Teraz jest 24 lut 2025, 07:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 19:41 

MATiASSek napisał(a):
Dla mnie tam voss wymiata.Juz nawet calkiem calkiem umiem walic z tych rakiet. Ostatnio trzech se siedzialo,jak im pusciilem serie :lol: :lol:
Wogole voss podoba mi sie strasznie z wygladu,lunetka(czy tam kolimator) tez bardzo dobrze sie sprawuje,ogolnie voss to moja ulubiona bron.
Jutro sprobuje pograc baurem ale watpie czy cos wyjdzie z naszego zwiazku.Nie zdradze v(ł)ossa :lol:

co to jest "kolimator" ?? :P

Dobra, mam :P

Celownik kolimatorowy – rodzaj celownika wykorzystującego zjawisko kolimacji, czyli uzyskiwania wiązki światła o niskiej rozbieżności. Pierwszy taki celownik opracował w latach 60. XX w. szwedzki wynalazca N. Ruder. Był to celownik określany obecnie jako nieprzeźroczysty celownik kolimatorowy.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 22:49 

Vesp3r napisał(a):
MK napisał(a):
inżynier to chyba jakiś żart w tej grze,bronie śmieszne na dodatek ta odblokowana pillum niby taki super mocny(w/g opisu),jest prawie identyczny jak zwykła AT(damagem),porównując to z C4 to śmiech jest,super że nawet min zwykłych nie ma tylko ten shit energetyczny,to już lepiej chyba granaty mieć energetyczne niż to badziewie rozkładać działające tylko jak pojazd centralnie wjedzie na to,gdyby ten karabinek miał tryb single shot ale tak to bardzo szybko ammo się kończy

A te minki co same przylatują do ciebie, to co moze też shit?

Ano Verp3r.. troche shit.. bo trzeba 3 zeby miec pewnosc ze sie sciagnie np. czolg.. :P za slabe są troche :P

A pozatym.. duzo ludzi.. jak slyszy dzwiek min.. albo je widzi.. to od razu wyp... ada z czołgu..

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 01:09 

Pogralem nieco inzynierem i musze przyznac ze to jego uzi-podobne cos jest calkiem skuteczne, moze nie tak uniwersalne jak karabiny szturmowe ale na close combat wymiata.

Oblokowal ktos moze pilum (czy jakos tak, to z lewego drzewka)? Jak sie sprawdza i czy da sie tym tez strzelac do piechoty, tzn czy jest sens bo sie zastnawiam czy sobie teraz nie unlockowac enga.

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 01:24 

mam pilum jest chyba trochę bardziej skuteczne od zwykłej rakiety ale niewiele,jednak nie jest naprowadzane i ma mniejszą prędkość lotu niż np. naprowadzana AT,do piechoty zapomnij chyba że z odległości z której możesz celować w całą sylwetkę,czyli z bliska.Giwera enga jest skuteczna na małe dystanse ale małe magazaynki i brak trybu single shot bardzo ją osłabiają,poza tym na bliskie dystanse to raczej z reconem lub innym engiem wygrasz,support i asfalt bez problemu wygrywają ze swoimi zabawkami

ja natomiast czekam na tą broń przeciwlotniczą naprowadzaną,ciekawe czy można z tego strzelać do innych celów,ma to ktoś?

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 12:28 

dupielos napisał(a):
Pogralem nieco inzynierem i musze przyznac ze to jego uzi-podobne cos jest calkiem skuteczne, moze nie tak uniwersalne jak karabiny szturmowe ale na close combat wymiata.

Oblokowal ktos moze pilum (czy jakos tak, to z lewego drzewka)? Jak sie sprawdza i czy da sie tym tez strzelac do piechoty, tzn czy jest sens bo sie zastnawiam czy sobie teraz nie unlockowac enga.

z bliska można strzelać, widziałem jak eng z tą kobyłą kosił gości na tytanie :) fajna sprawa, bo jest instant-kill bez możliwości revive, jak przy rakiecie

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 13:48 

Ja gram supportem :D od granatu emp az do broni

PS:czy mi sie wydaje czy ta bron do unlocka jest gorsza od podatawowej :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 14:08 

MK napisał(a):
troche shit.. bo trzeba 3 zeby miec pewnosc ze sie sciagnie np. czolg.. :P za slabe są troche :P

A pozatym.. duzo ludzi.. jak slyszy dzwiek min.. albo je widzi.. to od razu wyp... ada z czołgu..

mi 2 rozwalily calego robota!!! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 14:19 

Ja sobie odblokowałem Pilum i to sa moje wrażenia:

- strzelasz i nikt Cię nie widzi, szczególnie pomocne przy niszczeniu wież strzelniczych tytana lub czołgu w terenie
- jest trochę mocniejszy od rakiet (1 sztuka mniej na konsolę)
- szybciej przeładowuje
- co do zdejmowania gościa, trzeba się nauczyć celować u mnie celownik lekko schodzi na prawo a tak pocisk leci w linii prostej i spoko można zdjąć gościa (tylko po co bron mechanika jest ok jak wiesz jak celować)
- I na koniec ta broń wymaga doświadczenia i cierpliwości ale jak już się nauczysz celować (brać poprawkę na odległość i ruch pojazdu) to gość w czołgu nawet nie wie co go trafia bo nie widać żadnych rakiet.
pozdro
S

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 14:58 

stablo napisał(a):
MK napisał(a):
troche shit.. bo trzeba 3 zeby miec pewnosc ze sie sciagnie np. czolg.. :P za slabe są troche :P

może był uszkodzony? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 15:06 

tak BTW stablo to nie mój cytat

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 16:49 

MK napisał(a):
tak BTW stablo to nie mój cytat

mala pomylka

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 16:49 

calavero napisał(a):
stablo napisał(a):
MK napisał(a):

może był uszkodzony? ;)

nie

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 17:14 

Te miny sa calkiem sensowne, oba rodzaje swietnie sie uzupelniaja. Kilka kuleczek + jedna emp robi rzeznie z wszystkiego. Fragi leca same. Tylko trzeb skrzynki z ammo i zyc nie umierac :D

Szkoda tylko ze eng zamiast tego saaw'a przeciwlotniczego nie ma do oblokowania czegos w stylu dao-12 z bf2. Chociaz ten smg jak juz pisalem spisuje sie bardzo dobrze i nawet asfalty z bliska maja marne szanse :twisted:

aaa mi tez sie zdazylo ze 2 miny rozwalily walkera. Na berlinie wbijam na flage i slysze dzwiek ostrzegawczy, odwracam sie i widze 2, bankowo byly tylko 2 bo zdecydowalem sie stac i lookalem dookola czy nie ma innej jeszcze. Podkulaly sie do mnie, ominely, chwila ciszy i uff pomyslalem - zj**aly sie, moze bug jakis czy cus... :D a tu bum :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2