tak, tak
wiem - jestem zbokiem nieznającym granic
choć nieplanuję oglądać tego filmu poraz drugi to jednak cieszę się że "mogłem" go zobaczyć - poszerzył mi on światopogląd na pewne sprawy
ale błędem był spodziewać się że inni podobnie to odbiorą - to udowodnił mi ten i tamten wątek - i to też mi poszerzyło światopogląd na pewne sprawy
"Co mnie nie zabija, to czyni mnie silniejszym." - Fryderyk Nietzsche
edit:
yacub napisał(a):
może czas złożyć jakiś wniosek o ich wznowienie? Wszak 'prawdziwa krew' "lepsza" jest od ketchupu. Czy po prostu przestajesz powoli widzieć granicę pomiędzy "filmami Sci-fi" a rzeczywistością?
znów przypisujesz mi coś czego niepowiedziałem ani niemiałem intencji powiedzieć
tym razem robisz zemnie prymitywa ktrego ciągnie do prawdziwej krwi i zwłok bo sztuczne mu już nie wystarczają
powiedz mi czy takie insynuacje komuś pomagają (tobie lub mi) ?
i czy dziwnym jest że mnie to "rusza" ?
walki gladiatorów nadal są - znam osoby które wyzywają oglądających boks, K1 itp. od chorych umysłowo brutali - tylko czego to dowodzi ?
jak widać jestem osobą która potrzebuje takiej tabliczki - na wielu innych forach, które odwiedziam, przeważnie się jednak znajduje zapis regulujacy umieszczanie treści dla dorosłych - seria BF'a charakteryzuje się dosyć wysoką średnią wiekową sceny (która wykazuje tendencję spadkową od chyba niedawna zresztą) - niewidzę powodu dlaczego to forum miałoby być jakieś super-wyjątkowe pod tym względem
ale to tylko moja prywatna opinia - jeżeli uważacie to za zdecydowanie niepotrzebne to niepozostaje mi nic innego jak się dziwić w zaciszu domowym co też takiego w dodaniu jednego oczywistego (ponoć) zdania budzi taki opór
pozatym nieporównywałbym materiału przedstawionego w tym filmie do "oddawania moczu na środku pokoju" - jeżeli coś beszcześci pamięć poległych w tamtym "incydencie" żołnierzy to właśnie takie porównania
to niebył film przedstawiający mordowanie chomika ani lepienie bałwanka z psich odchodów - więc nie wrzucaj tego do jednego worka