza w grze. (z podstawek ofkoz)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 21:25 

Spooky8 napisał(a):
Juz drugi raz musze tlumaczyc. Oj ciezko u was ze zrozumieniem :P Chodzi mi o bilans wins/loses!!! A nie o najwiecej wins. :roll:

A tego to nie napisales wczesniej. Ale i tak z mojej praktyki wychodzi zupelnie cos innego :P

Cytuj:
Dziwnym trafem ja przegladalem wielu graczy, liczylem i wyszlo mi ze USMC maja lepsze statsy. Pozniej sa chinole a na koncu MEC.

To ja chyba jestem jakis dziwny - u mnie zupelnie odwrotnie to wyglada :D

USMC wins 416 losses 255 ratio 1.63
MEC wins 331 losses 183 ratio 1.81
PLA wins 266 losses 122 ratio 2.18

http://bf2s.com/player/43699677/

ps. mozna prosic o linka do twoich statow, moze zobaczymy jak u ciebie, jako experta od gry, to wyglada?

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 21:47 
Redaktor Battlefield.pl

EU wins 80 loses 1 ratio 80.0 :lol:
http://bf2s.com/player/58828482/

PS

Spooky8 napisał(a):
A co do AK, to mozliwe ze jest lepszy od m4. Ale wez juz np. snajpe chinoli, jest najlepsza w grze. (z podstawek ofkoz)

*wali się gumowym kurczakiem w głowę*

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2006, 00:21 

wali się gumowym kurczakiem w głowę*[/quote] dobre :D

I to jest "słuszne" podejście :D
Prawda jest taka ze nie ważne jaką broń posiadasz ale jak ją wykorzystasz 8)
czasami masz tylko pistolet i nóż i zdobywasz decydującą flagę :lol:
I nie ważna jest to co masz ale jak to potrafisz wykorzystać.
W większości przypadków zwycięstwo zależy od zespołu(nie od śmigła czy szmolotu) ale od tych dwóch pozostałych "kicających" i to oni zdobędą właśnie tą falgę w tym momencie. :evil:
Sorry ale jak ktoś pisze że coś jest NIEPROPOLCJONALNE to znaczy że On nie wie o czym mówi(nigdy w dziejach nowoczesnych nie było tak, że wszyscy mieli idienyczny sprzęt) a byłoby CIEKAWIE gdyby wszyscy mieil to samo :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2006, 01:32 

Cytuj:
To ja chyba jestem jakis dziwny - u mnie zupelnie odwrotnie to wyglada Very Happy

USMC wins 416 losses 255 ratio 1.63
MEC wins 331 losses 183 ratio 1.81
PLA wins 266 losses 122 ratio 2.18

http://bf2s.com/player/43699677/

ps. mozna prosic o linka do twoich statow, moze zobaczymy jak u ciebie, jako experta od gry, to wyglada?

Zaczyna mi sie to nudzic powoli. Prosze zobacz sobie na stasy innych graczy (tak z 5) i policz ilu ma na zielono USMC:China:MEC. Mi wyszlo cos 5:3:2. Nie tylko na swoje. Zreszta jak juz napisalem nie chce mi sie tu pisac.

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2006, 11:15 

Spooky8
to do tej statystyki opartej na wyszukanych przez ciebie 5 przypadkach dodaj jeszcze i mój
http://bf2s.com/player/49355919/

win/loss ratio:
USMC 0.94
MEC 1.38
PLA 1.34

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2006, 12:46 

AAahahahahahaha
O sorry panowie, ahahahahahahaha
ale dywagacja świetna, nigdy sie tak nie uśmialem
na forum.... bez kitu...lol
Spooky wez zyletke i sie potnij
prosze Cie, a potem zrob statystyke, ile sznytow na ile
masz z tego no..... gilette czy jak tam, a ile z polsilver...
pomoże, albo polecam wróżenie z flamastrów
o bozie........
ahahahahah
aah
ahaahhahahah

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2006, 13:11 

To sie nazywa konstruktywna wymiana pogladow....

Obie strony maja plusy i minusy. Np po ostatnim patchu shotgun USMC dostal malego kopa, i mozna nim duzo zdzialac np na poczatku Karklanda w waskich przejsciach - sily MEC w odleglosci do 5 m padaja trupem po jednym strzale.

o AK juz wiadomo. Niezaprzeczalnie lepsze od M16.

Kwestia gustu. Ja tam wole Mecow i dzikie okrzyki w nieznanym jezyku, niz "cieplych" ameykanow ktorzy wolaja tylko medic ;)

P.S. Slyszalem nowe glosy w oddzialach USMC. To po patchu? Cos jakby mowil nie taki mlody zolnierz, ale stary wyga.

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2006, 13:48 

nGc.pl napisał(a):
o AK juz wiadomo. Niezaprzeczalnie lepsze od M16.

ten tego, ja po ostatnim patchu wolę M16 od AK :?

nGc.pl napisał(a):
P.S. Slyszalem nowe glosy w oddzialach USMC. To po patchu? Cos jakby mowil nie taki mlody zolnierz, ale stary wyga.

a to jest chyba od początku - z rzadka ale jednak słyszę jak medyk krzyczy głosem dziadka (takiego pod 50-tke) z chrypką jaką daje regularne nadwyrężanie gardła

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2