Teraz jest 23 lut 2025, 11:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 16:52 
Moderator forum

ja chce wiedziec.. czy masz tam jakas lansiarska v6 chcociaz w tym x5 ? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 17:16 
Moderator forum

No i czy jesteś sexi :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 17:38 

diacon napisał(a):
Tak Metz,, lekarz mówił Tobie abyś nieodstawiał tych lekarstw !
buhaha

buhahah ale sie uśmiałem jak nigdy w zyciu! prosze mów tak jeszcze

diacon napisał(a):
..[jakiś bełkot]...jak dzieci , jak dzieci

dziekujemy ze przypomniałeś nam jak sie zachowują dzieci :)

Cytuj:
Chcesz coś jeszcze wiedzieć ??

mysle ze juz wystarczajaco duzo o tobie wiemy

PS: nie umiesz trafić w kropke ze tak przecinka używasz namiętnie?

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 17:47 
Moderator forum

do x5 to jeszcze wypada uprawiac tzw. Solaring :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 17:58 
Moderator forum

Oj wy to niedobrzy jesteście. Wiecie jaką traumą była praca w przemyśle IT w roku 1994 bez znajomości command.com'a?? Po takich przeżyciach to BMW i solarka wydają się niską ceną.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 18:48 

Metz milcz,, jest ok, policz do dziesięciu, i weź tabletki
Tyle mam tobie to powiedzenia, najmniej wnosisz do dyskusji..

Twinn.. ja tylko twierdzę że mój samochód jest ładny :) i w tej klasie najbardziej oszczędny :)...hyhy

A i Panie moderator,, ja tam nic do Ciebie niemam :) ale zgrywasz takiego mądrego,, hyhy jesteś tworem branży IT chyba takim stereotypem,, co to się zna na linii komend w BF2 :) i dosowym comandcom-ie, ale aktualnie to największą frajdą jak i celem chyba dla ciebie jest przetestować najnowszego 7950GTx.

Zbaczacie z tematu,,, kurde ludzie dajcie spokój tu chodzi o BF2,, łatwo was sprowokować, to mój X5 czy to tak wiele ?? bardzo was to boli ??
piszcie tak więcej,,please

Pozdrwiam

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 19:46 
Redaktor Battlefield.pl

diacon napisał(a):
Gadacie głupoty,,, jak zwykle nikomu nic się nie dzieje tylko fora pękają w szfach od problemów graczy,,, ja też jestem wkurzony że to tak się dzieje, bo naprawdę gra jest SUPER i też bardzo ją bronię, itp itd,, ale przestańmy się oszukiwać !!!! ona pod względem rozgrywek sieciowych jest niedopracowana, pozatym w przemyślie IT pracuje od 1994 roku i naprawdę nie wciskajcie mi takich tekstów że to wina mojego kompa czy antywira bo komputer to mogę mieć codziennie nowy !! inny !! i pomimo że się kompy zmienia to z BF2 są nadal problemy mniejsze i większe ale są !!!

Wiecie jeżdżę BMW X5 i też wszyscy w temacie sądzą że to złom,, fakt za taką cenę to ma duuuużo wad, nawet po odpadajace przełączniki !! i wiele innych ale mi się tak podoba że ja będe twierdził że to idealna bryka, i bronił jej dobrej opinii :) i tak jest z BF2 !!!!! są poprostu tacy co sobie upatrzyli kilka serwerów i pewien schemat wpisują serwery ręcznie itp itd wtedy pykają na nich,, a jak się zrobi kilka kroków w bok to się zaczyna jazda :)

Pozdrwiam

Rolling on the floor laughing :lol:
Chyba w tym roku się urodziłeś... przynajmniej bo analizie twoich postów :lol:

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 20:26 

Ejj
_Dominiko_PL

Nie wiem czy mam sie obrazić czy co ?? ale taka mała riposta :) to na wypadek jakby twoje intencje wobec mnie były złośliwe :)

