Teraz jest 24 lis 2024, 06:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 paź 2006, 11:25 

Witam!

Jako moj pierwszy post chciałbym poinformować, że gdy czegoś szuakmy do gier wchdozimy na http://www.filefront.com ;) (to raczejdla początkujących - każdy inny tą stronę zna:) )

A więc wgrałem sobie po paru latach (i to ladnych) BTF 1942 :) nie grałem przez sieć bo zarz po tym ,Pierwszym'' zainsatalowaniu zabuliłem COD I COD UO(i gram do teraz :D) ok mniejsza....nie jestem żadnym specjalistą akurat do tej gry (BF'42 jeżeli ktoś zapomniał :P) więc wchdozę na powyższa stronę i ściągam (jak narazie do multi róznę rzeczy :D) i ściągłem jakieś skiny czy coś że trzeba je ,,Podmienic''. Tej rzeczy stety lub niestety nie potrafię.Zajrzałem do instrukcji ale połapać się nie mgoe - nie jestem jakiś orzeł z angola :P. Proszę o pomoc jak to zrobić. A tu w razie czegoś ta instrukcja:

[...]
Instaling:

First, remove objects.rfa from you archives folder. Put it in a temporary folder for safe keeping. Then, extract all of the files from the zip file into the main Battlefield 1942 folder, making sure that "use folder names" is checked[...]

PS.Jeżeli dobrze zrozumiałem trzeba podmienić plik objects.rfa czy coś :)

PS2. Proszę nie komentować (głupio :P) - forum jest po to aby pomóc - a nie wyśmiać (nie tyczy się akurat tego posta)...

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 11:29 

Nie będę się śmiał, ale wypowiedź mogłeś ułożyć bardziej logicznie. Dla mnie jest to chaotyczny bełkot. Napisz wszystko pokolei i spokojnie ...

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 11:59 

ściągłem jakieś nowe skiny i jak je wrzucić aby byly ,,W grze'' ? PASI?

Dod. 18:23-no nikt nie wie :D?

Ostatnio edytowano 15 paź 2006, 18:23 przez problemator;), łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 12:39 

Dobra nie będę zakładał nowego tematu wiec napisze tutaj mam problem może najpierw opisze swojego peceta sempron 2.6 geforce 7600gs 768Ram i jak gram w bf1942 to na otwartych przestrzeniach wszystko cacy ale jak wejdę miedzy budynki to mam miedzy 5 a 10 klatek i to nawet na low detalach :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 14:57 

Ak-47 napisał(a):
Dobra nie będę zakładał nowego tematu wiec napisze tutaj mam problem może najpierw opisze swojego peceta sempron 2.6 geforce 7600gs 768Ram i jak gram w bf1942 to na otwartych przestrzeniach wszystko cacy ale jak wejdę miedzy budynki to mam miedzy 5 a 10 klatek i to nawet na low detalach :?

A jaka karta dźwiękowa? Zintegrowana ...? Jak tak to zmień na 16 kanałów dźwięku, powinno pomódz.

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 18:26 

No proszę pomóżcie! Chyba ja pierwszy napsiałem :) (Nic do was nie mam lecz jak na forum oficjalnej strony [Polskiej] to za bardzo się nie śpieszycie :D)

aha i jeszcze coś:

2.Gdy włańczam w SP (w MP tez ale rzadziej) mape się ładuje muzyczka w menu jest wszystko ładnie pięknie i wlańczam runde odradzam się i jakoś piszczy głos czy na głośnikach czy na słuchawkach :P próbóję różnych ustawień opcji ale nic nie daje mam karte dźwiękową Sound Blaster...

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 19:24 

człowieku postaraj sie to ladnie sensowanie ułozyc w zdania sensowne to ktos odpowie

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 19:26 

1.Jak wgrac pliki do BF 1942 z neta
2.mam problem z dzwiekiem bo tak jakos harczy jak gram ale co 5-10 minut znika na kilkadziesiat minut i potem znow jest

LUDZIE SIE DOMYSLCIE!

TERAZ NA PEWNO ZROZUMIECIE CO TO DYKTANDO PISZĘ Z POLAKA CZY CO?

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 23:33 

Dzi@du napisał(a):
Ak-47 napisał(a):

A jaka karta dźwiękowa? Zintegrowana ...? Jak tak to zmień na 16 kanałów dźwięku, powinno pomódz.

tak zintegrowana a jak to zrobić ? :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2006, 08:17 

W opcjach dźwięku - kanał to channel.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2006, 17:11 

Koledzy może chciałbym sobie pograć z dodatkami a jakoś długo czekam...

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2006, 17:28 
Moderator forum

Doprawdy? Jak nam wszystkim przykro, jak w ogóle ktoś może kazać CI czekać? Chamstwo prze państwa! Przecież każdy powinien od razu udzielić odpowiedzi na pytanie jak wrzucić syf do BF'a. Opuszczacie się normalnie... Jak rozumiem z układu zdań, oraz "włańczania" (wtf?) na giertychowską amnestię się szykujesz, czy już po? Swoją drogą, to skorzystaj jeszcze raz z caps-lock'a z złapiesz gratisowego bana.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2006, 17:38 

yacub napisał(a):
Doprawdy? Jak nam wszystkim przykro, jak w ogóle ktoś może kazać CI czekać? Chamstwo prze państwa! Przecież każdy powinien od razu udzielić odpowiedzi na pytanie jak wrzucić syf do BF'a. Opuszczacie się normalnie... Jak rozumiem z układu zdań, oraz "włańczania" (wtf?) na giertychowską amnestię się szykujesz, czy już po? Swoją drogą, to skorzystaj jeszcze raz z caps-lock'a z złapiesz gratisowego bana.

Piękna wypowiedź;) Poprostu wyjołeś mi to z ust. GJ

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2006, 22:01 

dulek000 napisał(a):
W opcjach dźwięku - kanał to channel.

Hmm tylko ze ja w opcjach dźwięku nie mam czegoś takiego albo źle szukam :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 13:44 

Dzi@du napisał(a):
pomódz.

:lol: pomóc kochany :)

Do Ak-47
Może zainstalowanie najnowszych sterowników cos Ci da, miałem podobny problem i po reistalu sterów wszystko śmigało
Jeśli próbujesz sposobu z dzwiękiem:
start>ustawienia > panel sterowania> sound effect menager > i tam zmień bo może ty szukasz źle ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2