no niestety.... EA znow mnie negatywnie zaskoczylo...
pisze zeby ostrzec przed kupowaniem poprzez EA downloader. Moze nic wielkiego.. ale mnie wkurzylo...
otoz - jak tylko pojawila sie opcja przedplat za 2142 - michalek (czyli ja..) zaraz z jezorem wywieszonym klika na opcje KUP i buli $50.
No bo przecie 2142 bedzie super i wszyscy beda to mieli !!
pare dni potem wychodzi demo... - rozczarowanie - jak mod do BF2 - tyle tylko ze ciulowy ( giwery niecelne... snajper do niczego sie nie nadaje... nawet dobrze nie widac kto jest kto - bo panczerze takie same.. te same bledy z kolizjami etc co w bf2) - ogolnie MOD do BF2 nie nowa gra...
szkoda $50 na to
no to smaruje do EA zeby mi kase oddali - bo demo jest slabe i takie mody to mozna z netu sciagnac jak sie bede bardzo nudzil.
O NIE !! powiedzialo EA - w umowie jest jak wol - nie ma zwrotow kasy jak kupisz przez downloadera.....
to tak - kupuje produkty EA od 4 lat... przez downloadera zakupilem wszystkie packi do BF2. Ufam im i kupuje gre zanim zagram w demo... ALE nie moge odzyskac kasy za cos w co jeszcze nie gralem (w pelna wersje)
no kurde granda - nawet niedupuszczalem takiej mysli ze nie ma opcji zwrotu kasy w cywilizowanym swiecie.. przy zakupach elektronicznych (co to za problem zrobic zwrot przez karte VISA... ). Disclaimera nie czytalem - bo przewaznie stek bzdur - a tu niespodzianka... taka wielka firma jak EA nei zwraca kasy. Oczywiscie teraz moge im naskoczyc - zaakceptowalem warunki kupna..
napisalem im co mysle o takim traktowaniu starych klientow.
BF2142 to byla ostatnia gra jaka kupilem w EA - slowo harcerza.. - nic w EA juz nie kupuje.
konkluzje - nie uzywac EA Downloader... i czytac warunki sprzedazy
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)