Teraz jest 25 lut 2025, 23:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 17:26 

No ale przecież BF 2142 jest identyczny! Czymś sie różni od BF2 oprócz klimatu? No właśnie niczym przeciez :lol: I nagle BF 2142 jest do dupy, jest płatnym modem, w ogóle nie da sie w niego grać...

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 18:48 

ImRo|Keyser.Soze wszystko fajnie tylko zauwaz 2 male rzeczy. Osoby, ktore nie sa zainteresowane Bf2142 nie zagladaja w ten dzial(ja zagladnalem w ten topici sledze go bo bylo co do niego zgloszenie) Jest tez pewien psychologiczny aspekt, ktory sprawia, ze produkt kupiony podoba nam sie bardziej niz to samo ale za darmo. Im wyzsza cena tym mocniej to dziala. Byl tu jeden czlowiek, ktory z EA walczy o zwrot pieniedzy. Pozostali jesli juz kupili to albo faktycznie im sie podoba albo nie przyznaja ci sie nigdy w zyciu, ze wydali 140zl na gowno.

Co by nie ciagnac zbednej klotni to zgadzam sie. Bf2142 jesli chodzi o techniczne aspekty nie jest modem BF2.

To czy jestem znawca czy nie to chyba ocenic moga osoby, ktore biora do siebie moje uwagi. Wiem, ze spora grupa gra w mody dzieki temu, ze je pozytywnie zrecenzowalem. uwierzyli, ze "sie znam" i faktycznie to dobry produkt. Spedzilem w BFie chyba troszke wiecej czasu niz ty i troche inaczej moja gra wygladala wiec mam tez dodatkowe doswiadczenia. Co jak nie doswiadczenia i wiedza tworzy znawcow? :}

Cytuj:
Pancerny Atak i Euro Forces - to były niby-mody

To byly rozszerzenia. Jednostki Specjalne choc dodaly nowe rzeczy jak gaz lzawiacy itp tez nazwano rozszerzeniem. Ruchome elementy jak windy itp tez pewno wymagaly zmian w kodzie. Dlaczego to nie jest wiec oddzielna gra? ;>

MaZZeo ciezko mi z toba dyskutowac bo twoje pojecie o grze jest takie jak moje hmm rok temu? Nie czepiaj sie slowka "mod". Wypowiadajac je w stosunku do 2142 nie mam na mysli technicznych aspektow, o ktorych mowi Keyser tylko czegos "szerszego" co jedni rozumieja a inni nie.

Cytuj:
Czy to zabija przyjemność z gry? Hmm dla mnie nie, i mnie gówno obchodzi czy ma nowy silnik, czy ma 1365 trybów gry i milion nowych broni. Dla mnie liczy sie fun.

Alez skad. Skoro uznaje 2142 za przeorbke bf2 to mozna smialo stwierdzic, ze z gry w niego mialbym podobna frajde(nie taka sama bo jednak brak lotnictwa i przerobka helikopterow zmienia odczucia)

Cytuj:
Mysle ze dla wiekszosci BF2 owców też to nie przeszkadza. Świadczy o tym ogrom "dwójeczek" za zarejestrowanie w veteranie

Czy aby przypadkiem do veteran systemu nie rejestrowalo sie kont? Jak wiadomo 1 uzytkownik moze miec i 1000 kont wiec ten argument jest bardzo chybiony. Ja np nie zapisalem sie do tego systemiku.

Cytuj:
I dobrze Keyser zauwazył, jakoś nie zauwazyłem ani jednego gracza tutaj, który ma pełną wersję i krytykuje grę.

Keyser napisal glupote(co mnie dziwi bo to czlowiek siedzacy w tym biznesie w sumie)a ty ja w ciemno powielasz. Ja nie lubie hmm kaleson i nie mam takowych dlatego tez na forum poswieconym kalesonom nie znajdziesz mojego posta. Mozna by wiec uznac, ze wszyscy kochaja kalesony bo w koncu krytyki na forum brak ;> Widzisz tu logike? Nie? To masz problem...

