Teraz jest 23 lis 2024, 21:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 sie 2006, 14:24 

artih napisał(a):
SPAM bedzie usuwany :idea:

;)

Tak to już jest na naszym forum - żaden mecz jeszcze nie rozegrany a tu już 2 strona dyskusji :wink: / Artih

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 21:11 
Moderator forum

Jak było do przewidzenia z przeciwnikiem, którego home-mapą jest Aberdeen przegraliśmy.

Widać "niemieckie" turnieje wraz ze zmienianiem zasad w trakcie ich trwania - co by o nich nie pisać - są skuteczne dla ich klanów :wink:

Obrazek PTS1939 vs. Obrazek mm 0:2

Aberdeen: 0:279

Axis: 0:143
Allied: 0:136

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 11:47 

Pierwsze koty za płoty, ja tłumaczyć się nie będę, Dzyn dostał złoto, Grenadier srebro, a Strzelec (ta lamka :P) brąz.

Pierwsza runda to porażka, druga byla nasza... strach pomyśleć jakbyśmy im wkroili gdybyśmy grali jeszcze jedną mapę... ;)

Obrazek SPQR vs. Obrazek moh 1:2

Aberdeen: 99:216

Allied: 0:216
Axis: 99:0

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 13:13 

my pierwszy mecz przegraliśmy kiedyśtam, nie pamiętam z kim, nie pamiętam ile :lol:

ObrazekPRGK vs. jakiś klan

Tobruk: ileśtam do iluś

Allied: oni wygrali
Axis: też oni

..i w ogóle to lagi były :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 14:15 

To cie kessey'q musze poprawic :P .
Jednym slowem lipa. Po dlugich rozmowach, udalo mi sie wynegocjowac ze jedna rundke gramy u nich, a druga u nas. Po pierwszej rundzie (my axis), chcielismy grac na naszym autocomie, ale jak zwykle ten nas zawiodl, gdy bylismy w potrzebie (potezne lagi, cofki), noi znow musielismy isc do nich na server, gdzie nasz ping wachal sie w granicach +/- 100. Najlepsze jest to ze przy obu rundach jakich gralismy, na poczatku rundy zawsze 5 osob nie moglo sie zrespawnowac :|. Przy kazdej probie restartu, 5 z naszych pozostawalo niezrespawnowanych, co dalo sie we znaki po stronie allies, gdzie panowie z KE juz prawie przejmowali flage, jak nasi pierwszi gracze zdarzyli sie pojawic na mapie :).

Obrazek PRGK vs. Obrazek Kinetic Energy 0:2

Tobruk: 0:293

Allied: 0:181
Axis: 0:112

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 18:11 
Moderator forum

Kuźwa ... komplet porażek.

Mamy szczęście do szkopów narazie :|
Teraz może już być tylko lepiej :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 22:19 

co do kinetic energy dodam, zebyscie unikali ich servera :), bo naprawde dziwne rzeczy sie tam dzieja...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 21:28 
Moderator forum

Obrazek PTS1939 vs. Obrazek pTw 2:0

Battleaxe: 364:0

Allied: 188:0
Axis: 176:0

Co tu dużo pisać - ostro ich zaskoczyliśmy szybkim zestrzeleniem samolotów i atakiem na flagi ...
W drugiej rundzie przez chwilę było trudniej ale opanowaliśmy sytuację i wynik był podobny.

Wczoraj zostałem poinformowany przez admina turnieju, że po 1 kolejce ( :lol: ) zmieniają zasady - nie będzie grupy A i B tylko 1 i 2 liga.
W związku z czym przenoszą nas z grupy B do 1 ligi (czyli do grupy z PRGK i SPQR) :)

Trochę to głupie zmieniać zasady już po 1 kolejce ale co tam ... to tylko niemcy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 23:06 

artih napisał(a):
(...) W związku z czym przenoszą nas z grupy B do 1 ligi (czyli do grupy z PRGK i SPQR) :)

Trochę to głupie zmieniać zasady już po 1 kolejce ale co tam ... to tylko niemcy :wink:

dziwne to troche... przecież to przetasuje nam klany i caly terminarz rozgrywek, i wprowadzi ogólne zamieszanie... bez sensu... czy admin z ktorym rozmawiałeś podał jakis powod?

