Teraz jest 28 lis 2024, 20:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 17:53 

JEst kilka punktów które mogą spowodować kupno pirata (nie jestem zwolenikiem łamania praw autorskich (oprócz punktu opii bezpieczeństwa ;) ale):
1) Gra nie posiada swojej trial ver. (demo)
2) Gra nie jest dostępna w Polsce
3) Gra jest droga, otrzymała mieszane recenzje i pkt. 1
4) Gra nie jest oficjalnie dostępna w Polsce kosztuje koło 200 zł i pkt 3 (Enter the Matrix)

Niestety ale czasami to wydawcy są nie fair do nas i niektórzy nie mają wyjścia (Enter the Matrix).
Ja chętnie chciałbym mieć mieć Civilization III: Play the World ale tej gry nie ma w polsce a płacić złodzieją niebędę więc albo ściągnąć albo obejść się z smakiem i poczekać na wejście do UE (nie będzie opłat za przekroczenie granicy)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 20:16 

ja mam tylko jednego "pirata" - windowsa, przegranego od kolegi (żeby potem nie było - kolega ma oryginała, i tak, wiem że mój to teraz "pirat" :P)

o Bf'ie się wpierw dowiedziałem z czasopisma, poczytałem, pomyślałem że niezły to pomysł, pożyczyłem od kolegi, pograłem w to trochę, spodobało się, i gram w to od tamtego czasu :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2003, 09:45 

Ja też mam tylko jednego pirata(GTa 3) i żałuję że go kupiłem. Wydałem 30 zł na bubla, do którego przed scrackowaniem nie da się wgrać patcha. ALe jush o tym GTa 3 żadko wspominami kupuję same orginały(najbardziej lubię Werters,
-bo cóż innego mógłnym dać mojemu wnuczkowi jak nie wspaniałe Werters Oryginal
-kasę ty stary dziadu) :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2003, 11:03 

Ludzie skonczcie juz z ta spowiedzia,jak czytam takie posty (kto ma jakiego pirata) to rzygac mi sie chce.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2003, 12:10 

Mnaim tez bym chcial miec wszystkie gry programy itd orginalne no ale niektorym na to finanse nie pozwalaja a pirata nigdy nie kupilem - od czego jest internet :twisted: ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2003, 15:01 

Internet,i Mesh i KaZaA :wink: . A co do moich postów o piratach, to jak wolisz rzygać czy nie rzygać :wink: ? Mogę przestać pisać o czymś takim, bo teraz oprócz spamu to są dla mni najgorsze śmieci.

PostNapisane: 1 wrz 2003, 16:12 
Moderator forum

Jaro napisał(a):
informacje gg 1005264 lug emeil dj.jaro15@wp.pl

A z resztą, mam was "Obrońców Sprawiedliwości" gdzieś ;) Stary 'Ziomalu' napisz do Andrzeja Buse - abuse@wp.pl - bez problemu dostaniesz od niego serial (ja dostałem :)) działający do Battlefield'a - tylko napisz dokładnie na jakich serwerach chcesz grać i jaką masz wersję gry. A reszta: mordy w kubeł ;-)

PostNapisane: 10 wrz 2003, 20:37 

Elo pochołki !!!
Moge sie załorzyc o ścięcie głowy że karzdy zwas ma chociaz 1 pirata nie koniecznie battlefield 1942 ale jakąś inns gre. Nie musicie odrazu jechać czowieka nie morznatego powiedzieć wprost ?????????????? :
masz pirata nie pomoge ci kup se orginał !!!!!!!!!!!!!!! nie morzna tego tak załatwić ????????? Rozumiem że rodzice was nie wychowali !!!!!!!!!!!!!!
Chamstwo sie szerzy na cały świat 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
!
!
!
!
!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!precz w niewychowaniem tempić chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2003, 20:43 

ehh, ban wreszcie? :P poza tym Jaro, nie każdy człowiek jest takim "złodziejem", nie każdy musi mieć pirata, niecierpię takiego rozumowania :evil:

Owszem, rodzice mnie wychowali, ale chamstwo i inne tego typu rzeczy to jest jedna z "ripost na złodziejstwo" ;)

