Heh, nadeszla ta bolesna chwila zeby rozstac sie z BeeFem. Sporo w tą grę zainwestowałem, ale warto bylo - rok gry to bylo cos... Teraz gram w Defcon - gra zupelnie z innej bajki, ale tez zajefajna...
chcialbym at least czesc zaplaconej EA kasy odzyskac.
Zanim zjedziecie mnie, ze nie dalem tego do gieldy, przeczytajcie to co ponizej:
Mam BF2 ze wszystkimi dodatkami (BF2, BF2 SF, BF2 EF, BF2 AF), i calkiem sensowne konto i nicka ktory sporo osob juz kojarzy.
Chce opylic wszystko, tylko od czasu do czasu jak mnie najda wspomnienia - pograc w podstawke na swoim obecnym nicku KudrigY
Jezeli opchne wszystko, to czy na innym serial numberze (np. pozyczonym) bede mogl odpalic moje konto w grze?
I dalej: jak skladowane sa boostery (mam ta wersje z EA downloadera)
czy do CD Key czy do konta w grze?
Jezeli do CD key - to byloby zajefajnie, po prostu z ew. nabywca "wymienilbym sie" cd-keyami (on mi taki z sama podstawka i jakas kase, ja mu cd-key full wypas)
Jezeli do konta, to czy da sie je jakos "przetransferowac"?
Ostatnia sprawa - sam zlapalem 3 bany (niewazne serwy, chyba juz nie istnieja, mikro klanow), i jak sądzę one idą za CD-keyem, mam rację?
Jezeli wiec wymienialbym sie CDkeyami, moglbym sie ostro zdziwic ze nie moge gdziestam pograc - mozna jakos sprawdzic jakie CD Keye maja gdzies bany?
tyle...
PS. wiem ze mieszam lekko, ale to ze wzruszenia ze taka decyzje podejmuje:)))
Jezeli sa jacys chetni na kupienie tego powyzej (na razie w wariancie - sprzedaje full, nie zostawiam podstawki) to PM me...
_________________ Mess with the best, die like the rest...
|