Cytuj:
Chciałbym jeszcze zauwazyc, ze wy gracie w BF2 bardzo długo i pewnie nadal bedziecie grac, widac lubicie. A BF 2142 przeciez wg was jest prawie identczyną grą (modem). Ma bardzo wiele rzeczy wspólnych z BF2 (z resztą Lailonn tu przytoczył duzo podobieństw). I co, nagle sie nie podoba?

Hmm to nie do konca tak. Jednym ludziom nie podobaja sie klimaty sci-fiction. Innym nie podoba sie brak lotnictwa. Jeszcze inni na widok smiglowcow z 2142 wola odwrocic glowe. Zmieniono pewne elementy gry wiec zmiana odczuc jest jak najbardziej mozliwa.

Ja osobiscie nie chce 2142 i krytykuje bardziej EA niz go ideologicznie. Mam dosc bycia dojna krowa. mam dosc oszukiwania mnie i wyzyskiwania. Mam dosc nieudacznikow w szeregach EA. Wykopalbym na zbity pysk osobe odpowiedzialna za strategie handlowa. I tyle ;}

-Brak obnizek cen starszych produktow(bf2 i dodatki) po wyjsciu nowej czesci(obnizka ceny vietnama nastapila grubo po wydaniu BF2!!)
-Beznadziejna jakosc wydan spod znaku EA. "Na tyłach worga" czy tez bledne cd-keye a nawet gry w czeskiej wersji jezykowej pomimo wielu znaczkow "PL"(mam moze pecha? :P)
-Totalne olewactwo polskiego dystrybutora. brak serwerow rankingowych, brak kontaktu i informacji. Najzwyklejsze zaniedbywanie klienta.
-Dodanie reklam gdzie tylko sie da, ktore wbrew zdrowemu rozsadkowi nie zmniejszyly ceny produktu!!
-Dodanie spyware, ktorego sobie np nie zycze i juz. Chocby nic totalnie nie robily, nie zycze sobie ich.
-Beznadziejny support gier. patche zamiast naprawiac to psuja czego udowadniac nie musze
-Klamanie w zywe oczy gdzie to mowi sie o wspieraniu modow a w rzeczywistosci modderzy napotykaja raz po raz na blokady ze strony EA

Znalazłoby sie tego jeszcze troche ale po co. uznalem, ze jedynym sposobem na to by cokolwiek zmienic(dac do myslenia panom z EA) jest nie kupowanie ich produktow. Powiecie "ty nie kupisz i co to da?". Co jednak jesli tak jak ja postapia tysiace ludzi na swiecie? To juz widoczny spadek zyskow!

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 20:25 

ale żeś mu pojechał :shock: :P Być może nawróciłeś go na nowego Bf-a i teraz on wstydzi sie przyznac :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 20:31 

Jak na dłoni widać że BF2142 to mod BF2. Zresztą wydaje mi się że EA zrobiła silnik który będzie uniwersalny i będzie można zaadoptowac go do innych projektów - patrz BF2:SF , BF2:EF czy BF2:AF - to wszystko jakby mini mody za które ajakże trzeba zapłacić. Natomiast BF2142 to inna sprawa - to mod który ma udawać nową grę i żeby się dobrze sprzedała nadano mu inny wymiar - bardziej przyszłościowy ale tak naprawdę to nasz stary poczciwy BF2 , na starym "nowym" silniku z tymi samymi błędami i bugami. Ea zbudowała silnik który będzie eksploatować w różnych produkcjach i dodatkach jeszcze jakieś 2 lata pewnie wycijkając to ostatnie grosze z graczy oferując im nowe odznaki i bronie. I tutaj widziałbym powód dla którego BF2 był tak zbugowany i niedopracowany - EA zbudowała go na silniku na którym w przyszłości miały powstać także inne produkcje typu BF2142 a jak wiadomo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Dlatego zyczę wszystkim graczom w nowego beefa wszystkiego dobrego i raczej nastawcię się na dużą ilosci patchy naprawiających to i tamto...

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 21:17 

Ok i co z tego? Mam w dupie to ze EA kosztem zalozmy 10k $ zrobilo gre (moda) i zarobi na tym miliony. Gra mi sie podoba, stwierdzam ze moge wydac te 130 zl na tego moda wiec kupuje a to ze EA przy minimum wysilku/kosztow zarobi mase szmalu mnie nie interesuje.