PostNapisane: 10 wrz 2003, 20:44 

Yacub dzięki za fatyge ale już mam seriala orginalnego tylko brakło mi cracka ale juz mam !!!!!!!!!!!! popieram twe zdanie reszcie huj w dupe sorry w oko !!!!!!!!!!!!!!!! na wasze nieszczęście morzna znaleść wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2003, 20:47 

precz z analfabetyzmem !!!

prosta zasada wmawiana przez rodziców...Nie kradnij

Cytuj:
Nie musicie odrazu jechać czowieka nie morznatego powiedzieć wprost ?????????????? :
masz pirata nie pomoge ci kup se orginał !!!!!!!!!!!!!!! nie morzna tego tak załatwić ?????????

słuchaj...nas to juz wqrwia gdy po raz enty ktos pyta o crack do piratów... ilez razy mozna mówic "nie, na piracie nie działa musisz kupic orginał".Nie dziw sie że zostałes potraktowany tak a nie inaczej

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2003, 21:45 

Kolejne dwie nic nie znaczące lamki: Jaro i yacub specjalnie dla was baniki na tym forum juz w drodze... Bawcie sie dobrze ale gdzie indziej... Do adminów Polskich serwerów Battlefielda oto ip buraka nr 1 Jaro 80.48.228.12 i na deserek mega buraczek yacub i jego ip to: 213.17.147.93 raczej wiecie co robić.... Mam nadzieje, że nie zobaczymy ich dzięki temu na Polskich serwerach... Pozostałych oryginalnych posiadaczy BF proszę o spokojniejsze traktowanie takich postów, wiem, że was już krew zalewa, mnie też powoli jak po raz n-ty jakiś matoł prosi o kraki i nie wiadomo jeszcze co nie czytając wcześniej regulaminu forum. Tak więc starajcie się kulturalnie tłumaczyć tym sprawnym umysłowo inaczej, że warto zakupic oryginał tej gry...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2003, 22:31 

ShaggY napisał(a):
Kolejne dwie nic nie znaczące lamki: Jaro i yacub specjalnie dla was baniki na tym forum juz w drodze... Bawcie sie dobrze ale gdzie indziej... Do adminów Polskich serwerów Battlefielda oto ip buraka nr 1 Jaro 80.48.228.12 i na deserek mega buraczek yacub i jego ip to: 213.17.147.93 raczej wiecie co robić.... Mam nadzieje, że nie zobaczymy ich dzięki temu na Polskich serwerach... Pozostałych oryginalnych posiadaczy BF proszę o spokojniejsze traktowanie takich postów, wiem, że was już krew zalewa, mnie też powoli jak po raz n-ty jakiś matoł prosi o kraki i nie wiadomo jeszcze co nie czytając wcześniej regulaminu forum. Tak więc starajcie się kulturalnie tłumaczyć tym sprawnym umysłowo inaczej, że warto zakupic oryginał tej gry...

to sie nazywa klasa,
wspaniale to załatwiłeś, :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2003, 22:43 
Moderator forum

BAN?? DLA MNIE?? OSZALAŁEŚ? Nie wiesz na czym polega pisanie na abuse@wp.pl? Poczytaj sobie FAQ Wp.PL :) Za kogo Ty mnie do ciężkiej cholery masz?! Normalnie ręce opadają :P Proponuję nabyć trochę wiedzy a nie rzucać banami na lewo i na prawo.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2003, 22:47 
Moderator forum

ShaggY napisał(a):
i na deserek mega buraczek yacub

Sorry, nie zauważyłem tego - jesteś albo skończonym idiotą albo cholernie niedoświadczonym Internautą. Abuse jest od blokowania kont pajacu cholerny, sorry, ale wkurza mnie taka bezmyślność. Następnym razem, matołku jeśli czegoś nie załapiesz to się zapytaj o co chodzi. Swoją drogą nie spodziewałem, się, że ktos nie złapie tak płytkiej ironii.

Poczytaj sobie:
http://egry.info/index.php?dzial=publicystyka&nr=466
I popatrz się na autora i przestań pieprzyć.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2