Teraz jest 22 kwi 2018, 03:12

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 paź 2006, 18:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2006, 13:15
Posty: 21
Lokalizacja: ldn
Your connection to the EA Master server has benn lost..... no comments, ale przynajmniej do pulpitu nie wywala 8)

_________________
http://www.va.net.pl | #vendetta.pl @QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2006, 19:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 cze 2005, 13:14
Posty: 1464
Lokalizacja: Zabrze
nom 3razy w 20minut mnie wywalilo. ale lepsze to niz pulpit chociaz logowanie trwa dojsc dlugo

_________________
"Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,
kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz
wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja."

:(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2006, 19:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 cze 2006, 16:21
Posty: 27
Lokalizacja: Gliwice
nio . jak ktos ma problem z wywalaniem to nalezy wylonczyć funkcje - voip - w ustawieniach audio. mnie przestało wywalać :)

powinno zadziałać ...

ogólnie gra chodzi bez zarzutu na wysokich detalach + aa x 2....

" 2 GBram , amd 64 3000 , gf 7600 gt " wersja safe mode " 575 mhz rdzen i 800 mhz pamiec .."


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2006, 20:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 maja 2004, 11:11
Posty: 945
Lokalizacja: Koszalin
j_a_r_r_o_t napisał(a):
nio . jak ktos ma problem z wywalaniem to nalezy wylonczyć funkcje - voip - w ustawieniach audio. mnie przestało wywalać :)

powinno zadziałać ...



No, ten sposob zadzialal - dzieki ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2006, 19:26 
Offline

Dołączył(a): 7 paź 2006, 18:49
Posty: 2
mi nie pomogło :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2006, 19:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2006, 13:21
Posty: 368
mhhh co jest ?odpalam gre i niechce mi sie zalogowac czekam czekam i lipa nie ruszy to za chiny niedawno normalnie sie logowalem

_________________
Kiedy następnym razem będziesz się modlić do Boga, módl się, by zbawił nas od wszelkiej religii!

Creative-baned,Roocat-baned


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2006, 20:19 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Z komunikatu EA wynika że to ich wina i nic na to nie poradzicie. Trzeba zaczekać aż ludzie przestaną zakładać nowe konta, to się polepszy...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL