Teraz jest 20 lis 2024, 19:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 14:45 
Moderator forum

Obrazek :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 21:43 
Moderator forum

Petycje zazwyczaj lądują w koszu sekretarki menagmentu. Najlepszym sposobem na jakąkolwiek reakcje jest publiczne podniesienie problemu na forum i tam dopisywanie się osób niezadowolonych z zaistniałej sytuacji. IMHO. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 22:43 

ja tam mysle ze mozna sie pofatygowac w kilka osob zobaczyc czy ktos wyjdzie do nas. wczesniej wyslac maila do p.G , a takze z lista niezadowolonych z pracy EA pl ( lub moze zadowolonych :) )

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 06:57 

jak na moj gust za blisko, i z za malego kalibru celujecie ze swoich petycyjnych armat ... radzilbym
1. napisac duzo ostrzejsze pismo, opisujace WSZYSTKIE wieksze wpadki oddzialu EA Polska na przestrzeni tych kilku lat, na platformie serii Battlefield
2. domagac sie zwolnienia ludzi odpowiedzialnych za sabotaz rozwoju legalnej sprzedazy gier EA
3. przetlumaczyc to pismo na angielski (ale tak perfekt!), i wrzucic to na fora EA Usa, UK, Mars czy gdziekolwiek jak najblizej szefa wszystkich szefow EA

4. Czekac na posta na forum bf.pl typu: "Witam nazywam sie EA Lailonn lub EA 90s czy EA ktos tam inny, i zajmuje sie seria gier BF w EA Polska...".
:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 08:07 

Wbrew pozorom to ma sens to że 90s ma charyzmę wiemy wszyscy - nie ma pracy - i lubi bf-ka - co więcej potrzeba.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 09:45 

Ostro przsoi bardzo ostro.
Coraz więcej pomysłów pada i każdy można wykorzystać.
To co pisał Hynol o forum może pociągnąć za sobie inne osoby z EA z innych gier,
I ogolne poruszenie na forum EA
To co pisze Snake też jest dobrym pomysłem.
Wparować tam i gadać w żywe oczy albo z G.albo z innym Eaowcem na wysokim stanowisku.
Ale musza mieć podstawę,list z duża ilością podpisów
To co radzi przsoi to już ostry ataka na EA Poslka który może faktycznie dużo zmienić w dotychczasowych ich poczynaniach.

Co do listu to już jedną wersje mam.
Ale z tego co widzę to soft.
Poprosiłem Kolca by też jeden przygotował.
Ale raczej będzie to delikatna perswazja
Więc jeśli ktoś ma taką wiedzę i napisze list na poziomie,ostry,wytykający wszystkie zaniedbania EA Polska to rozwiązanie Hynola,Snake.przsoia będą zastosowane i na pewno nie pozostanie to bez odpowiedzi.

Wątpię by EA była na tyle mądra i pomysłowa by gracz był przedstawicielem danego produktu.
To było by zbyt genialne jak na nich.

Dzięki Dramich za słowa uznania,niestety powoli zbliżam się ku wyjazdowi,skończyłem kurs i obecnie walczę ze zdjęciem do paszportu biometrycznego i myślę że za dwa,półtorej miesiąca będziecie wolni ode mnie.
Tutaj nie ma pracy która pozwoliłaby mi na samodzielność,więc trzeba podjąć diametralne kroki.
Ale nie przeczę chciałbym być człowiekiem odpowiedzialnym za ten produkt bo polska scena Bfa jest naprawdę na wysokimi poziomie do tego atmosfera i ta solidarność powoduje że warto coś dla niej robić.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 11:00 

Chamstwo i prastactwo! Cholera kupiłem sobie BFa troche ponad tydzien temu i nawet na polskim serwerze nie można pograć. Wrrrrr :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 14:26 

mają nas w dupie i tyle. Przydała by się tak do ministra edukacji i sportu o zatwierdzenie e-gamingu jako sportu. Wysyłać to na różne fora a potem do tych obiboków z EA POLSKA. Coś mi się jednak wydaje że prędzej na zaistniałą sytuację zareaguje centara EA i ich nieźle opieprzy :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 19:12 

Witam,

Przeczytałem wszystkie posty, które pojawiły się pod tym wątkiem. Widzę, że dużym echem odbija się sprawa patcha 1.4, którego od dłuższego czasu GAMESNET nie otrzymał. Zgadza się - poraz pierwszy nie otrzymał patcha na czas, bezpośrednio. Coś się zmieniło, nie mogli go pobrać, nie moieli skąd. Ale zapytajcie Konrada z Gamesnet czy starałem się pomóc czy - jak to ładnie niektórzy piszą - olałem sprawę. Dopiero potem komentujcie postawę i moją osobę. Czytając posty widać, że większość z Was nie ma nawet najmniejszego pojęcia czym się zajmuję, co robie. Jeżeli myślicie, że zajmuję się tylko Battlefieldem - to się grubo mylicie. SPołeczności BFa i sam BF jest tylko małym wycinkiem mojej pracy.

Poza tym, widzę, że niektórzy z Was uważają, że każde niepowodzenie EA czy też EA POLSKA należy przypisać mojej osobie. Nie chcę się bronić, i tłumaczyć - ale pomyślcie wrześniej przed pisaniem takich postów, przecież to jest nonsens.

Pozdrawiam,
Grzegorz

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 19:28 

On zyje ! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 19:37 

Żyje i czyta te posty czasami. Tylko nie rozumiem, czemu tyle nienawiście u niketórych. A tak poważnie, to jeżeli coś Wam nie pasuje we współpracy z EA POLSKA - to może ktoś z Was spisałby te magicznych powiedzmy 10 punktów i wysłał mi @. To o wiele lepsze niż wywlekanie różnych tematów, o szczegółach których nie macie wystarczająco informacji. Takie działania o wiele szybciej przełoży się na poprawę współpracy.

Stanowczo chcę uninąć sytuacji, w której EA Polska to tylko ja. Ja nie jestem odpowiedzialny za wszystkie sprawy związane z serią BF.
Czekam na konstruktywne działanie z Waszej strony.

Pozdrawiam,
Grzegorz

Ostatnio edytowano 29 wrz 2006, 19:44 przez Grzegorz [EA Polska], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 19:44 

na poczatku bylo zrozumienie , Polska - zascianek, potem bylo zdziwienie - tydzien minal, dalej po 3 tygodniach przeszlo od wkurzenia do 'nienawisci', choc mysle ze to zle okreslenie , raczej mocne wkurzenie

wiemy ze nie tylko scena bf'a zyje ale jednak powinna sie jakas informacja pojawic po tygodniowym przesunieciu premiery - np. to co dzis sie pojawilo

czyli moze beda serwery rank 1.4 :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 19:47 

Dla tak dużej społeczności można by się przyłożyć i poświęcić trochę czasu... chyba żadna gra EA nie ma takiej popularności(oczywiście mogę się mylić, ale na 100% ta gra odniosła sukces w Polsce)
EA Polska powinna uszanować tak dużą ilość ludzi którzy kupili tę grę za 130 zł :!: jak na Polskę to moim zdaniem duża cena i nie mało na niej zarobiliście..

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 19:53 

A może po prostu umówimy się na rozmowę na TeamSpeaka i wyjaśnimy sobie wszystkie nieporozumienia? To chyba lepsze niż pisanie.

BTW. Znacznie większa scena jest do NFS i FIFA i Sims.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 19:59 

To najlepiej olać scene BF bo już się nie opłaca jej szanować bo FIFA i SIMS-y mają większą ilość ludzi.... :roll:

BTW.. i chcecie namówić na BF 2142... :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 34  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2