Teraz jest 27 lis 2024, 13:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 11:49 

Admin się bawi po prostu. A jak nie to zaktualizuj PB bo może automatycznie kickuje.

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 12:26 
Moderator forum

Bist zu gut :) No raczej admin sie bawi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 12:32 

Ja tam nie szprecham to nie wiem co tam było nasmarowane ;p

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 14:21 

Na serwerze BMF adminem jest jakis frajer, który uznaje tylko własny baseraping :) Jezeli chcecie mu sie zrewanżować to czeka was ban, podobnie jak jesteś lepszym pilotem od niego :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 16:24 

Marecki jeste na 90% pewny, że nie bylo tam takiej zasady no i mógłby chociaż raz kicka dać a nie bana.

Ale jednak niech ktoś sprawdzi czy nie ma tam takiej zasady bo może jednak był słuszny ten ban
o to ip 84.244.131.60

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 16:59 

Twinn napisał(a):
90s ja naprawde nie wiem co ty robisz na tych serwach ze dostajesz kicki caly czas ;)

Statsy nabijam:) hehehe
Powiem wam że wczoraj znaleźliśmy serwer gdzie jest naprawdę wysoki poziom jeśli chodzi o team play.Pierwszy raz w 4-5 mięliśmy problemy by mapę wygrać.
Grał też z nami admin i nawet mnie przeprosił że wlazł mi pod koła. :D
Ja go też przeprosiłem tak dla zasady bo był miły :)
I TO JEST SERWER z dobrym adminem!!
ip oczywiście wam nie podam bo go zepsujecie :)

jak odpalą GN to wracamy na własne śmieci.
A co do adminów to myślałem ze ja jestem dupkiem,ale dobrze wiedzieć że są więksi ode mnie i aż TYLU!!

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 18:01 

wiadomo ze wiekszosc kickow/banow jest za to ze sie gra lepiej niz admin a tylko niektorzy sie do tego pzryznaja bo reszta to szuka pretestu zeby cie wykopac i zdaza sie ze dostajesz kicka za bunny hoping latajac samolotem itp.
niestety z tymi adminami czesto nic sie nie da zrobic bo to ich prywatne serwy czyli oni placa i oni ustalaja zasady (tzn. admin jest najlepszy jak nie to kop)

Meewosh47 i inni nie znajacy nawet podstaw niemieckiego.
bist zu gut = jesteś za dobry | ten admin sie przynajmniej przyznal za co kopniak :D

Ostatnio edytowano 27 wrz 2006, 19:28 przez mocher, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 18:27 

Mi tam sie dobrze gra na serwach XSF,szczegolnie ze jest infantry.Zawsze jest paru z XSF,mili,spoko ludzie,nie wyrzucaja za byle co.

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2006, 23:29 

Witam
Tez chce sie przylaczyc do ogolnego biadolenia czyt.wku.......nia na temat niektorych serwerow.To co pnapisal 90s jest to cysto prowda
do dzis mam bana na IP na serwery na ktorych udalo mi sie pozabijac ciut wiecej niz przysluguje na tym jednym gralismy we 4 z PL4FC i skonczylo sie banem.Zeby bylo smieszniej zalozylem 2 konto gdzie nie mam swojej rangi i jestem zwyklym kapralem i wiecie co TO DZIALA ani razu mnie nie skikowano ani z banowano dziwne prawda ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 11:24 

Dumch napisał(a):
Cytuj:
z tym K-play 01 to przesadzasz

Na TV@ Kubra dostalismy kicka z Dramichem za latanie, ale to pierwszy raz taki...

Widziałem Was wiele razy...ale od razu ban ? :x ogólnie na TV2 Kubra 1 i 2 panuje wielki nieład, lamerstwo itp. Moja sytuacja była taka...gość z Tagiem
Tv2 wleciał do bazy USMC w Mi-28 i zrobił wielką rozpierduchę, ale gdy wkoncu udało mi się wylecieć AH z bazy i dostał z TV prosto w swój głupi ryj dostałem kicka...Już nie mówię o tym, że gdy się tam spotka admina to warto wypić kielicha z tej okazji...

PS. Czemu zawsze skaczesz na ten hangar ??

