Lailonn napisał(a):
Ja tam wole fife
Wieksza intuicyjnosc
chyba nie grales w PESa
Lailonn napisał(a):
Licencje
Lepsza grafa
tu moge Ci przyznac racje, choc PES co rok powieksza liczbe licencji
Lailonn napisał(a):
Wiecej bajerow
jakich ?
Lailonn napisał(a):
Dynamika
chyba nie grales w PESa
Lailonn napisał(a):
PES jak na gre o wiele drozsza od FIFY z tymi licencjami to daje ciala. O grafice nawet nie wspomne...
a ja z FIFY nie wspomne o:
- koszmarnie wielkich wymaganiach (na moim A64 3800+, 2GB DDR, X850XT przy max detalach z AAx4 i AFx8 FIFA 2006 dostaje czkawki i przycina - nawet BF2 przy takich ustawieniach nie przycina)
- kompletnie beznadzienym interfejsie w menu, ktorego nie idzie obsluzyc za pomoca innego kontrolera jak mysz, bo z pada ani z klawiry nie da sie 3/4 opcji wybrac
- beznadziejnym pomysle POTWIERADZANIA POTWIERDZENIA ZAPISANIA... wciaz wszedzie trzeba klikac zeby zastosowac jedna opcje... kompletna parodia
Lailonn napisał(a):
Zreszta mnie przechodza dreszcze na widok niemalze kazdej konsolowej gierki na PCta. Nic dotad dobrego nei wyszlo z takiej konwersji...
i tu sie mylisz kolego, bo PES nie jest zadna konwersja, tylko gra robiona od razu na kilka platform i wiesz co jest najlepsze??
NA KAZDEJ PLATFORMIE GRA SIE TAK SAMO I GRA WYGLADA TAK SAMO
a FIFA niestety na PC wyglada NAJGORZEJ!!! ostatnia 2006 pokazala co EA dalo PCtowcom (low teksturki na koszulkach, efekty swietle do bani i trybuny wciaz sprite'owe), a co mozna bylo obejrzec na XBOXie...
wszystkie w najwyzszych rozdzielczosciach, brak efektu woskowych figur, no i przede wszystkim duzy framerate... cos o czym na PC mozna pomazyc...
DLATEGO PES SSIE!!! i ZAWSZE BEDZIE SSAŁ i NIE TYLKO MNIE