No poanalizie twojego opisu GG stwierdzam że masz 20 lat i jesteś prawiczkiem,,buha czy poważna dorosła osoba dałaby taki opis "Awansowałem na podporucznika" oo boshe rozumie że w grze buhahahha, czy na coś więcej Ciebie stać, czy spędzisz następne 15 godzin przed kompem ??? idź człowieku graj, awansuj na generała i napisz o tym książkę...."jak zostałem generałem w BF"

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 21:28 

diacon napisał(a):
idź człowieku graj, awansuj na generała i napisz o tym książkę...."jak zostałem generałem w BF"

Ale Ci wygarnal :lol: :wink:

PSBijcie sie,bedzie mieso xD

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 17:52 

Ok, ten pan jest mocno niedowartosciowany co wynika mocno rozwinieta fantazja.
To co masz to akurat chyba niebarzo obchodzi nikogo.
Niemysl se ze jestem zazdrosny.Mysle ze mam cos wiecej jak ty i nie bujam sie ze mam dodge durango hemi 2006(pewnie niewiesz co to jest hemi)Twoje obsrane przedlozenie czlonka sie chowa, A i jak zplacisz auto to mozesz powiedziec ze jest twoje.
good luck showoff(wolne tl.bujaniec)

A to cos dla ciebie herubinie
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... aphex+twin

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 18:11 
Redaktor Battlefield.pl

diacon napisał(a):
Ejj
_Dominiko_PL

Nie wiem czy mam sie obrazić czy co ?? ale taka mała riposta :) to na wypadek jakby twoje intencje wobec mnie były złośliwe :)

No poanalizie twojego opisu GG stwierdzam że masz 20 lat i jesteś prawiczkiem,,buha czy poważna dorosła osoba dałaby taki opis "Awansowałem na podporucznika" oo boshe rozumie że w grze buhahahha, czy na coś więcej Ciebie stać, czy spędzisz następne 15 godzin przed kompem ??? idź człowieku graj, awansuj na generała i napisz o tym książkę...."jak zostałem generałem w BF"

Pozdrawiam

Mam 15 lat, jestem prawiczkiem :P i się tego nie wstydzę, takie dane figurują i w GG i w topicu 'ile macie lat', i to jest lepsze niż łganie w żywe oczy ludziom... Czym dla ciebie jest dorosłość? **** babek, chlanie, palenie szlugów itp? thx, posotoję...

PS
sorry za offtopa

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 21:37 

co to za zbiegowisko? karmicie trola ? :mrgreen:

Ps. czy to aby nie nasz znany trol ,,przecinkowy,, ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2006, 09:13 

szkoda gadac... kolega sie dowartosciowuje rzucaniem hasel o swoim X5 i kompleksach, a ja zawsze myslalem, ze takich mozna znalezc tylko na CZAT.ONET.PL...

jak widac i tutaj sie mozna pomylic... ale wracajac do tematu... skoro kolega pracuje w branzy IT od 1994 roku, no to chyba potrafi ogarnac komputer na tyle, zeby poradzic sobie z jakas tam smieszna gra... mozesz przeciez miec komPuterow ile chcesz, wiec idz np. do takiego salonu Vobis'a i niech zmontuja Ci zestaw i zaistaluja gre... (nie chwalac vobisowych specow) jestem w 100% pewien, ze bedzie wszystko dobrze chodzic, a Ty - SPECJALISTO od IT z X5 w garazu i małym wojtkiem idz odwiedzic jakiegos terapeute bo...

...zaczynasz krzyczec i wypluwac sline na ekran jak premier (w momencie podjarania sie i darcia mordy w "hitlerowskim" stylu o ukladach, agentach i sluzbach) i prezydent (chociaz ten , to taka flegmatyczna kaczka, ze "zielony" mysliwy upolowalby taka bez trudu)

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2006, 18:32 

A teraz Panowie na noże.... :lol:

Piszcie dalej bo na forum nudno ostatnio (od czasów jaamsma - czy jakoś tak, nudą wieje, Gotri ostatnio się troche bulwersował, ale słabo wyszło, Lailon z Kolcem się nie sprzeczają - nuuuuda)

PS. Metz ty cziterze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2006, 22:04 

" ...w garazu i małym wojtkiem idz odwiedzic..." <- poczulem sie urazony (mam na imie Wojtek) :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2