Ciagle mam wrazenie ze niekotrzy probuja przekonac innych ze absolutnie nie mozna kupowac tej gry bo EA robi tak by zrobic i sie nie narobic. Tylko wezcie pod uwage ze niektorym to czym jest tak gra (mod) wystarcza do swietnej zabawy. To wystarcza niektorym by wydac te xxx zl i grac. Mam w dupie to ze gra nie serwuje nam 10 innych trybow gry, ze engine jest ten sam i ma te same bugi co bf2. Mnie (i mysle ze nie tylko mnie) to co jest styka do dobrej zabawy i to sie liczy.

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 21:24 

MaZZeo juz takie cos napisal i dostal odpowiedz wiec nie wiem po co sie powtarzac...

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 21:49 

może to są ludzie wynajęci przez konkurencje. Jeśli chodzi o kase która EA zgarnie(nęło) za nowego bf-a to chyba o to w biznesie chodzi, żeby przy jak najmniejszych nakładach zbić jak największe zyski. Z nowym ET też tak będzie zobaczycie :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 21:55 

Lailonn napisał(a):
MaZZeo juz takie cos napisal i dostal odpowiedz wiec nie wiem po co sie powtarzac...

Zeby jeszcze bardziej zobaczyc jak Ci "gul" skacze, ze duzo osob gra w nowego BF-a i napchalo kieszenie EA :D Stwierdzam Lailonn, ze chyba strasznie Cie to boli, ze mimo tego, ze tak nie lubisz tej gry i probujesz wszystkich od niej odciagnac to i tak tyle osob w nia gra 8) No coz tak jak napisales "zwyklego gracza" nie interesuja aspekty typu engine i inne pie*doly. "Zwyklego gracza" interesuje sama gra i jezeli mu sie podoba to ja kupuje i naprawde ma w nosie czy to mod czy nie mod i czy "Lailonn" stwierdza, ze jest badziew czy nie. Naprawde ciesze sie, ze jestem takim "naiwniakiem" i kupilem 2142 bo przyjemnie sie w ta gre gra i nawet BF2 nie sprawial mi takiej przyjemnosci od dluzszego czasu jaka sprawia mi teraz 2142. Odrazu ubiegne kolejne odpowiedzi i dodam, ze oprocz BF2, rowniez zadna inna gra nie sprawiala mi takiej przyjemnosci, wiec zostane juz przy bugach 2142 bo to jest to co lubie i sprawia mi przyjemnosc. Gra jest fajna to ja kupuje, a ze przy okazji mozna zobaczyc Twoja "syzyfowa prace" w udowadnianiu, ze nowy BF jest beee to dodatkowy plus 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 22:04 

dupielos napisał(a):
Ok i co z tego? Mam w dupie to ze EA kosztem zalozmy 10k $ zrobilo gre (moda) i zarobi na tym miliony. Gra mi sie podoba, stwierdzam ze moge wydac te 130 zl na tego moda wiec kupuje a to ze EA przy minimum wysilku/kosztow zarobi mase szmalu mnie nie interesuje.

za tą sumę to mogli co najwyżej kilku pracownikom miesięczny wypłaty dać :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 22:10 

Cytuj:
MaZZeo ciezko mi z toba dyskutowac bo twoje pojecie o grze jest takie jak moje hmm rok temu? Nie czepiaj sie slowka "mod". Wypowiadajac je w stosunku do 2142 nie mam na mysli technicznych aspektow, o ktorych mowi Keyser tylko czegos "szerszego" co jedni rozumieja a inni nie.

No ale co to ma do rzeczy? Czy ilość przegranych godzin w BF2 ma się równać mojej wiedzy o grze? Wiem jak wygląda gra, wiem jak wygląda technika gry, wiem jakie ma bugi, wiem najprawdopodobniej większość rzeczy o tej grze, ale mam małego skilla. Ale to chyba nie zabrania mi dyskutować o różnicach miedzy BF2 a BF 2142, czy ten drugi jest modem do tego pierwszego, prawda czy nie? To, że grałem troszkę FFA, zaglądam tu hmm moze od miesiąca nie znaczy ze jestem laikiem, tak jak niektórzy nowi gracze BF 2142...

