Teraz jest 26 lis 2024, 15:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2006, 20:51 

eee... to chyba niewłaściwy dział forum

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2006, 21:06 

dotyczy zachowania na serwerkach wiec prawie sie wstrzelil :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2006, 09:50 

A jak teraz wyglada sytuacja na klasycznych serwerach?
Dalej syf czy to sie przenioslo na mody,a moze tylko rozprzestrzenilo?

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2006, 12:12 

Przejrzałem wszystkie posty tego topicu i dalej jednego nei rozumiem.
CO wam daje latanie w pojedynke(ę? :wink: )??Ja próbowałem kilka razy i wiem że przesiadka=obroty helikoptera więc niech ktoś miły mi wyjaśni co zyskujecie dzięki możliwości przesiadania się
:? ??

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2006, 12:18 

Po prostu wole latac sam niz z gunnerem ktory mysli, ze heli jest tylko do transportu albo latac z pilotem ktory zajmuje flagi i na nic ma pisane wielka czcionka litery o nie zjamowaniu flag nie mowiac juz o drugim heli w oddali a te obroty to w cale nie sa zle bo przeciwnik ma problem z trafieniem a jak wystrzelisz rakiete tv to i tak juz leci jak chcesz.

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2006, 18:49 

A kto ci powiedział ,że heli nie można zdejmować flag 8) ,szczególnie przy włączonym UAV ?? Można "kręcić" helim ,gunner wyskakuje i przejmujecie flagę w mgnieniu oka a jak trafisz na dobrego przeciwnika to tak naprawdę nie jest ważne czy akurat lecisz czy się kręcisz.
Osobiście wydaje mi się iż wielu pilotów heli to geje , rozkochają się w swoim gunnerze i jeśli tylko ktokolwiek inny wsiądzie zamiast niego pojawia się natychmiast tekst "WYSIADAJ!" . :lol: Nie pozostaje nic innego jak zakleić cały widoczek gunnerowi C4 tak aby widział conajmniej czubek swojego nosa. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2006, 19:47 

No niby mozna zajmowac te flagi nawet przy uavie ale on sie na wiele nie przyda jesli w oddali jest wrogie heli(i nie jestem gejem :D)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 09:36 

Latanie bez gunnera jest większym nieporozumieniem niż przejmowanie flag, chociaż raz walczyłem z gościem który latał sam i dzięki sprawnym przesiadkom był bdb.Przyznaję ci rację iż często heli służy innym jkoa środek transportu i to jest wkurzające,wkurzający są też kolesie którzy w ramach despearacji iż nie dostali się do środka walą z eryxów albo innego badziewia.Wczoraj miałem też taką sytuację że mec przejmowało stację tv czyli główny spawn dla heli USA.Podleciałem ładnie pod balkonik na którym jest flaga widzę dwóch meców a gunner NIC!Mi zabrakło już rakiet.Jak się można domysleć zaraz byliśmy na dole bo na nic zdały się moje prośby o zaopatrzenie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 21:39 

Przyglądam się tym wypocinom i tak se mysle .W stadzie zawsze jakąś czarną kundę znajdziecie .Sam grałem dość długo w AA (czytaj:America's Army) i zawsze jakiś **j się trafi .Nie raz jakis niemiec lub jakiś Bambo z Usa co nie wie gdzie leży Polska wypisaywał brednie .Po prostu taki jest świat i z tym trzeba żyć.
Można się tylko po wku****ć.Ale zrozumcie Panowie Idalistycznego świata anni serwera nie ma /
Podrawiam wszystkichych w BF2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2