teraz ja dodam troche musztardy:
te chity dzialaja wszendzie. Multiplayer: PURE CZY UNPURE...obojetnie.
Mozliwosci juz ktos opisal. ja dodam jeszcze jeden Hack:
MINE HACK - ostrzezenie przed minami przeciwnika...
Co najgorsze: Sa specialne chity do wlasnych serwerkow.
o to co np. jest potem mozliwe:
1. Let you climb as high as you want on a ladder. for hosting a server
2. Ammo Trainer (serverside) Gives you unlimited ammo for everyone in your server!
3. Area Hack (serverside) Stops the count down when you step in the red area of the map, server side only (when you host your own game)
To ostanie (jak dobrze zrozumialem) zaczymuje opadanie tiketow....
BF jest poprostu juz rozpracowany przez coderow i szybko sie nic niezmieni bo programmisci reaguja blyskawicznie na PATCHY , UPDATE itd. od EA. Wciagu max 2 godziny (moze nawet minut

) editoja swoche male swinskie programmiki ....ktore potem dzialaja dalej bez problemu..
Najgorsze jest to ze GAME ENGINE w BF ma duzo "dzior" ktore nieda sie juz zalatac (ucze sie na INFORMATYKA....dlatego troche juz cos sie dowiedzialem...

)
Poprostu sa BUGi ktore mozna tylko zlikwidowac, jak sie zacznie od poczatku pisac cala ENGINE....ale na takie cos niema co liczyc ...
Ten chit z ticketami dobil mnie totalnie...Juz nielicze na sprawiedliwe mecze CB.....(zawsze sa wyjatki..wiem..wiem...Ale strach przed czitami bendzie zawsze.)
Wyobrazcie sobie: MAPKE = EL ALEMAIN - ktos napsize chit (albo zastosuje jakies tricki), ze np. TYLKO !! AXIS bendzie mial na 5 sek. "WARNING - CONNCETION ERROR" na swojim ekranie.......
Od razu spadaja wszyskie samoloty ........itd itd..wiecej niemusze piscac....
.....