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2006, 13:40 
Moderator forum

Tak - powodem jest to, że jednak chcą zrobić 1 i 2 ligę a nie dwie równorzędne grupy (bo potem trzeba grać play-off).

I to wszystko - przenoszą Obrazek PTS1939 i Obrazek MementoMori do 1 ligi (jak oni to nazywają) :)

UPDATE:

Jesteśmy już w tej wspaniałej I Lidze.

Niestety po drużynie, którą zastępujemy Obrazek DGJ musieliśmy odziedziczyć zerowy dorobek punktowy.
Mecze z Obrazek MoH i Obrazek GBZ postaramy się powtórzyć (ale zależy to podobno tylko od ich chęci :| ).

Do boju ze szkopami :!: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2006, 20:19 

a PRGK w 2 kolejce powinno grac z klanem FADE. Wszytko pieknie ladnie, termin zakonczenia II koleki uplynal 10 wrzesnia (tj w poprzednia niedziele). Napisalem do nich w srode (5.09.06) maila z informacjami dotyczacymi rozegrania tego meczu. Nie dostalem odpowiedzi az do poniedzialku, gdy orzymalem odpowiedz (11.09), gdzie w mailu byly przeprosiny ze tak pozno odpowiedzial bo nie zagladal na maila. Troszeczke poddenerowany wskazalem 2 termin na srode (13.09) na godzine 20:00, co napisalem w mailu. Czekalem na potwierdzenie i otrzymalem je w srode o godzinie 18 ze oni moga zagrac :|. Sorry ale w 2 godziny niesadze zebym zebral sklad potrzebny do gry, bo takie rzeczy organizuje sie z odpowiednim wyprzedzeniem. Odpisalem ze nie ma takiej mozliwosci i ostatecznie (juz najpozniej) mozemy zagrac dzisiaj (15.09). Oczywiscie nie otrzymalem jakiegokolwiek maila dotpotwierdzenia. Dodam ze nie idzie sie z nimi dogadac przez irc'e, icq etc bo ich nie posiadaja. Wlasnie pisze do admina o zaistnialej sytuacji i prosbie o zwyciestwo walkower'em, bo chlopaki z FADE robia sobie jaja z calego turnieju...

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2006, 20:20 

artih napisał(a):
.
Mecze z Obrazek MoH i Obrazek GBZ postaramy się powtórzyć (ale zależy to podobno tylko od ich chęci :| ).

Do boju ze szkopami :!: :twisted:

Za to kocham szkopów , zmieniać zasady kiedy się już truniej rozpoczoł:/ , oraz za ich chęci do gry (wyżej pogrubione)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2006, 20:25 
Moderator forum

Chłopak z Fade robią sobie jaja także w CB - nas tam wystawili i przegrali przez walkower.

Ogólnie turniej robi wrażenie dośc chaotycznie organizowanego ... ale cóż - takie uroki niemieckich gospodarzy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2006, 22:25 

SPQR vs. dac 190:0 8)

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2006, 23:03 
Moderator forum

Obrazek SPQR vs. Obrazek dac 2:0

Stalingrad 190:0

Axis: 111:0
Allied: 79:0

Mecz rozegrany na serverze dac, z niezlymi pingami (choc mnie sie strzelalo tragicznie :P). Mecz w sumie niezbyt latwy, ale dalismy rade. Ani razu nie zdolalismy ich zlockowac, ale przez wiekszosc czasu trzymalismy nasza flage i srodkowa, kilkakrotnie posiadalismy 3. Doswiadczenie i umiejetnosci naszych infanterow przesadzilo o wyniku spotkania.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2