Cytuj:
1.Metz wybierając Team Poland nie wiedział że SMS=Headshot.Uprzedzając pytanie nie powiedziałem bo nie pytał.
Glupszego wytlumaczenia nie znalazles? Co wiecej wynika z tego, ze zatajanono bardzo wazny fakt przed kapitanem zespolu. Co wiecej skoro nei mial pojecia kto to to na jakiej podstawie go przyjal? ot na scenie pojawil sie "nowy" gracz i bah do TP trafil? Ktos go polecil. Ciekawe kto?
Cytuj:
2.Co do skilla Headshota bez cheatów to IMO jest on jednym z najlepszych graczy w Polsce.Poświęca na grę bardzo dużo czasu i są tego wyniki.
Mowisz tak na podstawie...? Wiadomo jaka jest czolowa 30 graczy w kraju i bynajmniej nie ma tam HeadShota.
Cytuj:
3.IMO nie ma o co się tak oburzać.Chłopak za jeden błąd, w którym ja miałem udział, ponieważ nie negowałem jego cheatowania zapłacił 480zł(420 za 3 kopie BF2 i 60zł za cheaty) oraz tym, że poleciało tyle obelg(często chamskich) pod jego adresem.
Nie tobie decydowac czy odkupil winy czy nie. TP reprezentuje cala scene!
Cytuj:
4.Co do tego czy Headshot dalej cheatuje to nie mam najmniejszych wątpliwości, ponieważ go dosyć dobrze znam i nawet w sytuacji kiedy mógł pod nowym nickiem nabyć cheaty za darmo nie zrobił tego.Pozatym mogę za niego poświadczyć np. moją kopią BF2.
Ukrywales i zezwalales mu na cheatowanie. Poswiadczyc to ty mozesz (...)
teraz dodatkowo zatailes tak wazna sprawe. Dla mnie sytuacja jest oczywista. Headshot Out i fragmaster tez powinien out jako wspolwinny calej sytuacji oraz jak sam napisal cheatowania HSa.
Cytuj:
EDIT:Można wiedzieć dlaczego Headshot dostał miano "wielokrotnego cheatera"?
Glupi?
Cytuj:
Chłopak za jeden błąd, w którym ja miałem udział, ponieważ nie negowałem jego cheatowania zapłacił 480zł(420 za 3 kopie BF2 i 60zł za cheaty)
Nie wiem jak ty ale ja uzywam 1 kopii gry. Osoba zbanowana musi kupic drugą. Aby pojawila sie potrzeba trzeciej kopii nalezy wylapac kolejnego bana. Sam napisales. 60zl jeszcze za cheaty zaplacil? Jakis ty dobrze zorientowany. Ciekawe jak to sie dzieje...