Teraz jest 16 kwi 2025, 14:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 18:39 

Ja tam jestem pełen optymizmu, jeśli BF odniósł sukces to na pewno doczekamy się kolejnych części i to dokładnie w tych samych klimatach. Taki np. Unreal Tournament wyrobił sobie stałą pozycję na rynku i regularnie co roku wychodzi nowa część. Nie wykluczone więc, że po BF:V będziemy wszyscy grali w Battlefield 1943. Co do "zagrożenia wiekowego" to też nie widzę problemu, wielu jest przecież graczy żonatych i dzieciatych, a nie zapominajcie, że najwięcej pracy jest przy niemowlętach, później już będzie tylko coraz więcej czasu.

No, a później emeryturka. W przeciwieństwie do naszych dziadków nie mających nigdy kontaktu z kompami my będziemy całymi dniami przesiadywali przed monitorem, bo i jakie można mieć lepsze zajęcie jak już nawet nie można... tego. :? Także panowie, jak nasze pokolenie się zestarzeje to najlepszymi graczami będzie... dalej nasze pokolenie. Może już nie z tym refleksem, ale za to z bagażem doświadczeń i maaaasą wolnego czasu na dopracowywanie taktyk. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 18:50 

Bf ma olbrzymi potencjal.... nie mial go za to Diablo 2.... a mimo to przetrwal ladne pare lat...i wiecie co ostatecznie usmiercilo Diabelko? Wszelkie Czity!
pojawily sie tzw "dupy" :P co poprostu 1 przycikiem duplikujesz spzret...to bylo w 2002 r... i do dzis Blizzard nie wydal patcha to poprawiajacego , co chwila zaslaniajac sie wypowiedia typu: "Za tydzien go wydamy"... bylo troche polskich serwerow (Ar, TW)...ale to i tak na nic...wiec najwiekszym problem,em BF moze stac sie citerstwo, a nie samo znudznenie gra...

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 18:52 
Moderator forum

G-deck napisał(a):
No, a później emeryturka. W przeciwieństwie do naszych dziadków nie mających nigdy kontaktu z kompami my będziemy całymi dniami przesiadywali przed monitorem, bo i jakie można mieć lepsze zajęcie jak już nawet nie można... tego. :? Także panowie, jak nasze pokolenie się zestarzeje to najlepszymi graczami będzie... dalej nasze pokolenie. Może już nie z tym refleksem, ale za to z bagażem doświadczeń i maaaasą wolnego czasu na dopracowywanie taktyk. :lol:

racja ! :D teraz to sie juz moge spokojnie zestarzec bo szykuje sie zajebista emerytura hehe, wyobrazcie sobie nas jako dziadkow biegajacych w helmach VR po wirtulanym polu walki i rzucajacych sie za worki z piaskiem w Battlefieldzie 1991 : Iraq lub Battlefieldzie 2002: Afghanistan ROTFL

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 21:06 
Moderator forum

hmmm napisał(a):
btw, tematyka ww2 i bf1942, kwintesencje tego mamy w dodatku secret weapons. ROTFLOL.

Cieszyć się, że Panowie z EA mają fantazję. Liczy się grywalność i elastyczność gry. Call of Duty, HL2, DoD .. zakończysz i odłożysz na półkę.
BF-owi to nie grozi.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 22:41 

chciałbym tylko powiedzieć że ten post który czytacie
jest w tym dziale postem numer 12001
:D :D :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 05:30 

Ja sobie w R2R pogrywam regularnie zwykle na EA, choć EA zredukowała serwery z R2R do jednego :cry: . Najbardziej wg mnie kręcąca i z najlepszymi akcjami jest mapa BAYTOWN.
Co do sceny to nie wiem, ale przypuszczam że jak następny nie patch(łatka), a hole(dziura) 1.5 poprawi(zniszczy to co pozostało z BF) to ja już dziękuję. Właśnie dziś moja nerwica sięgnęła zenitu i zainstalowałem wersję 1.31 :D taaaa!!! I znowu przypomniały się dni kiedy siedziałem na pakiecie nocnym od 2400 do 800 dzień w dzień żeby bawić się Battlefield'em. Wchodzę na jakiś brazylijki server ping ok 500 - gra chodzi płynnie (!!!) bez laga, moje kule trafiają, czołg zabija piechotę, cud miód i orzeszki!!! :D No tak ale od wersji 1.31 minęło trochę "poprawek", które odsuwają mnie od BF, teraz to się jeszcze cieszę jak trafie serwer bez laga. Planuję kupić jeszcze SW, BF Vietnam to nie dla mnie, nie lubię tego teatru a EA tylko chce zbić wiecej kasy, a na CoD czekam i liczę. Gram w BF'a, ale męczy mnie to, grywalność została zepsuta, to nie to co do 1.31. :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 12:33 

jak był pach 1.4 i sie zainstalowało rtr to BF sie nie odpalał. poprawili to w 1.45??????????!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 12:54 

michał napisał(a):
jak był pach 1.4 i sie zainstalowało rtr to BF sie nie odpalał. poprawili to w 1.45??????????!!!!!!!!!!

Kup oryginal :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 12:54 

jak dla mnie to za dwa lata ludzie będą grali w Vietnam i Desert Combat

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 13:00 

Yankes13 napisał(a):
jak dla mnie to za dwa lata ludzie będą grali w Vietnam i Desert Combat

jak dla mnie będą grać w tetrisa

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 13:01 

Jest jedna rzecz, która mnie troce wkurza w bf-ie.
Mianowicie uzbrojenie żołnierzy np. stg-44 jest w rękach żołnierza
afrika korps :!: a żołnierze alianccy i japońscy mają w rękach rkm-y!
:P . Wkurzało mnie to jednak tylko na początku.
Jak dobrze, że są ludzie, którzy robią mody które eliminują ten babol.

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 13:01 

w desert combat to juz ludzie graj, vitenam kto wie :!: 8) :!: 8) :!:

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 13:11 

dragon napisał(a):
w desert combat to juz ludzie graj, vitenam kto wie :!: 8) :!: 8) :!:

grają ale w alphe a nie w pełną:))))))))))))))))))))))))

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 13:29 

DC jest DUŻO prostszy od BF i zapewne BF:V. Chodzi mi o celowanie z broni ciężkiej, do latania da się szybko przyzwyczaić i przestawić na szybsze maszyny. I w tę gre-mod sporo osób będzie grało :!:
Vietnam również przez swą zieloność jest grą trudniejszą uzbrojenie ciężkie już nie TAKIE mocne jak w DC - czyli gra bardziej skillowa podobnie jak BF.

Jeżeli podrasowaniu ulegnie engine BF to AŻ tak dużo osób w to nie popyka w Polsce na zachodzie czemu nie.
Istnieje tylko obawa co im z tego wyjdzie, pojawiły się ostatnio dwa tytuły z Vietnamem w nazwie ale MP w nich nie jest zbytnio popularny.
Konkluzja:

Pożyjemy zobaczymy :!::!::!:

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2003, 13:33 

a tam niech sobie graja w ta alpha 8)
mi to tam wisi, dc i tak nie lubie
:evil: :evil: :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2