Cytuj:
Czy aby przypadkiem do veteran systemu nie rejestrowalo sie kont? Jak wiadomo 1 uzytkownik moze miec i 1000 kont wiec ten argument jest bardzo chybiony. Ja np nie zapisalem sie do tego systemiku.

Hmm a to nie jest tak, ze rejestrowało się sie w tym veteranie swoje konto z BF2? A potem zalogowanie sie nim w BF 2142? Chyba to tak było, jak sie mylę to przepraszam 8)

Cytuj:
Hmm to nie do konca tak. Jednym ludziom nie podobaja sie klimaty sci-fiction. Innym nie podoba sie brak lotnictwa. Jeszcze inni na widok smiglowcow z 2142 wola odwrocic glowe. Zmieniono pewne elementy gry wiec zmiana odczuc jest jak najbardziej mozliwa.

No widzisz, tu góre biorą przyzwyczajenia z BF'a 2. Komuś przeszkadza pływający celownik, innemu brak samolotów, helikoptery z dupy...ale to nie są wady. Próbuje was zrozumiec, bo do nowego CS'a Source ja do det pory nie moge sie przekonac, choc "niby" jest we wszystkim lepszy od starego. Ale czasem to szukanie błędów na siłę... nie wiem czy te inne helikoptery czy inny wygląd helikopterów albo pływanie celownika kompletnie zabijaja fun z gry.

Cytuj:
Ja osobiscie nie chce 2142 i krytykuje bardziej EA niz go ideologicznie. Mam dosc bycia dojna krowa. mam dosc oszukiwania mnie i wyzyskiwania. Mam dosc nieudacznikow w szeregach EA. Wykopalbym na zbity pysk osobe odpowiedzialna za strategie handlowa. I tyle ;}

Cytuj:
Znalazłoby sie tego jeszcze troche ale po co. uznalem, ze jedynym sposobem na to by cokolwiek zmienic(dac do myslenia panom z EA) jest nie kupowanie ich produktow. Powiecie "ty nie kupisz i co to da?". Co jednak jesli tak jak ja postapia tysiace ludzi na swiecie? To juz widoczny spadek zyskow!

Wiesz ja tez nie darze sympatia EA (a wręcz mocną antypatią), ale... na złość mamie odmroże sobie uszy? Jeśli gra jest dobra, to dlaczego mam jej nie kupować? Bo to EA? Niestety nie da sie tak... a z czasem taka politykę jak EA przejmą wiele innych firm. A wtedy nic nie kupię?

Ostatnio edytowano 25 paź 2006, 22:12 przez MaZZeo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 22:11 

No JUHA wszystko cacy ale chyba z moich postow jasno wynika, ze mi to totalnie wisi. ja po prostu wypowiadam sie co JA uwazam o tym wszystkim. Wyjasnilem tez DLACZEGO. W zaden sposob nie wzbudzaja we mnie emocji tego typu dyskusje bo raz, ze mam juz swoje lata i przestalo mnie to bawic...nigdy mnie nie bawilo. Dwa, ze jestem zbyt zajety praca, studiami i pewnymi projektami aby jeszcze bawic sie w spory na forum.

Cytuj:
Twoja "syzyfowa prace" w udowadnianiu, ze nowy BF jest beee to dodatkowy plus Cool

Ciesze sie tym bardziej, ze czytanie takich tekstow od takich osob dostarcza mi pewna doze smiechu a jak wiadomo smiech to zdrowie. Czyli mozna uznac, ze nawzajem sobie pomagamy :}

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 22:11 

No wlasnie chyba Lailonn nie bardzo zrozumiales o co chodzi. Ludzie maja w dupie to ze EA robi tak a nie inaczej, ze sa reklamy ,ze jest spyware, ze sa bugi, ze tanim kosztem zrobili dobrze sprzedajacy sie produkt. Mysle ze wali ich tez to ze Ty dostales czeska wersje jezykowa czy [cenzura] cdkeya. Graja bo im sie podoba i niby czemu mieliby robic inaczej? Tylko dlatego zeby [cenzura] EA za to ze sie nie narobili i beda ssac mega kase? Skoro doszli do wniosku ze gra jest warta ceny to ich interes. Nie interesuje mnie (nas) co i w jaki sposob robi EA poki produkt zapewnia mi (nam) to czego sie od niego oczekuje.

