Grałem w demo na początku sam, grałem grałem i demo wydawało się całkiem fajne, ale nie na tyle by BF2 poszedł w odstawkę.
Dopiero gdy zagraliśmy z moim 4FUN-owymi ziomalami gra pokazała co potrafi, poprostu wymiatająca!!.
I jak narazie jest więcej + niż -
Plusy+++++
- Bardzo dobra wyszukiwarka serverów,
- dodana przydatna wyszukiwaraka graczy online
- mapka wczytuje się w jakieś 10% tego czasu, co mapki z BF2
- latadła
urocze szczególnie szturmowe "heli", no i zdecydowanie prostsze w obsłudze, za to "TV-rakieta" nie do opanowania!! Ktoś z tego w ogóle trafia w cokolwiek - właśnie czy będą jakieś odpowiedniki samolotów??
- ruskie dźwięki BOMBA szczególnie babeczka odliczająca czas do startu rakiet na titanie,
- połączone kity to dla mnie bardzo dobry pomysł (grenadiero-mechanik) spoko
- jeden login wiele nicków jak dla mnie wielki + bo nicki zmieniam raz na 2 tyg tylko ciekawe jak będzie z pkt rankingowymi czy przypisane będą do loginu czy do nicka
minusy----
- apteczka i skrzynka z ammo tylko jedna i trzeba stać jak kołek w oczekiwaniu na efekty,
- na początku zeszłego tygodnia była jakąś masakra z ciągłym wylogowywaniem z servera EA ale teraz jest już luzik
ogólnie jest naprawdę fajna pozycja tylko nadal nie kumam tych broni np. mech może strzelać do czołgu z podstawowej broni nie czyniąc mu w zasadzie wielkiej krzywdy, podobnie jest z przeciwlotniczym dziadostwem to w ogóle w coś trafia czy jest jak w BF2 na początku. Słuchajcie może przydałby się jakiś wątek opisujący poszczególne sprzęty wraz z ich uzbrojeniem.
A i jeszcze jedno jak ktoś ma ochotę na grę z 4fun-owcami to zapraszam napiszcie mi PW to się jakoś ustawimy
ups fakt troche byków wsadziłem przepraszam uczulonych