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 14:43 
Moderator forum

Bawie sie :) O to w tym wszyskim chodzi :) Nie da sie skoczyc tak jak ja to robie, dlatego sie tak bawie :)
Na TV2 tylko kicka dostalismy, ogolnie fajne serwy, tylko ludzi zabijaja dla sprzetu, a potem to ty lecisz z serwa bo admin to inaczej widzi na admince... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 18:23 

seba18 napisał(a):
Marecki jeste na 90% pewny, że nie bylo tam takiej zasady no i mógłby chociaż raz kicka dać a nie bana.

Ale jednak niech ktoś sprawdzi czy nie ma tam takiej zasady bo może jednak był słuszny ten ban
o to ip 84.244.131.60

To ten serwer na którym grałem i jest tam zasada "Do not attack rape uncap bases " Pewnie latałeś j10 seba18 na lotniskowiec.Czy ban słuszny to nie wiem,może wystarczył kick.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 20:29 

Jeżeli ktoś chce pograć w miłych warunkach bez kicków za byle gó*no to zapraszam na serwer TnT 89.174.246.25:16567(jeżeli jest włączony infantry bo jest co drugi dzień jezeli macie pecha i wedziecie na konkłesta to mozecie dostać kicka od pewnego lamera :D). Jeżeli jest już ustawiony infantry to możecie pisać do *TnT*>>Kamikaze<>PL<< Lyb do *TnT*Szyc Lub też do mnie Grubber{PL} w razie jakieś lamerskich zachowań. Jest to serwer 16 slotowy mapki to zazwyczaj karkand w wersji 16 i 32 osobowej lub Jalallabad 16. Wszystkich serdecznie zapraszam. Ja jakoś nie przepadam jak USMC nie mogą zejść z górki na karkandzie to też azwyczaj sie przełanczam do gorszej druzyny dla balancu.

PostNapisane: 13 paź 2006, 12:24 

90s napisał(a):
Żałosne zachowanie adminów serwerów zagranicznych

Od kiedy wyszedł nowy patch i GN na nim nie stoi,zmuszony grać jestem na serwerach zagranicznych.
Cóż poziom jak poziom ale zachowanie adminów jest bezczelne a wręcz chamskie.
W przeciągu tygodnia zostałem z 10 razy wywalony z serwera za nic do tego dostałem 2 bany

Nie ważne czy gram sam czy w parę osób dostaje bany kicki za to że sobie gram i jakiś dzieciak za duża razy ginie z tego powodu.
Ostatnio dostałem bana za bunny hoping jeżdżąc APC już nie wspomnę że tego nie robię,albo za cheaty.
Zauważyłem zależność że adminami są osoby z danego klanu którzy grają w dużej grupie.
Jak grasz w opozycji i przegrywają dostajesz bany kicki.
Jak grasz z nimi to się nudzisz bo leja tylko słabszych od siebie.
Ok. ich serwer niech sobie grają barany jak chcą
Ale dziś np. serwer publiczny Rosyjski i jakiś klan =RAW= ,
Koleś lata z rpk i co wpada na mnie ginie po 7 minutach ban za TK.

Bez jaj żeby nie można było spokojnie pograć i trzeba było serwerów szukać gdzie się nie jest zbanowanym bo jakieś per ego zostało urażone i mu KDR spadł.

Żałosne

Russian Publik Ranked Serwer :194.17.41.28:16575
EA DE Official 01 :81.3.59.151:35960
I3d.nl.-bf2s.com :84.244.130.169:16567
Na tych trzech to nagminne nadużywanie przywileji adminów ,goście bezczelnie nabijają sobie statsy na słabych graczach.tych lepszych od siebie usuwają z serwera

pamiętam że była jakąś strona gdzie się zgłaszało takie szczeniackie zachowanie adminów,ma ktoś link do strony i czy w ogolę coś to daje jak się tam napisze?

Jak ktoś ma podobne serwery to niech je poda i opisze historie jaka mu się zdarzyła. popiszemy i zobaczymy czy coś to zmieni

90's

Polecam imkreuzfeurer czy jakoś tak 8) ( wieczorkiem podam IP) serw niemiecki z dobrym pingiem i rozsądnymi adminami
skill też niczego sobie w przeciwieństwie do serwerów francuskich :lol:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 15:00 

Super daj IP to wpadniemy i zobaczymy co tam się dzieje:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2