Cenzura by Lailonn

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 22:14 

Lailonn napisał(a):
... aby jeszcze bawic sie w spory na forum.

Jakby nie patrzec 4 strony tego tematu to spor Twoj i kilku przeciwnikow tej gry ze zwolennikami tej gry.
Lailonn napisał(a):
Cytuj:
Twoja "syzyfowa prace" w udowadnianiu, ze nowy BF jest beee to dodatkowy plus Cool

Ciesze sie tym bardziej, ze czytanie takich tekstow od takich osob dostarcza mi pewna doze smiechu a jak wiadomo smiech to zdrowie. Czyli mozna uznac, ze nawzajem sobie pomagamy :}

Znaczy, ze obaj pozyjemy dluzej :D Fajnie, jeszcze wiecej czasu na granie w nowego BFa w moim przypadku :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 22:27 

Po pierwsze prosze o stonowanie jezyka. Jesli to niby ja jestem pelen emocji w stosunku do tematu to dlaczego moge pisac na poziomie a wy nie?

Cytuj:
No ale co to ma do rzeczy? Czy ilość przegranych godzin w BF2 ma się równać mojej wiedzy o grze? Wiem jak wygląda gra, wiem jak wygląda technika gry, wiem jakie ma bugi, wiem najprawdopodobniej większość rzeczy o tej grze, ale mam małego skilla. Ale to chyba nie zabrania mi dyskutować o różnicach miedzy BF2 a BF 2142, czy ten drugi jest modem do tego pierwszego, prawda czy nie? To, że grałem troszkę FFA, zaglądam tu hmm moze od miesiąca nie znaczy ze jestem laikiem, tak jak niektórzy nowi gracze BF 2142...

Owszem staz w danym srodowisku jak najbardziej ma znaczenie. Jesli uwazasz, ze po miesiacu gry poznales ja w takim stopniu jak inni przez ponad rok to gratuluje poczucia humoru. Bron Boze nei zabraniam ci sie wypowiadac. Z checia z toba porozmawiam. Tylko ton twoich wypowiedzi sugeruje, ze jestes mega znawca a ja laikiem. problem w tym, ze nie ma ani jednego powodu, dla ktorego moglbys te role tak ustawiac ;]

Cytuj:
Hmm a to nie jest tak, ze rejestrowało się sie w tym veteranie swoje konto z BF2? A potem zalogowanie sie nim w BF 2142? Chyba to tak było, jak sie mylę to przepraszam 8)

Emotka ma swiadczyc o tym, ze mnie zagiales? :} Czy to jakis mega problem zarejestrowac w veteran systemie swoich 100 kont a nastepnie sie nimi zalogowac do Bf2142? 8)

Cytuj:
No widzisz, tu góre biorą przyzwyczajenia z BF'a 2. Komuś przeszkadza pływający celownik, innemu brak samolotów, helikoptery z dupy...ale to nie są wady. Próbuje was zrozumiec, bo do nowego CS'a Source ja do det pory nie moge sie przekonac, choc "niby" jest we wszystkim lepszy od starego. Ale czasem to szukanie błędów na siłę... nie wiem czy te inne helikoptery czy inny wygląd helikopterów albo pływanie celownika kompletnie zabijaja fun z gry.

Nie to nie sa wady. To sa zmiany w gameplay'u i mechanice gry, ktore bezposrednio wplywaja na odczucia gracza "fun". Ja np w nowego CSa zaczalem grac od poczatku(mam dluugi staz w tej serii-zeby nie bylo). Skoro napsiales, ze jest niby we wszystkim lepszy ale "cos' ci nie pasuje to jak to nazwiesz? Tobie "cos" psuje fun z CS:S a mi "cos" psuje fun z BF2142. Ja rozumiem ciebie, moze ty zrozumiesz mnie?

Cytuj:
Wiesz ja tez nie darze sympatia EA (a wręcz mocną antypatią), ale... na złość mamie odmroże sobie uszy? Jeśli gra jest dobra, to dlaczego mam jej nie kupować? Bo to EA? Niestety nie da sie tak... a z czasem taka politykę jak EA przejmą wiele innych firm. A wtedy nic nie kupię?

Wiele firm nie dopusci do przejecia przez EA - Ubisoft ostatnio to udowodnil :} Fajne to porzekadlo ludowe(slysze je co jakis czas :D) ale w tej sytuacji chybione bo ja nie kupujac BF2142 nie robie sobie zadnej ale to zadnej krzywdy.

dupielos zrozumialem a nawet sam to napisalem w tym temacie o ile pamietam. Aby ulatwic ci zrozumienie zacytuje sam siebie:

Cytuj:

Cytuj:
Jakby nie patrzec 4 strony tego tematu to spor Twoj i kilku przeciwnikow tej gry ze zwolennikami tej gry.

Dla mnie to dyskusja a nie spór. Daruj ale nie bede tlumaczyl roznic

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 22:51 

Cytuj:
Owszem staz w danym srodowisku jak najbardziej ma znaczenie. Jesli uwazasz, ze po miesiacu gry poznales ja w takim stopniu jak inni przez ponad rok to gratuluje poczucia humoru. Bron Boze nei zabraniam ci sie wypowiadac. Z checia z toba porozmawiam. Tylko ton twoich wypowiedzi sugeruje, ze jestes mega znawca a ja laikiem. problem w tym, ze nie ma ani jednego powodu, dla ktorego moglbys te role tak ustawiac ;]

Ja nic tu nie ustawiam, coś ty :D Ani nie chce wyjść na mega znawce, bo nie jestem nim. Ale ja mówię o technicznych aspektach gry, które można poznać w kilka dni grania, nie mówimy o skillu, o tym jak sie powinno grać. Ale zostawmy to juz bo nie chce sie juz o to sprzeczać...

Cytuj:
Emotka ma swiadczyc o tym, ze mnie zagiales? :} Czy to jakis mega problem zarejestrowac w veteran systemie swoich 100 kont a nastepnie sie nimi zalogowac do Bf2142?

Emotka swiadczy o tym, ze nie jestem pewien czy dobrze mówię, bo chyba trzeba mieć BF2 (czyli grac przez jakis czas) żeby zarejestrować sie w veteranie, prawda?

Cytuj:
Nie to nie sa wady. To sa zmiany w gameplay'u i mechanice gry, ktore bezposrednio wplywaja na odczucia gracza "fun". Ja np w nowego CSa zaczalem grac od poczatku(mam dluugi staz w tej serii-zeby nie bylo). Skoro napsiales, ze jest niby we wszystkim lepszy ale "cos' ci nie pasuje to jak to nazwiesz? Tobie "cos" psuje fun z CS:S a mi "cos" psuje fun z BF2142. Ja rozumiem ciebie, moze ty zrozumiesz mnie?

Bo dla mnie ten CSS jest drewniany :twisted: No dobra tak na poważnie to dla mnie jest za wolny, mało dynamiczny... ale nie nazwę go gównem (może dlatego że go kupiłem a nie spiraciłem :D) ani nie bede sie czepiac ze postacie są zgarbione :) Tak samo niezbyt fajnie czepiać sie wyglądu helikoptera czy mecha (pozdro dla autora wątku). Poza tym CSS w stosunku do CS 1.6 miałbyć jedynie cs'em z nową grafą (przeciez mówili sami ze opierają go o tą wersję), BF 2142 to nowa gra...

Cytuj:
Wiele firm nie dopusci do przejecia przez EA - Ubisoft ostatnio to udowodnil :} Fajne to porzekadlo ludowe(slysze je co jakis czas ) ale w tej sytuacji chybione bo ja nie kupujac BF2142 nie robie sobie zadnej ale to zadnej krzywdy.

Nieee, chodzi mi o to ze rynek gier tak sie skomercjalozuje, ze zaraz to co robi EA podpatrzą nowe firmy i beda to samo robić. Bo kasa, kasa, kasa...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2